İstanbul Futbolda Skandal İddialar

İstanbul Futbol yöneticisi, milli takım seçimlerinde skandal iddialarda bulundu.

SPOR - 2 yıl önce

İstanbul Futboldan Sorumlu Yönetim Kurulu Üyesi Uçar, kulübün resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada, "Aldığım habere önce inanmak istemedim. Sonra şaşkınlığımı ifade edecek söz bulamadım. Ülke futbolunda hiç mi bir şey değişmez? Milli takımlarda üzülerek söylüyorum ki hocalar değişiyor, yönetimler değişiyor ama mantalite değişmiyor. Biz zamanında bunları yaşadık, biliyoruz. Değişen hiçbir şey yok. Tek kelime ile skandal. Yine diğer takım oyuncuları tercihen, Beşiktaşlı oyuncular mecburen oynatılmaya devam ediyor. " ifadelerini kullandı.
Semih Kılıçsoy'un formunun zirvesinde olduğunu vurgulayan Uçar, şu görüşlere yer verdi:"Formunun zirvesinde Semih Kılıçsoy, A Milli Takım davetiyle büyük moralle katıldığı kampta ne teknik ne taktik idmanlara alınmış, takımdan ayrı tutulmuştur.
Kendini geliştirebileceği, görgü ve tecrübesini artıracağı antrenmanlara almayacaksanız neden milli takıma çağırdınız? Ligin parlayan yıldızı, gençlerin ilham kaynağı olmuş bir oyuncuyu 5 dakika bile oynatabilmek sadece ona değil Türk futboluna verilecek en büyük ödül olurdu. Ümit Milli Takım planlamasına dahil edildiği açıklamasının sıradan bir bahane olduğu aşikardır. Bu kararın son dakikada alınmış, içinde anlamı olan bir karar olduğuna inanmak istemiyoruz. Ama şüphelerimizi giderecek tek bir ipucu bulamıyoruz.
"Genç futbolcularına yapılan muameleyi kabul etmediklerini aktaran Uçar, "Genç bir oyuncunun duygularıyla oynama hakkını nereden buldunuz? Milli Takım ülkenin takımıysa adil ve hakkaniyetli olun. Olamıyorsanız, vicdanlı davranın. Ümit Milli Takım'da Semih’e ihtiyaç vardı cümlesiyle yapılacak açıklamayı kabul etmemiz mümkün değildir.
Morali bozulmuş, motivasyonunu kaybetmiş bir oyuncunun Ümit Milli Takım'a ne kadar katkı sağlayabileceğini düşünüyorsunuz? Morali bozuk bir şekilde kafileden ayrılarak Ümit Milli Takım'a geçen oyuncumuza yapılanın mobbing olduğu bir gerçektir. Bu kararı aldıranları kınıyoruz. Türk futboluna genç oyuncu yetiştirmeye ve onlara forma vermeye devam edeceğiz. " değerlendirmesinde bulundu.
Haftanın Öne Çıkanları

Malabadi Tabiat Parkı açılışa hazırlanıyor

2024-03-18 02:18 - İLÇELER

Beşiri’de ücretsiz wifi hizmeti!

2024-03-17 00:10 - İLÇELER

Kaymakam vatandaşları ziyaret etti

2024-03-16 00:30 - İLÇELER

Usta Oyuncu Nevra Serezli Sihirli Annem Yeniden Çekilen Diziden Neden Ayrıldı?

2024-03-20 00:40 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Alara Bozbey, Yeni Projede Bomba Etkisi Yaratacak!

2024-03-19 13:40 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Örümcek Adam 3 Filmindeki Kostüm Açık Artırmada Satışa Çıktı

2024-03-20 01:09 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Çiğdem Aygün'un Yerine Yeni Bir İsim Geliyor! Gönül Dağı Yeni Bölüm Fragmanı İzleyicileri Şaşırttı

2024-03-21 11:10 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Alara Bozbey Bir Sevdadır Dizisiyle Ekranlara Bomba Gibi Dönüyor

2024-03-20 15:39 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Ateş Kuşları'nda Büyük Çatışma!

2024-03-21 13:40 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

Gönül Dağı'na Çiğdem Aygün'den Yeni Katılım!

2024-03-16 12:39 - TÜRKİYE VE DÜNYADAN

İlgili Haberler

Petrolspor kalecisini buldu mu?

14:29 - SPOR

Batman Petrolspor teknik direktör Koçak ile anlaştı

12:17 - SPOR

BATMAN PETROLSPOR’DA 17 FUTBOLCUYLA YOLLAR AYRILDI

11:52 - SPOR

Batman Petrolspor'da gözler yönetimde

13:27 - SPOR

Petrolspor’un loca fiyatları netleşti

13:47 - SPOR

Günün Manşetleri

MHP’li Başkandan 4 öğrenciye bilgisayar…

15:08 - GÜNDEM

Batman’da turizmde yeni dönem; Gastro-Kültür Derneği kuruldu

15:04 - YAŞAM

Çorum Emeklileri, Batman’a misafir oldu

14:59 - GÜNDEM

Batmanlı Genç, Finlandiya'da öldü!

14:51 - YAŞAM

Batman'da meydan kavgası

14:44 - ASAYİŞ