TÜRKİYE TERÖRLE ANILMAMALI

22-12-2016

Ülkelerin en olmazsa olmazları güvenlikleridir.

Güvenliği genel hatlarıyla ikiye ayırabiliriz;

Dış güvenlik ve iç güvenlik adı altında detaylandırılabilir ancak konumuzun ana teması Türkiye'nin terörle anılmaması olduğundan detaya girmek istemiyorum.

Yazık ki yakın bir geçmişte İstanbul Beşiktaş, Kayseri daha sonra Ankara'da Rus Elçisinin suikast olayı hem içerde milleti ziyadesiyle üzmüş hem de uluslararası ilişkilerde ve dış basında fazlasıyla prestij kaybetmemize yol açmıştır.

Yabana atılacak bir konu olmayıp şiddetle hiç zaman kaybına uğramaksızın acil ve kalıcı önlemler alınmalı.

Bu kadirşinas, vefakar milletimiz ile cennet vatanımızın terörle anılmaması için dahili harici her türlü önlemlerin alınması gerekmektedir.

Ülkemiz bir kimya laboratuarı değildir.

Deneme yanılmalarla, olmadı sil baştan, şöyle olsa iyi böyle olsa daha da iyi denilecek kadar ne zaman var ne de gerek var.

Bu istenmeyen acı olaylar gerçekleşmeden önce her türlü güvenlik önlemini almış bir Türkiye'nin varlığı, fazlasıyla güven veren ve terörün de üstesinden daha çabuk gelen bir ülke olmamız bizleri mutlu kılar.

Ne yapılabilir?

Yapılacak çok önemli çalışmalar ve alınması gereken radikal kararlar önlem ve caydırıcı fiiller vardır ilgili bilim dallarının eğitilmiş ve konusunda uzman olan ehil kişilerin başarılı ve kararlı çalışmaları mutlak surette pozitif verilerin elde edilip hayata geçirilmesinde büyük yarar var ve fevkalade önem arz eder.

Kalın sağlık ve sevgiyle siz saygın Batmanlılar ve değerli Sonsöz okurlarımız.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?