TÜFAD doğru işler yapıyor!

Hasan Göker

9 ay önce

Türkiye Futbol Antrenörleri Derneği (TÜFAD) Batman Şubesi, hocalarımızın gelişimize yönelik bir dizi çalışmalarını sürdürüyor.

Bizlerde bu çalışmaları yakından takip edenlerdeniz.

Batman’da futbol antrenörleri adayları için 10 günlük kurs devam ediyor.

TFF ve Batman TÜFAD organizatörlüğünde yapılan Grassroots C antrenörlük belgesi için 30 antrenör adayı sıcağa aldırış etmiyor.

Beşiktaş’ın eski stoperi-Uzman eğitmen İsmail Taviş ve Furkan Köseoğlu eşliğinde 4-13 Ağustos tarihleri arasında 30 genç antrenörümüz TEİAŞ tesislerinde yapılacak yazılı ve uygulamalı eğitimde kursu başarıyla tamamlayan ilk antrenörlük belgelerine kavuşacak.

Belgeli antrenör sayısının 200’ü bulacağı ilimizde Özel İdare ve TEİAŞ’ın da sahalarıyla birlikte artık alt yapıdan daha çok sporcunun yetişmesi için herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesi gerekir.

TÜFAD Batman Şube Başkanı Faysal Aydın ve yönetiminin gerek seminerler gerekse de TÜFAD binası için yaptığı çalışmaları yakından takip ediyoruz.

Bir de bu derneğin Batman’a daha yakışacak bir konuma gelmesi için sorunlara duyarlı Sayın Valimiz Ekrem Canalp ile ilimizin diğer kurum ve kuruluşların da destek vereceklerine inanıyoruz.

***

TEİAŞ’IN SPOR TESİSLERİ…

TEİAŞ Batman Bölge Müdürlüğü’nün yaptığı yeni spor tesisini yerinde görme imkanımız oldu.

TEİAŞ Batman Bölge Müdürü Murat Kaya’nın Batmanlı gençlerin spora kazandırılması için verdiği desteğin yanı sıra spor tesisindeki bazı eksikliklerin giderilmesi konusundaki hassasiyeti de yakından biliyoruz.

30 genç antrenörün eğitimi içinde TEİAŞ’ın kapılarını açan TEİAŞ Batman Bölge Müdürü Murat Kaya’yı tebrik ederiz.

Çim sahadan-toplantı salonuna kadar güzel bir ortamda eğitim alan genç antrenörlerimize başarılar dileriz…

Kim Batman’a ve Batmanlıya bir destek sunarsa bizlerde bu köşemizden sezarın hakkını sezara vermeye devam edeceğiz…

YAZARIN DİĞER YAZILARI