GÜZELLİK VE BAKIM LABELLA’NIN İŞİ

Kendini sevenler, “değerliyim” diyenler, cildini ve görünüşünü önemseyenler, hayatın her alanında güzelliği arayanlar, buyurun “Yeni Yerler-Yeni Mekanlar”a.

YENİ YERLER - 8 yıl önce

Çünkü buram buram “güzellik” kokan bir sayfa hazırladık sizlere. İşinin ehli bir Güzellik Merkezinin yolunu tutalım dedik ve ayaklarımız bizi Pınarbaşı Mahallesi Wordmar Yanı Nişantaşı Plaza’nın 5. Katında 18 No’lu Büroda hizmet veren Labella Estetik ve Güzellik Merkezi’ne getirdi bizi…

MÜTEVAZI BİR İŞADAMI TARAFINDAN KARŞILANIYORUZ

Kapıda Genç İşadamı Bilal İnal tarafından karşılanıyoruz. Genç ve mütevazı bir girişimci Sayın İnal. Güleryüzlü görüntüsü ile güven veriyor bize. Geleneği bozmuyoruz. Sayın İnal’la sohbetimize başlamadan evvel Güzellik Merkezini adım adım geziyor ve her karışı didik didik inceliyoruz.

EMİNİZ, DOĞRU YERDEYİZ

Labella, kapıdan içeri girdiğiniz anda sizi etkisi altına alan nadir yerlerden biri. Bir tılsım var burada. Başınız ve gözleriniz, sağa sola çevrilip duruyor adeta. Sıcacık bir renk ve tasarımda duvarları, içinizi cıvıl cıvıl yapan koltuk takımları ve hijyenik yapısı ile “doğru yerdeyim” dedirtiyor size Labella. İşte tam da bu artılardan dolayı tam not alıyor bizden. Haa unutmadan söylemeliyim, Labella, Fransızcada da “güzellik” demekmiş. Anlayacağınız, ismine nazır bir merkezdeyiz.

BÜTÜN SALONLAR, PIRIL PIRIL

Bekleme Salonu, Mutfak, WC-Banyo, Lazer Epilasyon Odası, Cilt Bakım Odalarını tek tek geziyoruz. Her müşteriden sonra bütün çarşaf ve havluların değiştirildiğini öğreniyoruz. Bembeyaz yapısı ile bütün salonlar, pırıl pırıl bir görüntü veriyor bize.

LABELLA’NIN SERÜVENİNİ DİNİYORUZ

Batman’da uzun yıllar boyunca kuaförlük yapmış Sayın İnal. Sektöre merakı, batı illerinde onu bazı eğitim programlarına yöneltmiş. 3 yıl boyunca güzellik, estetik ve bakım alanında profesyonel bir eğitim görmüş. Bütün eğitim ve tecrübesine, Batman’da kurduğu Labella ile hayat vermiş.

“BİZ ÇOK FARKLIYIZ”

“Batman, güzellik merkezlerinin sayıca çok olduğu kentlerden biri. Peki ardı ardına güzellik merkezlerinin açıldığı Batman’da neden Labella?” sorusunu yöneltiyorum Sayın İnal’a. Başarılı İşadamımız, tüm tecrübesini konuşturuyor ve diyor ki “Evet, haklısınız. Sağımız, solumuz güzellik merkezleri ile dolup taştı. Ama işini ciddi yapan kaç güzellik merkezi var sizce? Güzellik, basite alınacak bir şey değil. En ufak hata, ömrünüze, bütün güzelliğinize mal olabiliyor. Labella, Batman’da büyük bir açığı kapatma iddiasıyla yola çıkmış bir isim. Çünkü işini ciddiyetle yapıyor. Ve en önemlisi dürüst. Biz her şeyi yapabiliyoruz, demiyoruz. Yapabildiklerimizi de yapamadıklarımızı da açık açık söylüyoruz. Ya da bizden istenilen şey, misafirimizin faydasına değil ise bunu kendisine anlatıyoruz. Bu yüzden bir çok farklıyız”

İŞİNİN EHLİ VE PROFESYONEL BİR EKİP…

Lazer epilasyon, kaş şekillendirme, manikür ve pedikür, cilt bakımı, kırışıklık giderme, leke ve akne lekesi giderme, ameliyat izlerini silme, kalıcı makyaj ve iğneli epilasyon işlemleri yapılıyor Labella’da. Bu işlemleri başka yerlerde de yapmak mümkün ama Labella, sıradan bir yer değil. Neden mi? Çünkü işinin ehli, profesyonel bir ekiple baş başasınız. İşini ciddiyetle yapan, ne istediğinizi iyi anlayan, en önemlisi dürüst bir çalışma ilkesiyle yola çıkmış Labella.

“ÖNEMLİ OLAN, CİHAZI KULLANAN PERSONEL”

“Kullanılan cihazlar, elbette teknolojinin son gözdesi. Ama bu cihazları kullanan personel daha önemli” diyor Sayın İnal ve ekliyor “Cihazların markası ve son teknoloji ile donatılıp donatılmaması elbette önemlidir. Nitekim merkezimizdeki bütün cihazlar, çok fonksiyonlu olup bütün işlemleri profesyonelce gerçekleştiren türdendir. Ancak benim bakış açım biraz farklı. Başarı, cihazdan ziyde, cihazı kullanan personeldedir. Cihazın başarıdaki payı yüzde 30 ise, onu kullanan uzmanın payı yüzde 70’tir. Cilt bakımından kalıcı makyaj ve epilasyona kadar bütün işlemleri profesyonelce yapan uzman bir ekibimiz var”

CİHAZ İSİMLERİNE ALDANMAYIN

Lazer epilasyonda kendini kanıtlamış bir marka olan Alexandrite Cihazını kullanıyor Labella. Ama cihazların isimlerine adlanılmaması gerektiğini söylüyor Sayın İnal. Etiketinde bu ismin yazılı olduğu birçok cihazın, aslında Alexandrite ile hiçbir alakası olmadığını söylüyor. “Eğer Güzellik Merkeziniz size Alexandrite kullandığını söylüyor ise motorunu açıp bakın, buna hakkınız var” diye de ekliyor. Bu cihaz ile tüylerin yüzde 90’a kadar azaltılabildiğini ancak en kesim çözümün, iğneli epilasyonla alınabildiğini de ekliyor Sayın İnal. İğneli epilasyonda hijyenin önemine dikkat çeken İşadamımız Bilal İnal “Müşterimiz, kendi iğnesini kendiyle taşıyor. O iğneyi ondan başka kimsenin kullanmasına izin vermiyoruz” diyor.

CİLT BAKIM CİHAZLARIMIZ ÇOK ÖZEL

Cilt bakım cihazlarımız, 9 fonksiyonlu olup, hemen hemen bütün isteklerinize cevap verecek nitelikte. Kızıl ışın tedavisi, ışık ve buhar tedavileri ile bütün isteklerinize cevap veriyor adeta. Ama bu da yetmiyor. Dermadart adında yepyeni bir cihaz istetmiş Güzellik Merkezimiz. Bu cihazla ameliyat izine kadar bütün izleri, cildinizden yok edebileceksiniz.

ERKEKLER DE KADINLAR KADAR GÜZELLİĞE MERAKLI

Güzellik ve bakım deyince aklınıza sadece kadınlar mı geliyor? Ohooo bu anlayış, çoktan yerle bir edildi. Labella da bunu doğruluyor. Çünkü buraya gelenlerin neredeyse yarısı erkek müşterilermiş. Leballe, randevu ve seans sistemi ile ağırlıyor konuklarını, gelenlerin bütün mahremiyeti gizli tutuluyor. Üstelik bütün randevuların arasında en az yarım saatlik süreler oynuyor. Bu da sizin, diğer konuklarla karşı karşıya gelmenizin önüne geçiyor. Seans ve randevu dedik ama önemli bir şeye dikkat çekiyor Sayın İnal. İşlemlerden sonuç alınamadığı takdirde (kadının hastalık dönemindeyken lazer epilasyon yaptırması, tatil dönemine denk gelmesi gibi durumlarda netice almalar gecikebilir) ek seanslar, bizzat güzellik merkezi tarafından ekleniyor seans listenize. Anlayacağınız “müşteri memnuniyeti” öncelikle ilke…

LABELLA, FAVORİMİZ

Labella, fiyat tarifesiyle de takdir topluyor bizden. Güzelliği ucuza mal etme derdi olmadığı gibi yüksek fiyatlarla da korkutmuyor müşterisini. Her yönüyle deneyimli ve profesyonel bir imaj çiziyor bize. sözün özü, Labella Estetik ve Güzellik Merkezi, bizim favorimiz. Bu alanda aradığınız ne varsa Labella’a gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz. Üstelik 0541 426 13 69 no’lu hattan da arayıp detaylı bilgi edinebilirsiniz. Laf aramızda, Baman Sonsöz’ün selamlarını ileterek Labella’nın o dev kampanya ve indirim paketlerine ekstra bir indirim daha isteyebilirsiniz…

Haftanın Öne Çıkanları

BATMAN’DA GERGİN SAATLER

2016-09-11 16:14 - GÜNDEM

ATANMIŞ BELEDİYE BAŞKANINDAN İLK AÇIKLAMA

2016-09-12 19:48 - SİYASET

BELEDİYE OTOBÜSLERİ KONTAK KAPATTI

2016-09-11 17:22 - GÜNDEM

AYDİŞ MÜHENDİSLİK'TEN PETROLSPOR'A DESTEK

2016-09-10 16:29 - SPOR

DRAMA FON CAFE HİZMETTE...

2016-09-15 19:30 - GÜNDEM

BELEDİYE MECLİS’İNE YENİ İSİMLER ATANDI

2016-09-15 19:44 - GÜNDEM

GÜZELLİK VE BAKIM LABELLA’NIN İŞİ

2016-09-16 18:27 - YENİ YERLER

GÜNEŞ AİLESİNİN MUTLU GÜNÜ

2016-09-16 18:12 - GÜNDEM

İKİ GRUP ARASINDA KAVGA: 1 ÖLÜ

2016-09-13 21:54 - GÜNDEM

945 ÖĞRETMEN, AÇIĞA ALINDI!

2016-09-09 20:40 - GÜNDEM

İlgili Haberler

Kara fırında ürettiği tatlılarla markalaşan mekan: Yavuzlar Pastanesi

13:34 - YENİ YERLER

Ayşe Kara VİP Salonu’ndan merhaba…

12:28 - YENİ YERLER

Laf Coffe’yi denediniz mi?

14:30 - YENİ YERLER

Batman’ın marka mekanı Saray Gülü...

20:27 - YENİ YERLER

Kadim bir mekân…

12:15 - YENİ YERLER

Günün Manşetleri

13 yaşındaki kıza darp!

18:47 - GÜNDEM

Fotoğraftaki dernek başkanı kim?

16:50 - YAŞAM

Eş başkan sahaya indi

16:00 - SİYASET

“İsrail’e yaptırım uygulanmalı”

15:09 - SİYASET

Sağlıkçıların eylemi 10’ncu haftada

15:00 - SAĞLIK