SPOR

1.AMATÖR LİG 9.HAFTADA ÜSTTE VE ALTTA DEĞİŞİKLİK OLMADI

Batman 1.Amatör Lig 9.hafta karşılaşmaları Cumartesi ve Pazar günü 19 Mayıs Sentetik sahada oynanan 5 müsabaka ile tamamlandı.

1.AMATÖR LİG 9.HAFTADA ÜSTTE VE ALTTA DEĞİŞİKLİK OLMADI
18-12-2017 20:24
Google News

Günün ilk maçında Play Off’a kalmayı hedefleyen Gercüş Bağlarspor, genç ve yetenekli kadroya sahip zorlu Tüpraşspor engelini 2-1 yenerek aştı.

Günün sonraki karşılaşmasında Güneşspor, güçlü ve liderliğe tırmanmak isteyen TEİAŞ Gençlikspor karşısında doksanıncı dakikaya kadar 1-0 önde getirdiği mücadelede son saniyede yediği gol ile 1-1 berabere kalarak bir puana razı oldu.

Pazar günü saat 10:30’da lider İdman Yurduspor, mücadelede zorlandığı Aydınkonak Gençlikspor’u zorda olsa 2-1 yenerek 9’da dokuz yapıp yoluna devam etti. Günün sonraki karşılaşmasında Bıçakçı Köyüspor ile Yeşiltepespor karşı karşıya geldi. Her iki takımında galibiyet parolasıyla çıktığı karşılaşmada 1-1 berabere kalarak 1’er puana razı oldular. Haftanın son karşılaşmasında Sağlıkspor, ligde can çekişen ve düşme potasında olan Hasankeyf Diclespor’u 5-2’lik farklı bir skorla yenerek çok önemli üç puanı hanesine yazarak rahat nefes alırken, Hasankeyf Diclespor ise düşme potasında kalarak ağır bir darbe aldı.

 

AĞALAR ZORDA OLSA GALİP GELDİ 2-1

Batman 1.Amatör Lig 9.hafta karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor, güçlü rakibi Tüpraşspor’u 2-1 yenerek çıkışını sürdürdü.

Cumartesi günü 19 Mayıs Semt Sahasında saat 12.30’da oynanan mücadelede Play Off’a kalmayı hedefleyen Gercüş Bağlarspor, genç ve yetenekli kadroya sahip Tüpraşspor engelini 2-1 yenerek aştı. Gercüş Bağlarspor 9.haftanın sonunda aldığı bu galibiyetle puanını 18’e çıkarıp 4.sıradaki yerini korurken Tüpraşspor ise 10 puanla 6.sıraya yerleşti.

 

GÜNEŞ’E SON SANİYE ŞOKU! 1-1

1.Amatör Lig’in 9.haftasında 19 Mayıs sentetik sahada oynana TEİAŞ Gençlikspor ile Güneşspor 1-1’lik sonuçla bitti.

Batman 1.Amatör Lig’in 9.hafta mücadelesinde TEİAŞ Gençlikspor ile Güneşspor kozlarını paylaştı. Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen mücadelede Güneşspor, son dakikaya kadar 1-0 önde getirdiği maçı liderin en yakın takipçisi TEİAŞ Gençlikspor karşısında 90+4’te yediği golle 1-1 berabere kaldı. Güneşspor bu beraberliğin ardından puanını 19’a çıkarırken Tüpraşspor ise puanını 19’a çıkardı.

 

LİDER İDMAN YURDU YOLA DEVAM ETTİ 2-1

1.Amatör Lig’in 9.haftasında İdman Yurduspor, karşılaştığı Aydınkonak Gençlikspor’u zorlu bir mücadele sergileyip 2-1 galip gelerek dokuzuncu maçını da kayıpsız geçerek büyük bir başarı sergiledi.

19 Mayıs 2 nolu sahada oynanan ve sabah saat 10:30’da başlayan oldukça keyifli ve tempolu geçen mücadelede  namağlup ve ligin tek lideri konumunda olan İdman Yurduspor, zorlandığı rakibi karşısında üstün bir mücadele gösterip 2-1 mağlup etmesini bildi. İdman Yurduspor, aldığı bu galibiyetle dokuzuncu maçını da kayıpsız geçirip puanını 27’ye çıkarıp liderliğini sürdürdü.

 

BIÇAKÇI YEŞİLTEPE YENİŞEMEDİ 1-1

Haftanın önemli karşılaşmalarından biri de Bıçakçı Köyüspor ile Yeşiltepespor karşı karşıya geldi. 1.Amatör Lig 9.hafta karşılaşmasında Bıçakçı Köyüspor ile Yeşiltepespor 1-1 berabere kalıp 1’er puana razı oldular.

Her iki takımında galibiyet için çıktığı sahada mücadele 1-1 sonuçlandı. Bıçakçı Köyüspor bu beraberlikle puanını 11’e çıkarırken Yeşiltepespor ise 8 puana yükselerek düşme hattına yaklaştı.

 

SAĞLIK’TAN HASANKEYF’E BÜYÜK YARA 5-2

1.Amatör Lig 9.haftanın maçında en çok önem arz eden Sağlıkspor ile Hasankeyf Diclespor müsabakasına sahne oldu. Mücadele Sağlıkspor’un 5-2 üstünlüğüyle sona erdi.

Hem Sağlıkspor’u hem de Hasankeyf Diclespor’u önem arz eden müsabakada bir yandan maçta galip çıkıp düşme potasından uzaklaşıp rahatmaka isteyen Sağlıkspor diğer yandan ise düşme potasında bulunan ve galip gelip uzaklaşmak isteyen Hasankeyf Diclespor. 19 Mayıs saat 14:30’da başlayan karşılaşmada Sağlıkspor, düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 5-2’lik farklı bir skorla yenip rahat bir nefes aldı. Sağlıkspor aldığı bu galibiyetle puanını 13’e çıkarıp rahat bir nefes aldı. Hasankeyf Diclespor ise 6’puanda kalıp 12.sırada düşme potasında yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete