Batman Petrolspor'da gözler yönetimde

Nesine 2. Lig Beyaz Grup'ta sezonun bitimine haftalar kala şampiyonluğunu ilan ederek adını tam 24 yıl sonra Trendyol 1. Lig'e yazdıran Batman Petrolspor, yeni sezonun idari ve teknik planlaması için düğmeye bastı. Teknik direktör Serdar Bozkurt ile yollarını ayıran Kırmızı-Beyazlı ekipte, gözler şimdi yönetim kademesinde yapılacak stratejik takviyelere çevrildi.

SPOR - 2 ay önce

Fernas şirketler topluluğu destekli istikrarlı bir yönetim modeliyle başarıya ulaşan Batman Petrolspor’da, 1. Lig’in getireceği ağır bütçe ve yoğun rekabet koşulları nedeniyle mevcut yönetim kurulunun genişletilmesi gündemde. Kırmızı-Beyazlı camiaya yakın kaynaklardan edinilen bilgilere göre, Batmanlı ve bölge genelindeki güçlü iş insanlarının yeni sezon öncesinde yönetime dahil edilmesi planlanıyor.

MUZAFFER NASIROĞLU'NUN DESTEĞİ ARTACAK MI?

Kulübün bugünkü başarısında ve bölge sporunun kalkınmasında büyük pay sahibi olan iş insanı Muzaffer Nasıroğlu, geçtiğimiz günlerde yaptığı açıklamada yönetim ve transfer çalışmalarının koordineli ilerlediğini belirtti. Kadronun tamamen 1. Lig seviyesine göre hazırlandığını vurgulayan Nasıroğlu, "Batmanlı futbolseverler yeni sezon için rahat olsun. Petrolspor emin ellerde. Yakında yönetimimiz, teknik direktör başta olmak üzere transfer çalışmalarıyla ilgili geniş bir açıklama yapacak" diyerek idari ve teknik yapılanmanın sinyalini verdi.

SÜPER LİG TECRÜBELİ İSİMLER VE TEKNİK DİREKTÖR ARAYIŞI

Yönetimdeki olası genişleme ve yeni isimlerin katılımıyla birlikte transfer bütçesinin de artırılması hedefleniyor. İdari yapılanma netleşirken eş zamanlı olarak teknik direktörlük koltuğu için Servet Çetin ve Abdullah Avcı gibi Süper Lig tecrübesi olan isimlerle dirsek teması sürüyor. Kulübün, yönetim kuruluna katılması muhtemel yeni isimleri ve yeni teknik kadrosunu haziran ayında yapılacak resmi duyurularla kamuoyuna ilan etmesi bekleniyor. Lig'de sadece kalıcı olmakla kalmayıp üst sıraları hedefleyen bir organizasyon kurmak isteyen Batman Petrolspor’da, önümüzdeki günler idari değişiklikler açısından oldukça hareketli geçecek. Batman Petrolspor'un yönetim kurulu listesine yeni isimlerin dahil edilip edilmeyeceği en çok merak edilen konuların başında yer alıyor.
Haftanın Öne Çıkanları

CHP’li Vekil Çan, Türkan’la Kadraj’a konuştu: “Vatandaşın talebi erken seçim”

2026-05-25 10:01 - ROPÖRTAJ

Domates geriledi

2026-05-22 13:58 - EKONOMİ

Batmanlı Kadınlara önemli çağrı

2026-05-20 21:45 - EKONOMİ

İnadına indirim

2026-05-19 14:52 - EKONOMİ

Timok-Gümüşmrgü: Dağların koynunda bir cennet

2026-05-24 13:35 - HALKIN SESİ

Kutsal topraklarda hissettiklerim

2026-05-20 17:34 - HALKIN SESİ

Hac günlüğümün…

2026-05-22 13:00 - HALKIN SESİ

Beyaz ışık kullanarak 6G testlerine başladı

2026-05-25 10:25 - TEKNOLOJİ

WhatsApp'ta yeni dönem

2026-05-25 10:23 - TEKNOLOJİ

Google Yapay Zekâ Destekli Yeni Arama Motorunu Tanıttı: Gemini 3.5 Flash ile Arama Dönemi Nasıl Değişiyor?

2026-05-21 13:50 - TEKNOLOJİ

İlgili Haberler

Harun Katmaz analiz etti…

11:11 - SPOR

Petrolspor Süper Lig ekibine geçit vermedi!

10:08 - SPOR

Batmanlı Asel, Londra finallerine kaldı

01:10 - SPOR

Batmanlı gençler kulaç atıyor

11:16 - SPOR

Mahallelerde spor festivalleri başladı

12:21 - SPOR

Günün Manşetleri

Batman'da asırlık gelenek…

16:30 - YAŞAM

Vekil Nasıroğlu, Ezidileri ağırladı

14:12 - GÜNDEM

TJA’lı kadınlar istismara karşı yürüdü

14:07 - GÜNDEM

Batman’da ekmekçiliğin geleceği konuşuldu

13:58 - GÜNDEM

Keloğlan Parkı coştu

13:51 - YAŞAM