YÜREĞİNİZ FERAHLAMIŞ

18-01-2019

Bu ne güzel, ne de tertemiz fincan.

Dip gıcır gıcır! Dolunay gibi parlak. İnanız, yüreğinizi ferah gösteriyor.

Yakın bir zamanda rahata ve huzura kavuşacaksınız.

Sanki dolunay da yüreğinizde sevgi, aşkla parlamış. Fincanınızdan telve akıp giderken birikmiş sıkıntılarınızı dökmüşsünüz adeta. Ayrıca bugünlerde bir dileğiniz kolayca gerçekleşecek.

Fincan sapının altında bir başına bir kuş uçuyor. Bu kuş biraz endişelere delalet olmakla beraber birkaç gün içinde hayırlı, güzel haberler alıp mutlu olacaksınız.

Ola ki, bir misafiriniz de yoldadır. Kuşunuz haber getiriyor.

Sağ kenarda göze çarpacak denli büyük bir yay bulunuyor.

Bir hastalığınız her geçen gün düzelecek.

Bu hastalık yüzünden gergindiniz fakat geleceğiniz sağlıklı görünüyor.

Fincan sapının tam karşısında belirgin olarak koyu görülen telvelerden biri ayakkabıya benziyor, diğeri ise bir kelebektir.

Ayakkabı, bir kaygınızı üstünüzden atmak için bir hayır vermeniz gerektiğini söylüyor. Böylece beklediğiniz misafir çabuk gelecek ve kısmetiniz açılacak.

Kelebek ise diyor ki, kısa mutluluklar yaşayacaksınız ancak karamsarlığınız ve içe kapanıklığınız giderilecektir. Negatif enerjiler de sürprizlerle, işiteceğiniz güzel övgülerle pozitif enerjilere dönüşecektir.

Soldaki uçak ise geçmişte planladığınız yolculuğu problemlerinizi hallederek, nihayet istediğiniz yolculuğa çıkacaksınız.

Artık engel falan takmayacaksınız. Ayrıca çok ince düşünceli ve nazik biri olduğunuz için dedikodulara kulak asmayıp yolculuğunuzu yapacaksınız.

Dipte uzun açık bir telve var. Eğer başını bir kuşa benzetmesek bütünüyle salyangoz diyebiliriz. Salyangoz, geç gelen başarıları ve memnun edici sonuçları açıklar.

Maddi üzüntüleriniz kimi kazançlarla yüzünüzü güldürecek.  Mutlu bir dönem sizi bekliyor.

Hayırdır, bütün içinizi tabağa dökmüşsünüz.

Tortu tortu hem de. E, tabii telve akmaz.

Korkmayınız, tuttuğunuz dilek yerine gelmese de içinizi boşaltıp tüm kötülüklerden arınmışsınız gibi.

Tabağınızdaki koyu telve ve temiz yer bir hilal oluşturmuş.

Beklediğiniz sevindirici haberleri er geç değil, pek yakında alacaksınız. Falın hepsi gösteriyor ki, yüreğinizin güzellikleri hayatınızın güzellikleri olacak.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?