ABBATE, ERKEK GİYİMDE ZİRVE İSİM

Giyimine düşkün beyler için şık bir mağazayı tanıtıyoruz bugün.

YENİ YERLER - 8 yıl önce

Muhabirimiz Yusuf Kavak’ın önerisi üzerine Turgut Özal Bulvarı Öğretmen Evi karşısında hizmet veren ABBATE Giyim Mağazası’nı ziyaret ediyoruz. Mağaza Müdürü Elif Ertukuş tarafından güler yüzle karşılanıyoruz. Sohbetimize başlamadan evvel her zamanki gibi mağazayı didik didik edip gerekli incelemeleri yapıyoruz. Rafları tiril tiril kıyafetlerle dolu mağaza, 10 puan üzerinden 10 alıyor bizden. O halde mağazamızın tanıtımına başlayabiliriz…

ABBATE DÜNYA MARKASIDIR

ABBATE markasını tanımakla başlıyoruz işe. ABBATE’nin 1990’lı yıllarda Türkiye’de üretilmeye başlanan bir marka olduğunu belirtiyor Mağaza Müdürü Elif Hanım ve ekiyor “Türkiye’de gömlek firması olarak kısa sürede hem kalitesini hem de kendine özgü olan markasını üretip sundu. 2015 yılında da takım elbise, deri montlar, ayakkabı, pantolon kravat üretimine geçti”

1 AY ÖNCE BATMANLILARA KAPILARINI AÇTI

Erkek giyimde marka isim olan ABBATE, 1 ay önce açmış kapılarını müşterilerine. Hedeflerinin 7’den 70’e bütün Batmanlı erkekleri iyi giyindirmek olduğunu açıklayan Mağaza Elif Ertukuş“Mağazamız 2 katlı ve 240 metrekare alan üzerine kuruldu. Erkek giyim adına aradığınız her şeyi burada bulabilirsiniz. Amacımız giyimine düşkün bütün erkekleri, olabildiğince şık ve modern giydirmek” diyor.

GÜNEYDOĞU’DA TEK MAĞAZA BATMAN’DA

ABBATE, Türkiye’nin birçok şehrinde konuşlanmış, şubeler açmış. Güneydoğu’da ise sadece Batman’da şubelerinin bulunduğunu belirten Elif Hanım “Batman’da erkek giyimdeki eksikliği fark ettik. Bu yüzden ABBATE’yi Batman’a taşıdık. Güneydoğu’nun tek firması olarak hizmet vermekteyiz” bilgisini veriyor.

ÜRÜNLERİMİZ GARANTİLİDİR…

Ürünlerinin garantili olduklarını belirten Sayın Ertukuş “Mağazamızda bulunan tüm ürünler garantilidir. Üstelik ürünlerimizin tümü % 100 pamuktan oluşmaktadır. Bu yüzden garanti konusunda hiç sıkıntı çekmeden müşterilerimize bu fırsatı sunabiliyoruz. Böylelikle sadece satış sırasında değil, satış sonrasında da hizmetlerimiz oluyor” dedi.

4 PERSONELLE HİZMET VERİLİYOR

Mağazamızı ziyaret ettiğinizde güler yüzlü 4 personel tarafından karşılanacaksınız. Personellerimiz, aradığınız ürünü bulmanızda size yardımcı oluyor, en önemlisi iyi giyinmeniz için elinden gelen bütün çabayı gösteriyor. Mağaza İşletmecisi Elif Ertukuş da bu konuya dikkat çekerek “Konuklarımız ürün alsalar da almasalar da amacımız onları buradan memnun bir şekilde uğurlamaktır. Mağazamızda çalışan personeller, bunun gayreti içerisindedir” diyor.

ERKEK GİYİME DAİR ARADIĞINIZ HERŞEY BURADA…

ABBATE, erkek giyime dair aradığınız her şeyi bulabileceğiniz ender mağazalardan biri. Ve siz kadın okurlarımıza müjde… Kadın giyime de el atmaya hazırlanıyor markamız. Anlayacağınız ABBATE, kadın giyime de iddialı bir giriş yapacağa benziyor. Mağazamızın Müdürü Elif Hanım, konuyla ilgili olarak “Abbate şuan sadece erkek giyimde hizmet vermektedir. Bayan giyim üzerinde de çalışmalara başlandı. Mağazamızda erkek giyime dair aradığınız her şeyi bulabilirsiniz. Çeşitlerimizden bazıları şunlardır: Gömlek, pantolon, mont, ceket, takım elbise, kravat, ayakkabı ve daha fazla çeşitlerimizi görmeleri için müşterilerimizi mağazamıza bekliyorum” ifadelerini kullanıyor.

HEDEFİZİM KALİTELİ HİZMET VERMEK…

Amaçlarının Batmanlılara en iyi hizmeti vermek ve müşterilerini iyi giyindirmek olduğunu belirten Sayın Ertukuş “Amacımız kaliteli hizmet vermek ve erkekleri iyi giyindirmektir. Amacımıza ulaşabilmek için erkek giyimde marka isim olan ABBATE’yi Batman’a taşıdık. Giyinmeyi bilen ve kaliteden anlayan müşterilerimizi bekliyoruz. Batmanlıları bu markayla tanıştırmanın gururunu yaşıyoruz” diyor.

AÇILIŞA ÖZEL İNDİRİM…

Erkek giyimde kalite ve şıklığın adresi olan ABBATE’de açılışa özel kampanya ve indirimler sizi bekliyor. Mağaza Müdürü Elif Ertukuş, açılışa özel bütün ürünlerde yüzde 40’a varan indirimler uyguladıklarının bilgisini veriyor. Şık ve modern ürünlerle dolu bu mağazada Batman Sonsöz’ün selamlarını iletenlere ise ekstra indirim tanınacak benden söylemesi...

Haftanın Öne Çıkanları

ABBATE, ERKEK GİYİMDE ZİRVE İSİM

2016-01-17 19:29 - YENİ YERLER

26 YILDA 13 VALİ

2016-01-13 18:55 - Nostalji

BATMAN’A 5 MİLYONLUK SPOR VE YAŞAM KOMPLEKSİ

2016-01-10 19:42 - SPOR

NÖROLOJİ UZMANI GEZİCİ, ÖZEL BATMAN’DA

2016-01-13 18:57 - EĞİTİM

DERYA PARK, BATMAN’IN ÇEHRESİNİ DEĞİŞTİRECEK

2016-01-13 19:00 - GÜNDEM

KOMANDO CADDESİ TEMİZLENİYOR...

2016-01-11 19:57 - GÜNDEM

BASUT KOLEJİ’NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

2016-01-11 19:58 - EĞİTİM

BEYZADE, LOKANTACILIK SEKTÖRÜNDE MARKA

2016-01-11 20:15 - YENİ YERLER

BATMAN’DA ÜRETİLEN GÜNEŞ ENERJİSİ DEVLETE SATILACAK

2016-01-10 19:38 - GÜNDEM

ATLIHAN OTEL, AÇILIŞA HAZIRLANIYOR

2016-01-14 19:53 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

Kampüste çadır kuruldu

01:24 - EĞİTİM

Eğitim Bir Sen, öğretmene darp olayını kınadı

01:23 - EĞİTİM

Batman Valisi, meclis toplantısına katıldı

01:00 - GÜNDEM

Akıl ve zeka oyunlarında il finali…

00:23 - GÜNDEM

Asfalt sezonu başladı

00:21 - GÜNDEM