GÜNDEM

“1 EYLÜL’DE DİYARBAKIR’DA BULUŞALIM”

Batman’da Demokrasi Platformu Üyesi Sivil Toplum Kuruluşları, 1 Eylül Dünya Barış Günü ile ilgili ortak basın açıklaması düzenledi.

“1 EYLÜL’DE DİYARBAKIR’DA BULUŞALIM”
30-08-2018 21:49
Google News

 

DEV BİR PANKART TAŞINDI

Gülistan Caddesi’nde düzenlenen açıklamaya HDP Milletvekilleri Feleknas Uca, Av. Ayşe Acar Başaran ve Dr. Necdet İpekyüz, görevden uzaklaştırılan Belediye Başkanı Sabri Özdemir ve İl Eş Başkanları da destek verdi. Katılımcılar, üzerinde “Barış, sımsıkı kenetlenmiş elleridir insanların” yazılı pankartı taşıdı.

“1 EYLÜL’Ü DİYARBAKIR’DA KUTLAYACAĞIZ”

Demokrasi Platformu Basın Sözcüsü Deniz Topkan “Savaşların yoğunlaştığı, farklı milliyet ve mezheplerden halkların birbirine karşı düşman edilmeye çalışıldığı bugünlerde, 1 Eylül Dünya Barış Günü’nü sahiplenme ve barış mücadelesini tüm dünya halklarına mal etme sorumluluğumuz var. Barış ve demokrasi arayışları karşısında şiddeti tek çözüm yolu olarak dayatanlara karşı inadına barış, inadına özgürlük talebimizi daha yüksek sesle haykırmaya devam edeceğiz. Barış talebimizi birlikte haykırmak için 1 Eylül’de Diyarbakırda düzenlenecek etkinliğe tüm halkımızı davet ediyoruz” dedi. (Yusuf Kavak)

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete