Bu iş daha bitmedi!

Hasan Göker

5 ay önce

Son 9 maçta 8 galibiyet ve 1 beraberlik ve kalesinde sadece 2 gol gören TPAO Batman Petrolspor, ligde kalesinde gördüğü 5 golle 136 takım arasında en az gol yiyen takım unvanını koruyor.

Ligin son 9 maçta alınan 25 puan küçümsenmeyecek bir başarı.

Geçen Pazar günü Rize deplasmanından 90+7’de kaptan Akın Akman’ın attığı golle kazanılan 3 altın puan ve golün hazırlanma sunumunu keyifle tekrar tekrar izledim.

Aykut ve Akın’ın koştukları alan, santrası yapılmayan gol ve gol sonrasındaki takımın birlikte sevinçleri görülmeye değerdi. 

Kırmızı-Beyazlı ekibin Kulüp Başkanı Mustafa Demir’den tutun kulüp çalışanlarına kadar kulüpte herkes başarıya kenetlenmiş.

Teknik Direktör Mesut Toros ve futbolcuları, doğru zamanda doğru yerde hamleler yapıyorlar.

ŞEHİR STADI TARAFTARLA DOLMALI…

İlkyarının son maçını Pazar günü sahasında ensesindeki Turgutluspor’u ağırlayacak olan TPAO Batman Petrolspor’a şehrin yeteri kadar destek vermemesi üzüyor.

Başka bir İl’de lider bir takım olsa kentin dört bir yanı TPAO Batman Petrolspor bayraklarıyla süslenirdi ve statta her maç kapalı gişe oynardı…

Bakın sahada teknik heyet ve futbolcular, saha dışında taraftarların kenetlenmesiyle, bu düzeni bozmak isteyen rakip takımlar ve taraftarları var.

Taraftar sosyal medyada sadece takımıyla ilgilenmesi, kulübe moral-motivasyonu artırıcı paylaşımlar-yorumlar yapmasıyla güzel günlerde sürüyor.

Şehir olarak Petrolspor gibi bir değerimize daha fazla sahip çıkmalıyız.

TPAO Genel Müdürlüğü ve Batman Milletvekili Ferhat Nasıroğlu’nun destekleriyle bu takım bu sene şampiyon olacak ama daha bu iş bitmedi!

Petrolspor, önündeki iki maçı da evinde oynayacak iken 3 puan gerisindeki Turgutluspor’da deplasmanlarda olacak.

Pazar günü TPAO Batman Petrolspor için 6 puan değerinde bir maç evinde var.

Kulüp seyircisiz cezası sınırında.

Maça gelen her taraftar yanındakini ve önündekini uyararak, kötü ve çirkin tezahüratların önüne geçmelidir.

Pazar günü şehir stadının tamamen dolması için biraz da şehrin STK’larının örnek organizasyona imza atmasını bekliyoruz.

Unutmayalım; birlikten güç doğar…

YAZARIN DİĞER YAZILARI