VALİ-YÖNETİM-TAKIM-TARAFTAR

03-08-2016

2016-2017 Sezonu için ilk yazımı yazmayı henüz düşünmüyordum.Petrolsporun Afyon kampından dönmesini,kadronun tamamlanmasını,birkaç hazırlık maçının sonrasını bekliyordum. Ama dayanamadım desem yeridir.

Vali-Yönetim-Takım-Taraftar kombinasyonunun aşk ve şevkini görünce yazmadan duramazdım. Nasıl durayım ki ! Ülke zorlu bir dönemeçten geçiyorken bir yandan da şehrini ve o şehrin dinamiklerini gezen,dolaşan ve destek veren bir Vali var.

Sayın Vali Ahmet Deniz ilk atandığı günden beri futbola olan ilgisini saklamadı.

Bizler de "Futbolu seven bir Vali herhalde Petrolspor maçlarında statta yerini alır’’ diye düşünüyorken, Sayın Deniz onca işinin içinde soluğu Petrolsporun akşam idmanında aldı. Düşünün yani,biz stada gelir mi? Diye düşünürken o idmana teşrif ediyor ve saatlerce tesislerde kalıyor. Yönetim,futbolcular ve idmanı izleyen taraftara büyük moral depolayan Vali Ahmet Deniz, içimizde başarıya dair güzel umutlar ekip, tesislerden ayrıldı. Kombinasyonun diğer halkası yönetime gelelim.

Geçen sezon başkan Aydın Gülmez’in gayretleriyle kıyıya zar zor varan geminin dümenine, yine Aydın Gülmez Başkanlığında güçlü bir yönetim geçiyor.

Hedef tabiî ki yukarılar. Bunu yakından takip ettiğim ve en son da Vali Beyin iştirakıyla gerçekleşen idmanda yöneticilerin gözlerinde gördüm.

Hep diyalog halindeler ve takım için durmadan projeler üretiyorlar.

Takımın maddi ve manevi tüm ihtiyaçları için kolları sıvayan yönetimden çok bir arkadaş topluluğu gördüm.

Bu gemi onlarla çok yol alacağı kesin. Arkalarında bu gücü gören futbolcular ,başlarında da tanınmış bir isim Hasan Vezir’i bulunca moral ve motivasyonları görülmeye değerdi. Takıma yeni katılmış isimler ve bu takımın formasını terletmek için büyük uğraş veren genç isimler.

Bu hırsı ve azmi görünce insanın heyecanlanmaması elde değil.

Bu dörtlemenin son halkası TARAFTAR. Yani takımın 12.ismi, Ruhu, enerji deposu. İdmanda onları görünce şaşkınlığımı gizleyemedim.

Yarasalar Taraftar grubu yine sevdalarının peşindeydiler.

Tezahüratları,sinerjileri ve Şampiyonluğa dair özlemleri gözlerinden okunuyordu. Vali beyin ,onları sahaya çağırıp diyalog kurması ve fotoğraf çekiminde birlikte yer almaları onları fazlasıyla mutlu etti.

Vali Ahmet Deniz’in bir taraftarla olan diyaloğu da hem güldürdü hem düşündürdü.

Aynen aktarıyorum:

-Vali: Yaşın küçük sen neden sigara içiyorsun…

-Taraftar: 16 yıldır şampiyonluk görmemişiz,biz içmeyelim de kim içsin Valim…

-Vali: Takım Şampiyon olursa bırakır mısın?

-Taraftar: Bırakırız Valim,söz… Bu sinerjiyi,birlik ve beraberliği görmeyeli çok olmuştu.

Tüm bunları gördükten sonra heyecanlanmamak ve bu sezon için umutlanmamak elde değil.

Şimdi sıra bizde.

Vali,Yönetim,Futbolcular,Teknik Heyet ve taraftarın yanı sıra tüm Batmanlıların bu sene takıma desteğini hiç olmadığı kadar vermesini bekliyorum.

İş adamlarından Esnafına,Yöneticisinden İşçisine,Basınından Çalışanına kadar herkes bu taşın altına elini koymalı. Koymalı ki arzuladığımız,hayal ettiğimiz şampiyonluğa ve üst liglere gidebilelim.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?