YÜREĞİNİZ KABARMIŞ

15-03-2019

Yüreğiniz kabarmış. Çok birikmiş sıkıntı ve endişelerinizi dibe dökmüşsünüz. Tabii, hayat kolay değil; siz bunu herkesten çok iyi bilirsiniz. Gene de bir bardak su içiniz!

Baştan belirteyim: Falınıza bir bütün olarak baktığımda birbirine benzer simgeler epey var. Biz falcılar buna ikili simgeler deriz. İkili simgeleriniz fincanın her yerinde, hatta tabakta bile bulunmaktadır.

Yüreğinizin daralması bir müddet sürecek gibi. Oldukça fazla kaygı biriktirmişsiniz. Dipte kara bulutlar görüyorum. Yakın bir gelecekte, havada bulut siz rahatı ve huzuru unutun. Acı verici negatif olaylarınızı çözmeden sıkıntılarınız dağılmayacak. Belki böylelikle refaha kavuşacaksınız. Geçmişten gelen sorumluluklarınızın çaresizliği içinde olabilirsiniz. Ancak mücadeleci ruhunuzla temkinli davranarak ilerdeki günlerde beklentilerinizin gerçekleşeceğine şahit olacaksınız.

Dipte var olan kapalı dudak ve tabaktaki telvede görülen açıkağız şuna delalet ediyor ki insanlara karşı iyi niyetli oluşunuz suiistimal edilmiş. Ama telaşa ve paniğe gerek yok. Biraz sezgisel hareket ederseniz hayattan beklediklerinizin temelini atabilirsiniz. Hâlihazırda sakinliğinizi korumalı ve azimle geleceğe güvenmelisiniz. Ha, unutmadan dedikodularınız gırla devam ediyor. Bir de bir eşyanızı kaybedebilirsiniz; dikkat buyrulur!

Fincandan telve iyice akmış olup kenarlarda şekilleri azaltmış. Şu var ki, dileğiniz her neyse uzak ya da yakın bir zamanda, artık fark etmez, gerçekleşecek umudu taşımaktadır.

Sapın sağındaki kanatlarını açmış serçe her ne kadar hayırlı haberleri muştularsa da sevimsiz bazı olaylar yaşanabilir. Tedbirli olmakta fayda var. Gene de serçe kuşunun varlığı, bir dostunuzun size iyilik yapacağı ve iş hayatınızda artı puanlar kazanacaksınız, demektir. Fakat işlerinizde handikaplar olacaktır. Unutmamalı…

Fincan sapının solundaki ağzını açmış kuşu görüyor musunuz? Size güzel haberlerin ve sevdiğiniz bir misafirin elçisidir bu kuş. Ancak soldaki baykuş başı ve gözleri, aksine bazı dedikoduların canınızı çok sıktığına yorumlarım. Üzerinizde nazar olduğunu gösterir ki tedirgin ve şüpheci haldesiniz. Size gamlı kalmamanızı öğütlerim.

Bak, şöyle, bu dinazor başına. Fark ettin mi? Geçmişle ilgili takıntılarınız görülmekte. Yaşadığınız kimi olaylar peşinizi bırakmıyor. Aslında bağlılık sizi yıpratmış. Sizi üzen konuları bir kenara atıp anlara ve geleceğe yelken açmak en iyisi değil mi? Artık stres yapmayın.

Tabakta kral tacı çıkmış. Tacın tabakta çıkması ve tabakta taç çıkması hayırlıdır. Ayrıca, bakınız, tabaktan telvenin akması da dileğinizin tuttuğunun göstergesidir. Engellerle, zorluklarla mücadele edip adeta savaşarak geleceğinizi parlatıyorsunuz. Krallar gibi yaşayıp şöhretli, saygın biri ve başarılı olacaksınız.

Ve mutlu son!

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?