TERÖRÜ KINA(MA)MAK

12-12-2016

Binlerce Suriyeli insan, medeni (!),uygar (!) ve kalkınmış bildikleri Avrupa Birliği Ülkelerine ölümleri pahasına gitmeye, sığınmaya çalıştı.

Çok azı bunu başardı. Başardı başarmasına ama binlercesi de başaramayıp denizlerde boğuldular. Minik bebekleriyle birlikte.

Şimdi de bu Uygar! Medeni! Avrupa Birliği Ülkelerinin uygarlıklarını, medeniyetlerini birlikte görelim.

Bakalım görelim ne kadar medeni, nasıl uygarlarmış?

Bu Avrupa Birliği Ülkelerini irdeleyelim;

10/12/2016 tarihinde İstanbul Beşiktaş Vodafone Arena Stadının önünde meydana gelen iki ayrı patlamada verdiğimiz 38 şehit ve 14 ağır yaralı ve 135 yaralı ile sonuçlanan bu terör olayından sonra sosyal medyada yapmış oldukları paylaşım ve demeçlerinde olaya terör gözüyle bakmadılar, terör deyimini kullanmadılar.

Bu insanlık dışı davranışları ve olaya bakış açılarıyla ne kadar uygar ve ne kadar medeni olduklarını apaçık bir şekilde dünyaya sergilemiş oldular bu medeni (!) uygar (!) devletler.

Oysa Brüksel ve Paris olaylarında aynı AB ülkeleri dünyayı ayağa kaldırmışlar, hatta en üst düzeydeki yönetim kadrolarındakiler kameraların önünde ağlayarak, terörü kınayarak, terör deyiminden söz ederek kınamışlardı.

İşte kendilerine olunca terör, bize olunca terörü ağızlarına dahi almayan, telaffuz bile etmeden geçiştiren bu insan görünümlüler, bu kadar medeni ve uygarlığın kurucusudurlar.

Savaştan ve katliamdan kaçan Suriyeli Müslüman kardeşlerimiz, aileleriyle, minik bebekleri ile ölümüne bu ülkelere, bu medeni (!) uygarlar (!) ların arasına katılıp kendilerine bir yaşam hakkı arayarak lüks ve refah peşinden koştular.

AB ülkeleri parlamentosunun birçok en üst yönetimindeki siyasi yetkilileri, ülkemizde meydana gelen bu vahim terör olayında verdikleri demeçlerle, ne olduklarını, ne olmadıklarını, kendilerini bir nevi ifşa etmiş oldular.

Terörü terör olarak görmeyen ve kınamamakla adeta sahiplenen, hatta olaylara dolaylı olarak şakşakçılığını yapmış oldukları apaçık ortada.

Görmemek, anlamak mümkün mü?

Bu insan görünümlü gayri medeni, gayri insani ve uygarlıktan nasibini almamış terör mimarı ve destekçileri olan AB Ülkeleri Parlamentosu üst düzey konsey ve yöneticilerini bir basın mensubu olarak ülkem ve milletim adına kınıyor, lanetliyorum.

Şehitlerimize Allah'tan rahmet ve yakınlarına baş sağlığı diliyorum acılar paylaşmakla azalır paylaşıyorum.

Kalın sağlık ve sevgiyle siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?