CİLT BAKIM UZMANI NAİME AKTAŞ, LABELLA’DA

Nişantaşı İş Merkezi 5. Katta faaliyet gösteren ve Yöneticiliğini Bilal İnal’ın yaptığı Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, Türkiye’nin bilinen Cilt Bakım Uzmanlarından Naime Aktaş ile anlaştı.

ROPÖRTAJ - 8 yıl önce

Cilt bakımında yaptığı çalışmalarla adından bahsettiren Aktaş, bundan böyle Labella’da, güzellik ve cilt bakım işlemleri yapacak. Juvantez Firmanın Türkiye Distribütörlüğünü yapan Aktaş, Algodermia, DR Formula ve Dermadart ürün ve cihazları ile Batman’da estetik, güzellik ve bakım sektöründe hizmet verecek.

NAİME AKTAŞ KİMDİR?

-Kendinizden kısaca bahseder misiniz?

“Çukurova Üniversitesi Muhasebe Bölümü mezunuyum. 15 sene Muhasebe Müdürlüğü yaptıktan sonra, iyi bir firma ile yollarım kesişti ve dermo kozmetik sektörüne geçtim. 6 yıldır güzellik ve bakım sektöründe, çalışmalarıma devam ediyorum. Bu sektöre iyi ki girmişim diyorum. İnsanın işini severek yapması çok farklı bir şey. Özellikle güzellik ve bakım sektöründe, işini severek yapmak, çok şey katıyor insana. İnsanları mutlu etmek, iyi görünmesini sağlamak ve yüzündeki gülümsemeye neden olmak, mutluluk verici”

“LABELLA’DA BATMANLILARLA BULUŞACAĞIZ”

-Neden Labella?

“25 yıllık firmamızın merkezi İstanbul Kadıköy’dedir. Kuruculuğunu, sektörün başarılı iki kadını olan Ayla Canova ve Pelin Balı’nın yaptığı firmamız, Türkiye geneli birçok güzellik merkezine ya da bu işe yeni gireceklere eğitimler düzenliyor. Labella’da olmamızın nedeni de tam olarak bu. Firmamızın ürünlerini ve cilt bakım eğitimlerini, Labella’da Batmanlılarla buluşturuyoruz. Elbette firmamız, çalışacağı yerleri seçerken bazı kriterleri göz önünde bulundurmaktadır. Firmamızın kriterlerini karşılayan Leballa’da iyi işlere imza atacağımıza inanıyorum”

“CİLDİN SORUNU NE İSE ONA ÇÖZÜM BULACAĞIZ”

-Leballa’da ne yapacaksınız?

“Labella’da, Algodermia & DR. Formula & Dermadart ile yapılan cilt bakımlarında, akne yaraları, ameliyat izleri, kırışıklıklar, genel dermabrazyon, anti-aging, saç kökü yenileme ve dövme silme işlemleri yapacağız. Algodermia, deniz yosunu ve deniz suyundan elde edilen ürünlerdir. Haftalık uygulayacağımız tedavi ürün grupları ve cilde uygulanacak ürün grupları var. İtalyan menşeilidir. DR. Formula, mezoterapi işlemlerinde uygulanan ürün gruplarıdır. Güney Kore’lidir. Bu ürünleri kullanarak cildin problemi ne ise, ona çözüm bulmak için farklı tedavi yöntemleri uygulayacağız. Mesela Batman’da en sık karşılaştığımız cilt sorunu, PH’ların düşük olması. Batman’ın havası kuru, suları kireçli. Bu da PH’ların düşük olmasına, nemsizliğe yol açıyor. Ürün ve cihazlarımız ile seanslar uygulayarak bu soruna da cevap olacağız

***

DERİNLEMESİNE CİLT BAKIMI UYGULAMASI:

-Sohbetimizin ardından Cilt Bakım Uzmanı Naime Aktaş tarafından cilt bakımına alınıyoruz. Cilt bakım işlemini, uygulamalı olarak anlatıyor Naime Hanım:

“Cilt bakımını yapabilmek için, makyajlı cildi temizleme sütü ile ön temizleme işlemine tabi tutuyorum. Süt kalıntılarını almak ve gözenekleri sıklaştırmak için tonik sıkıyorum. Cildimiz, kuru ve lekeli ise peeling yapıyorum. Böylece hem ölü tabakayı arındırmış oluyorum hem de

renk pigmentini dengelemeye çalışıyoruz. İçinde aleo vera, ayçiçeği ve yeşil çaya kadar cildin ihtiyaç duyduğu birçok doğal ürünü içinde barındıran, özellikle deniz yosunları ve deniz suyunu içeren losyonumuzu, cilde uyguluyor ve emilimi sağlamak için 5 dakika bekliyorum. Bu sürede ölü hücrelerin alınmasını sağlıyoruz. 5 dakikanın sonunda elimle kese peelingi yaparak ciltteki ölü hücreleri arındırıyorum. Partikülleri ciltten temizliyorum. Bu dakikadan sonra cilt, rahatlar ve yumuşar. Bunu rahatlıkla hissedebilirsiniz. Özel kokulu havlumuz ile yüzümüzü temizliyoruz. 24 saat nem tutma kapasitesine sahip ürünümüzü, ciltteki matrixi canlandırmak üzere cilde uyguluyorum. Cildin nemi ortaya çıkıyor.”

***

-Temizleme işlemi bitti, sıra maskede…

“Her hastamıza özel cilt maskesi hazırlıyoruz. Kırışıklık, renk farklılığı, leke, gözeneklerin açılması, güneş lekeleri… Cildin bu tür sorunlarına karşı ihtiyaç duyulan ne ise, ona özel bir karışım hazırlıyorum. Algodermia’nın en büyük avantajı, ürünleri karıştırabiliyor oluşumuzdur. Yan etki yapmıyor. Şu anda kan akışını hızlandıracak saf yosun jölesinden, hassas kremimizden ve yaşlanma karşıtı anti-aging ürünümüzden bir karışım elde ediyorum. Bu karışımı cilde ve boyun kısmına fırça yardımı ile uyguluyorum. Gözlerimizi, dinlendirici tonik uygulanmış mendil ile kapatarak yorgunluğunu alırken, karışımımızın da ciltte emilmesini bekliyoruz. 10 dakika sonra maskemizi nemli havlu ile temizleyip, güneş kremini sürüyoruz. Cilt bakım işlemimizi böylece tamamlamış oluyoruz”

EŞİYLE KAVGALI KADINLARI BEKLİYORUZ : )

-Yüzdeki maske dinlenirken, boyun kısmına rahatlatıcı masaj yapılıyor…

“Yüzdeki maskemizin ve gözümüzdeki dinlendirici toniğimizin 10 dakika beklemesi gerekiyor. Bu arada mentol içeren özel bir yağ karışımını, boyun ve sırt bölgesine uygulayarak masaj yapıyoruz. Stresli ve yorgun ciltlerde rahatlatma sağlıyoruz. Hastamız, dinlenmiş bir şekilde buradan ayrılıyor. Eşiyle kavga etmiş kadınlar, ev işleri ile yorulan ev hanımlarımız ve günün yorgunluğunu taşıyan iş kadınlarımız… Stres ve yorgunluğunuzdan kurtulmak istiyorsanız Labella’ya bekleniyorsunuz :)”

***

SORULARIMIZA CEVAPLAR:

***

-Batman’ın havası, cilde nasıl etki ediyor?

“Diyarbakır, Mardin, Antep’te hava kuru, sular kireçli. Yanlış kozmetik ürünler kullanılınca cildin PH’ı düşüyor. Mesela makyaj temizlemede kullanılan jel içerikli ürünler, cildin daha fazla kurumasına yol açar. PH düşünce cilt kurur, yüzdeki çizgiler daha fazla belirginleşir ve erken yaşlanma dediğimiz durum ortaya çıkar”

***

-Hamile bayanlarda cilt bakımı yapabiliyor musunuz?

“Manuel bir uygulama yapıp ciltteki ölü tabakayı arındırma, canlılık verme ve nem uygulama işlemini, ilk 3 ayı atlatmış olmakla birlikte hamile bayanlarda uygulayabiliyoruz. Doğal ürünler olduğu için hiçbir yan etkisi yok. Ancak iğne yolu ile mezoterapi yapacak isem hamilelere uygulamıyoruz”

***

- Cilt bakımı, alerjiye yol açar mı?

“Deniz yosunları ve deniz suyundan elde edildiği için ürünlerimiz, hipertirodi olan kişilerde deniz suyu tuzlu olduğundan dolayı agresifleştirebiliyor. Hastalarımıza, deniz ürünlerini yiyip yiyemediğini, denize girip giremediklerini soruyoruz. Hastamız, bunu bilmiyor ise ve manüel cilt bakımı uyguladığında agresifleşme yaşanırsa korkulacak bir şey yok. Bunu düzeltebileceğimiz ürün gruplarımız da elimizde mevcuttur. Eğer hastamızda deniz suyu ve deniz yosununa karşı alerji var ise ona uygun cilt bakım ürünleri ile bakımını yapıyoruz”

Haftanın Öne Çıkanları

SONAX’IN BATMAN BAYİSİ AÇILDI

2016-10-02 19:11 - GÜNDEM

SAVCI İÇİN VEDA YEMEĞİ DÜZENLENDİ

2016-10-04 18:57 - SASON

AÇILIŞA ÖZEL 80 KİLO DÖNER DAĞITTI

2016-09-30 19:54 - GÜNDEM

SOFRAM LOKANTASINA GÖRKEMLİ AÇILIŞ

2016-10-04 20:32 - GÜNDEM

CİLT BAKIM UZMANI NAİME AKTAŞ, LABELLA’DA

2016-10-05 15:20 - ROPÖRTAJ

ZİLAN VE BATMAN HASTANELERİNDEN ALKIŞLANACAK UYGULAMA

2016-10-04 20:37 - GÜNDEM

CAFE SEKTÖRÜNDE ÖĞRETMENİM VİP CAFE FARKI

2016-09-28 21:33 - YENİ YERLER

BELEDİYEYE BETON BARİYER

2016-09-30 18:53 - GÜNDEM

İŞYERLERİNE SİLAHLI SALDIRI

2016-10-03 20:42 - GÜNDEM

SAKIZ SATARAK BAŞLADI, CİPS FABRİKASI KURDU

2016-09-29 21:05 - EKONOMİ

İlgili Haberler

1 Mayıs nedir? Tarihçesi nedir? Neden kutlanır? Sizler için derledik

10:43 - ROPÖRTAJ

Ezidilerle ilgili bilinmeyenler bu belgeselde

14:19 - ROPÖRTAJ

Nurettin Kaya’nın hikâyesi de tasarımla başladı

12:36 - ROPÖRTAJ

167 yıllık bir mücadele 8 Mart…

08:00 - ROPÖRTAJ

ÖDÜLLERE DOYMAYAN FOTOĞRAFÇI

12:14 - ROPÖRTAJ

Günün Manşetleri

İşgale açık göl manzaralı hazine arazisi…

14:46 - GÜNDEM

Tabip Odasında yönetim şekillendi

14:25 - GÜNDEM

Batman’da bir ayda bakın kaç yolcu uçtu

14:18 - YAŞAM

BATSO’dan hayırlı olsun ziyareti

14:15 - SİYASET

El sanatları görücüye çıktı

13:14 - KOZLUK