SPOR

1.AMATÖR LİGİN DEVRE ARASINDA DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI

Öncelikle Batman İdman Yurduspor Kulübü başkanı Selman Dinç’in ağabeyi Ahmet Dinç’in Yurt dışında (Kamerun) geçirdiği trafik kazasında vefat haberinin derin teessürü içerisindeyim.

1.AMATÖR LİGİN DEVRE ARASINDA DEĞİŞEN BİRŞEY OLMADI
01-01-2018 18:26
Google News

Kendisine Allah’tan rahmet kederli ailesine, yakınlarına ve tüm İdman Yurduspor camiasına başsağlığı diliyorum.

***

Batman 1.Amatör Lig 11.hafta karşılaşmaları Pazar günü toplam 4 karşılaşmayla sona erdi. İdman Yurduspor ile Yeşiltepespor arasında oynanacak karşılaşma taziye nedeniyle ileri bir tarihe ertelendi.

Pazar günü 19 Mayıs sentetik sahada saat 10.30’da oynanan Aydınkonak Gençlikspor – Tüpraşspor karşılaşmasında Tüpraşspor zorlu rakibini 3-1 yenmeyi başardı. Günün sonraki karşılaşmasında Play Off iddiasını sürdüren Güneşspor, Sağlıkspor’u 5-0’lık farklı bir skorla yenerek devreye moralli bir şekilde girdi. Günün bir diğer karşılaşması da Beşiri İlçe Stadında Beşirispor ile TEİAŞ Gençlikspor arasında oynanan mücadelede, TEİAŞ Gençlikspor deplasmanda zorlu rakibini 2-1 yenerek üç puanı hanesine yazdı. Gercüş İlçe stadında oynanan Gercüş Bağlarspor – Hasankeyf Diclespor karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor can çekişen ve düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 4-1’lik net bir skorla yenerek Play Off iddiasını sürdürdü.

TÜPRAŞ KENDİNİ BULDU 3-1

1.Amatör Lig 11.Haftanın açılış maçında Tüpraşspor, zorlu rakibi Aydınkonak Gençlikspor’u 3-1 mağlup etti.

1.Amatör Ligin ilk devrenin son maçında 19 Mayıs Sentetik sahada Pazar günü saat 10.30’da başlayan mücadelede Tüpraşspor, 3 puanı 3 golle alarak devreyi moralli kapattı. Tüpraşspor almış olduğu bu galibiyetle puanını 14’e çıkarıp 6.sırada yer alırken, Aydınkonak Gençlikspor ise 10 puanla 10’nuncu sırada yer aldı.

BAHAR GÜNEŞ’İ TADINDA MAÇ 5-0

1.Amatör ligin 11.haftasında Güneşspor, Sağlıkspor’u 5-0’lık farklı bir skorla mağlup ederek devreyi 3 puanla kapatarak avantaj yakaladı.

Ligin flaş ekiplerinden Güneşspor, Pazar günü 19 Mayıs Sentetik sahada saat 12:30’da Sağlıkspor ile karşılaştı. Bahar havasının yaşandığı günde Güneşspor, Sağlıkspor’u 5-0’lık farklı bir skorla yenerek Play Off iddiasını sürdürdü. Güneşspor almış olduğu bu galibiyetle devreyi 23 puanla kapatıp 3.sırada yer aldı. Sağlıkspor ise 13 puanla 8.sırada yer aldı.

AĞALAR EVİNDE HASANKEYF’İ BOĞDU 4-1

Batman 1.Amatör ligde inişli - çıkışlı bir grafik çizen Gercüş Bağlarspor ligin 11.haftasında evinde ağırladığı düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 4-1’lik farklı bir skorla yenerek Play Off’a kalma yolunda avantaj elde etti.

Pazar günü saat 13.00’da Gercüş İlçe stadında oynana Gercüş Bağlarspor ile Hasankeyf Diclespor karşılaşmasını sporseverlerin ilgisi yüksekti. Ligde Play Offf’a kalmayı hedefleyen Gercüş Bağlarspor, kendi evi ve seyircisi önünde can çekişen ve düşme potasında bulunan Hasankeyf Diclespor’u 4-1 mağlup ederek çok önemli 3 puanı hanesine yazdı. Kırmızı beyazlılar bu galibiyetle puanını 21’e çıkarıp 4’üncü sırada yer aldılar

TEİAŞ BEŞİRİ’NİN ELEKTRİĞİNİ KESTİ 2-1

1.Amatör Ligin 11.haftasında Beşiri ilçe stadında Beşirispor ile TEİAŞ Gençlikspor karşılaşmasında TEİAŞ Gençlikspor, güçlü rakibini 2-1 mağlup ederek yoluna devam etti.

Lider’in en yakın takipçisi TEİAŞ Gençlikspor, ligin ilk devresinin son karşılaşmasında deplasmanda Beşirispor ile karşılaştı. Pazar günü saat 13:00’da Beşiri İlçe stadında oynanan karşılaşmada spor severler kendi takımlarını desteklemek için tribünde yerlerini aldılar.  Oldukça zevkli ve çekişmeli geçen maçta TEİAŞ Gençlikspor zorda olsa rakibini 2-1 mağlup ederek Play Off’a kalma yolunda çok önemli bir avantaj elde etti. Kırmızı mavililer almış olduğu bu galibiyetle puanını 28’e çıkarıp 2.sırayı korudular. Beşirispor ise 14 puanla 7.sırada yer aldı.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete