YILDIZLAR GİBİ PARLAK

16-08-2019

Dipteki telveler ne koyu ne de açık sayılır. 
Bu yüzden açıklıklar yıldız gibi parlıyor. 
Yüreğiniz adeta ışıl ışıl ışıldıyor. 
Eninde sonunda istediklerinize kavuşucağınızı gösteriyor yıldızlar. 
Sanırım tuttuğunuzu koparan birisiniz. 
Daha doğrusu amaçlarınız için çabalarınızdan vazgeçmeyip sonuçlarınızı elde ediyorsunuz. Yıldızlar diyor ki: Başarılı olacağınız gibi şansınız da açılıyor. Bugünlerde iş hayatınızda yıldızınız parlak.
Kenarlardaki telvelerin yoğun olmamasından dolayı yer yer koyu lekeler kalmış. 
Açıkçası buradaki telveler oldukça biçimsiz çıkmış. Buna rağmen telveler arasındaki açık renkli boşluklar bir hayli biçimsel!
Gördüğüm biçimleri yorumlarsak; mesela uluyan iki köpek var. Ayrıca onları izleyen cins bir süs köpeği göze çarpıyor. Havlayan köpekler, dertlerinizi dökmek isteği duyduğunuz manasına geleceği gibi, saldırıya hazırlanan düşmanlarınızı da ifade edebilir. Düşman demek; dedikodu demek, kıskançlık demektir. Belli ki, süs köpeği, olanları izleyip sizi uyaran candan bir dosttur.
Kenarlarda şunlar da çıktı: Bir balık ve bir hilal…
Balık güzeldir. Para, kısmet, zenginlik vb. manalarındadır. Bu beklentileriniz yakın bir zamanda gerçekleşecek. Tüm bu pozitif enerjilerle beraber hilalın varlığı da iple çektiğiniz sevindirici bir haberi alacağınızı müjdeler.
Tabağınız gözyaşı gibi tertemiz görünüyor. 
Seyrek bir iki telve de açık olduğundan birkaç damla gözyaşına benziyor.
 Herhalde sulu gözlüsünüzdür – her ne kadar güleç yüzlü gözükseniz de gözyaşlarınıza hakim olamıyorsunuz – Kimileyin sevinçten, kimileyin sıkıntıdan gözyaşlarınıza başvuruyorsunuz. Bunlar hem yüreğinize hem de gözlerinize iyi geliyor. 
Gözyaşlarınız ve dualarınız tuttuğunuz dileğinizi kabul ediyor.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?