VALİ ve PETROLSPOR

09-08-2016

İdareciliğin evlası, halkla hemhal olmak, halkın sesine kulak vermektir.

Bu milletin ve devletin genetiğinde bu vardır aslında.

Asırlar öncesinden gelen bir miras...

Tebdil-i Kıyafet...

Günümüzde bu kadar görsel iletişim kaynakları elbette ki tebdil-i kıyafeti mümkün olmaktan çıkarmış durumdadır; ancak halkla iç içe olmak, halkın taleplerini, ihtiyaçlarını birinci ağızdan duymak mümkündür ve bu gerçekten devletle millet arasındaki sevgi köprülerinin sağlamlaşmasını sağlar.

Valimiz Ahmet Deniz Bey, Batman'a henüz geldiği günlerde icra ettiğim gazetecilik mesleği nedeniyle birçok kişi 'Yeni Valimiz nasıl biri?' diye sormuşlardı. Ben de 'Nur yüzlü birine benziyor, zamanla tanıyacağız.' diye cevap vermiştim.

Ancak beklemeye gerek kalmadan Sayın Valimizin gurbetten memleketine dönmüş bir Batmanlı gibi halka açılması, Batmanlılarla kaynaşması akıllardaki sorulara en güzel cevabı verdi. Daha geldiği ilk günlerde kahvehaneye gidip maç izlemesi, çarşıda pazarda insanlarla sohbet etmesi tüm Batmanlıların kalbinde kendisine yer açtı. Batman gençliğinin taleplerini de göz ardı etmedi Vali Bey.

Batman Petrolspor ile yakından ilgilendi. Her kesimden insanın taleplerini değerlendirmeye aldı. Batmanlılar adına kendisine teşekkürlerimi de sunuyorum.

***

Şuan Batman Petrolspor'un kampını takip etmek üzere Afyonkarahisar'dan yazıyorum yazımı. Burada Petrolsporlu oyuncularla iç içeyiz. 'Başkandan sonra en güvendiğimiz kişi Vali Bey'dir.' diyorlar. Sayın Valimize halkın her kesiminden büyük bir sevgi ve güven var. Bunlara birebir tanık olan biri olarak elbette ki sayın Valimizden bu desteğini esirgememesi, hatta bu desteklerini artırmasıdır.

Yukarda arz ettiğim hususlar Valimizin Batman'a hizmet noktasında ne kadar kararlı olduğunu gösteriyor. Koyu bir Petrolspor taraftarı olarak kendisinden temennimiz Batmanımızın yegane temsilcisi olan Petrolspor'u desteklemesidir.

***

Fuarlarla, tanıtımlarla veya diğer organizasyonlarla ilimizi tanıtmaya çalıştık, ancak bunda ne kadar mesafe alınabilmiş durumda bunu sorgulamak lazım. Sporun gücü kullanılmak suretiyle tanıtım alanında da ilimize büyük katkılar sağlanacaktır muhakkak. Doğunun yükselen yıldızı olduğumuzu bu vesileyle gösterebiliriz.

Sayın Valimizde bulduğumuz samimiyet ve kararlılığa binaen temennimizi buradan yazdık. Ancak Sayın Valimizin şahsında bütün bürokrat ve siyasetçilerimizden, işadamlarımızdan ve tüm Batmanlılardan Petrolsporumuza destek bekliyoruz. Takımımıza taraftar olmalarını bekliyoruz.

Bu sene ümitliyiz.

Takımımızın sağlanacak destekler vasıtasıyla kendinden daha emin bir şekilde bu sene kendisine yakışacak şekilde bir destana imza atacağını düşünüyoruz, ümit ediyoruz.

Burada Sayın Valimizden en büyük temennimiz spora olan merakını bildiğimizden Batman sporuna katkı noktasında yapacağı her şeyin örnek teşkil ediyor olmasıdır. Bu doğrultuda Petrolspora destek olmak için birleştirici ve bütünleştirici bir rol de kazanabilir.

Sezon başlıyor, artık yapacağımız tek şey hep beraber destek...

İyi günler...

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?