BİZİM TOPTAN, BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

Türkiye’nin en yaygın organize toptan marketi Bizim Toptan, çoklu kanal stratejisi ve güçlü dijital altyapısıyla, yılın ilk yarısında da büyümesini sürdürdü. Bizim Toptan’ın net satışları, geçen yılın aynı dönemine kıyasla yüzde 22,7 oranında artarak 3,1 milyar TL’ye ulaştı.

EKONOMİ - 5 yıl önce

Türkiye’nin en yaygın toptan marketlerinden Bizim Toptan, 2021 yılı ilk 6 aylık sonuçlarını Kamuyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) açıkladı. 2021’in ilk altı ayında yapay zekâ teknolojileriyle güçlendirilen satış ve pazarlama hizmetleri, dijital yatırımlar ve çok kanallı satış stratejisiyle büyümesini sürdüren Bizim Toptan, net satışlarını 3,1 milyar TL’ye yükseltirken, ana kategori büyümesini yüzde 32,4 artırdı.
Bizim Toptan’ın çok kanallı satış stratejisi ve müşterilerinin ihtiyacını her kanaldan karşılayabilen güçlü altyapısının, şirketin finansal sonuçları ve büyümesine olumlu katkısı oldu. Bizim Toptan esnek ve güçlü satış-pazarlama yapısı sayesinde, ev dışı tüketim noktaları, market, bakkal, esnaf, son tüketici gibi geniş müşteri profiline uygun fiyata yüksek kaliteli ürünler sunmaya devam etti. Türkiye’nin 70 ilinde 170’i aşkın mağazasıyla hem bireysel hem ticari müşterilerine hizmet veren Bizim Toptan, dijital platformu “www.bizimtoptan.com.tr” üzerinden de müşterilerinin ihtiyaçlarına uygun kargo ile teslimat ve “Tıkla Gel Al” seçeneklerini sundu.
Bayilik modeliyle yönetilen ve Bizim Toptan’ın ürün tedariki sağladığı Seç Marketler de 2021’in ilk altı ayında büyümesini hız kesmeden sürdürerek, alınan finansal sonuçlara olumlu katkı sağlamaya devam etti. Esnafa güç veren iş ortaklığı modeliyle ön plana çıkan Seç Marketler’in mağaza sayısı altı ayın sonunda 1.561’e ulaştı.
Balcı: “Yenilikçi projelerle büyümemiz devam edecek”
Bizim Toptan CEO’su Hüseyin Balcı şirketin 6 aylık finansal sonuçlarıyla ilgili şunları söyledi: “Bizim Toptan olarak müşterilerimize katma değerli hizmetler sunma hedefimiz doğrultusunda dijital altyapımızı güçlendirdik, yapay zekâ uygulamalarıyla sunduğumuz kişiye özel kampanya ve tekliflerle bu alandaki performansımızı artırdık. Müşteri segmentine özel ihtiyaçları karşılayacak ürün ve hizmeti en doğru kanaldan sağlarken, güçlü marka iş birlikleri gibi birçok projeyi hayata geçirdik. Bizim Toptan olarak yenilikçi projelerle satış kanallarımızı geliştirmeye ve büyümeye devam edeceğiz.”
Haftanın Öne Çıkanları

ZEYNEL BEY TÜRBESİ

2021-08-13 12:12 - HALKIN SESİ

BATMAN'DA ŞİMŞEK ÇARPTI!

2021-08-12 15:50 - GÜNDEM

HAMAM SOKAĞI HİZMET BEKLİYOR

2021-08-12 10:10 - YAŞAM

GERCÜŞ DEVLET HASTANESİ BAKIMA ALINACAK

2021-08-16 10:22 - GÜNDEM

İŞÇİLERİN KURA SONUCU BELLİ OLDU

2021-08-11 16:55 - EKONOMİ

GENÇLERİN AYAKKABILARI MEMOCAN’DAN

2021-08-16 08:25 - YAŞAM

MUHAMMED GÖNÜLAÇAR DENİZLİSPOR'DA

2021-08-16 11:00 - SPOR

KAVAK AİLESİNİN ACI GÜNÜ

2021-08-14 16:26 - YAŞAM

BİZİM TOPTAN, BÜYÜMESİNİ SÜRDÜRÜYOR

2021-08-18 07:38 - EKONOMİ

“EĞİTİMDE PARADİGMA DEĞİŞİMİ ŞART”

2021-08-16 16:14 - ROPÖRTAJ

İlgili Haberler

Turşuluk fiyatları el yakıyor

15:00 - EKONOMİ

Yolcu Sayısı Yüzde 60’a Düştü

10:47 - EKONOMİ

MÜSİAD’lılar Malatya’da toplandı: Ortak akıl vurgusu…

13:45 - EKONOMİ

Tarım Kredi’den Batman’a dev alım hamlesi

14:24 - EKONOMİ

Bin 73 kuyudan 35 bin varil petrol çıkıyor

08:57 - EKONOMİ

Günün Manşetleri

Batman'da asırlık gelenek…

16:30 - YAŞAM

Vekil Nasıroğlu, Ezidileri ağırladı

14:12 - GÜNDEM

TJA’lı kadınlar istismara karşı yürüdü

14:07 - GÜNDEM

Batman’da ekmekçiliğin geleceği konuşuldu

13:58 - GÜNDEM

Keloğlan Parkı coştu

13:51 - YAŞAM