YENİ DÜNYA DÜZENİ VE MÜSLÜMAN

10-12-2020

Yeni dünya düzeni: korku imparatorluğu ile endişe ve kaygı oluşturarak dünyayı idare etme eylemi. Müslüman buna karşı tevhit bayrağını dünyada dalgalandırmalıdır. Üst akıl unvanlı  bir kaç ailenin tasarımsal insan AVETAR 2045 Projeleri covid-19 la uygulamaya geçmiştir. Bilimden, iradeden soyutlanmış Dijital insan oluşacak. Deccal düşünmeyen insanı oluşturacak. Bu deccal cep telefonu, bilgisayar olacak. Hayatın akışı değişecek. Para ortadan kalkacak. Dijital paraya geçilecek. Kullandığın kadarına sahip olacaksın. Virüs, nöro-psikolojik deney. Laboratuar  modifikasyonu.  Parayı  denetleyen , dünyayı idare ediyor. Dünyayı idare eden 4 grup, küresel elitler. Corona   virüs ile sanal para, insanın tanrı olduğu yeni inanç sistemi ve sentetik insan oluşacak .  Covid- 19 gidecek, yeni versiyonu,  covid-21 gelecek. İnsanlar steril yaşamaya yönlen dirilecek.  Elektronik maske kullanılacak. İnsan nesneleşecek yapay zeka ile bütünleşecek. Her kese çip takılarak, Panteizmim  ve Kabala hakimiyeti oluşacak. Şu da gerçek ki; Her mazlum kendisine yapılan zulme yardım etmiştir.
 Şeytanın derdi insanla. İblis  olmasaydı  sınav  olmazdı. İblisin uşağı , şeytanlaşmış  üst akıl ünvanlı para babalarıdır. Bunlar insanın varlığını bozup, kendilerine uşak yapmak peşindeler. İblisin insan hakkındaki görüşünü ortaya koymaktalar. ‘’ Ve doğrusu İblis, onların aleyhinde tahmin yürütürken yanılmamıştı. Nitekim bir grup inanan hariç hepsi ona uydular.’’(Sebe suresi;20.ayet) ‘’( Ve iblis) şöyle dedi; mademki sen beni saptırdın, yemin olsun ki bende senin dost doğru yolun üzerine oturup, onlar için pusu kuracağım. Sonra da  hem doğrudan ve hem de açıktan zaafları ve güdülerini kullanarak sokulacağım onlara, ve sen onların çoğunu  şükreden kimseler arasında bulamayacaksın.’’(Araf suresi,16-17.ayet) ‘’(itirazına) şunu da ekledi. Bula bula şuncağızımı buldun, bana üstün tutacak? Eğer bana kıyamet günü ne kadar izin verecek olursan,  çok azı dışında onun soyunun ağzına gem vurup, tümünün ipini elime geçireceğim.’’(İsra;62.ayet) Şeytan ve şeytanlaşmış zümrenin Kur’an-i ifadesi bu.  Ey üst akıl şunu unutmayın ‘’kim zerre kadar iyilik yapmışsa onun karşılığını görür. Kim de zerre kadar kötülük yapmışsa onun karşılığını görür!’’(Zilzal suresi;7-8.ayet)’’ Her nefs (can) ölümü tadıcıdır. En sonunda Bize dönüp geleceksiniz.’’(Ankebut ;57.a)
Kim: gücünü, ilmi, ırkı ve servetiyle büyüklenerek, başkalarından üstün olduğunu ileri sürer, insanlara kendi iradesini dayatırsa, Tanrılık ilan etmiş olur. ‘’ Firavun kendi milletine şöyle sesleniyordu; ben sizin en yüce Rabbinizim’’(Naziyat suresi;24) Burada Rab; sahip, efendi, malik, yetiştiren,  terbiye eden anlamındadır. Bu gün dünyayı yöneten, firavunluğa soyunan,  para babaları da, aynı tarzda, dünyayı biz yönetiriz. Dünya halkı bizim kulumuzdur, kölemizdir izlenimi veriyorlar. 2011 yılında Avetar filmiyle, 2016 yılında basın açıklamasıyla dünyaya ilan ettikleri Covid:19(taç)  vürüsü  projelerini,  2019 da hayata geçirdiler. Dünya düzeni değişti. Gelecek korkusu, panik dünyaya hakim oldu. Dünyaya maske, sosyal mesafe, insanları evlere kapamakla hükmettiler. Maske ;  insanların tanınmalarını engellemek, sosyal mesafe;  sevgi ve muhabbeti ortadan kaldırmak, ev hapsiyle  ölüm endişesi oluşturarak, insanların ideallerini yok etmek. Özellikle  Yaşlıların  ölümüyle, yaşlılarla genç neslin irtibatını kopararak geçmişe çizgi çekmek, bu projenin argümanlarıdır.
   Üretilerek dünyaya  pompalanan  Covid:19  Virüsü yapaydır. Devamlı mutasyon geçirmektedir. Her gün yeni tipi dünyaya sürülmektedir. Bu virüsün ölüsü az, kokusu çoktur. Buna rağmen aşı aldatmasıyla dünya meşgul edilmektedir.  Çin’de  altı  ayda üretilen, çinin kendisinin kullanmadığı aşı, Çinin denetimindeki. Uygur  Türklerinde  zorunlu uygulanmakta, ülkemiz dede Çin aşısı uygulama aşamasına gelinmiştir. Ülkemiz halkı süratle Çip’leştiriliyor. Son HES kodu  uygulaması  bunun ispatıdır. Avrupa da yapılan ve piyasaya sürülen R N A   kökenli  covid:19 aşısı hücre yapısını bozarak insanları kısırlaştırıyor.  Gaye  dünya nüfusunu azaltmak. Aşıyı üreten firmanın sahipleri kendilerinin ve çocuklarının aşı olmayacaklarını ilan etmeleri manidardır. Akıllı insan: bunları iyi analiz ederek, hakka ve hakikate teslim olandır.
  YA ŞAFİ ! Hastalandığımızda bize şifa veren sensin !  Senin kelamın bize hidayet  ve şifadır. Okuduğumuz Kur’an-ı Kerimi, imanımıza, gönlümüze, ruhumuza ve bedenimize şifa eyle! Çünkü sen merhametlilerin en  merhametlisisin !   ‘’  Eyyub’u da (gündemine taşı, onu belalara sabırla göğüs germe konusunda örnek kılmıştık.) Hani O bir zamanlar bu dert gelip beni buldu. Ama SEN merhametlilerin en merhametlisin! diye RABBİNE  yalvarmıştı.  Bizde O’nun duasını kabul etmiş ve O’nu bizar eden dertten kurtarmıştık. Dahası katımızdan bir rahmet ve gereği gibi kulluk edenlere bir öğüt olmak üzere, O’na yakınlarını bir kat daha artırarak geri vermiştik.’’( Enbiya suresi;83-84.ayetler). ‘’ (Ey Müslüman! Mücadelende sana yol  gösterecek  bir örnek olarak,) Kulumuz Eyyub’u da hatırla. Hani (büyük  sınav’dan  geçen Eyyüb(a.s),  Ey  ALLAH’IM !  şeytan bana tarifsiz bezginlik ve terkedilmiş lik  hissi vermektedir! diye yakarmıştı.’’ (Sad suresi;41.ayet)  ‘’ ALLAH(C.C.) kuluna yetmez mi?’’(Zümer; 36.ayet) Kul ALLAH’I terk etmeden ALLAH(C.C.) kulunu terk etmez. Eğer musibet sonucu kul , ALLAH’I terk etmişse, musibet asıl o zaman felaket olur.
   YA ŞAFİ! Müminler topluluğunun gönüllerini ferahlat.  Bedenlerine şifa ver. Kalplerindeki  hastalığı yok et. Çünkü SEN merhametlilerin en merhametlisin. Bu corona virüs illeti Alemlerin RABBİ ALLAH(C.C.)  katında; Yoldan çıkmış, sapıtmış, zalim leşmiş ve RABBİNİ unutmuş insanlığın aklını başına getirmesi için uyarı olabilir. Bu azaptan kurtuluşun tek çaresi ALLAH’U TEALAYA Sığınmak, emir ve yasaklarını yerine getirmek. Bu virüs; iman edenlerin imanlarıyla sınanmalarına da vesile olacaktır.
 Yeni dünya düzeni musibetinden kurtuluş, içten ve dıştan mahpus olan bu insanlığın, acil ve hayati ihtiyacı TEVHİDE dönmektir. Hz. Muhammed  insanlığı tevhide döndürmek için gelmiştir. Tevhit insanlığın anlayacağı şekilde açıktır. Hayatı kurucu özelliği vardır. Açıklanması zihinde yer etmesi kolaydır. Zihinlerde yer edinerek, beyne, sinirlere ve ruha nüfus ederek düşünce ve duyguların eksenini oluşturur. Kesinlikle güvenilir ve netice alınır. Her şartta değişmez ve aynı özelliğini devam ettirir, kendi yanında hiçbir şey kabul etmez. Tevhit İslam’ın tamamıdır. ‘’ ALLAH(C.C.) katında hak din İslam’dır.’’(Al-i imran;19) Bu gün Corona virüs etkisiyle, insanlarda  ölüm korkusu ve gelecek endişesi oluşturan dünya gündeminde, Müslüman kendi gündemini oluşturarak, ALLAH’IN Mesajı Kur’an-ı kerimi , elindeki tüm imkanları kullanarak dünyaya tebliğ ederek, tevhit bayrağını dünya semasına dikerek, insanlığın hidayetle buluşmasına vesile olur, dünya endişesinden kurtulmaları, ahiret mutluluğunu kazanmalarını sağlar. İnşallah! Selam ve dua ile.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?