GÜNDEM

“1 GÜN DESTEK VERİN, 5 YIL HİZMET EDELİM”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı Kıymet Barış, seçilmesi halinde mahalleye kazandıracakları hizmetlerle ilgili farkındalık oluşturacaklarını söyledi.

“1 GÜN DESTEK VERİN, 5 YIL HİZMET EDELİM”
24-03-2019 18:51
Google News

 

Muazzez Şaşmaz, Raziye Adanır, Melahat Kalaçi, Sultan Ortaç, Semra Yılmaz ve Dila Şeker'den oluşan kadın azaları ile birlikte kadının gücüne bir şans verilmesini isteyen Barış “sorunları da sevinçleri de birlikte paylaşacağız. Kimse tek başına güçlü değildir. Ben diye bir şey yok, biz varız. Azalarımızla birlikte varız. Gücümüzü birleştirdik ve mahalleyi ileri bir noktaya taşıyacağız. Cumhuriyet Mahallesi'nin daha estetik bir görünüme kavuşabilmesi için kadın zarafeti, kadının zekâsı ve kadının gücü ile bütünleşmesi gerektiği inancındayız. Çocukların ve gençlerin enerjilerini kanalize edebilecekleri spor alanlarının oluşturulması için ilgili kurum ve kuruluşlar nezdinde çalışmalar yürüteceğiz. Cumhuriyet Mahallesi'nde yardıma muhtaçların adil şekilde tespiti ve ilgili makamlara iletilmesi noktasında titizlikle durulacak. Bizlere iletilecek sorunlarım gerek şahsi gerek mahalli olsun çözüme ulaşması için elimizden geleni yapacağız. Kadınların sosyal sorumluluk projelerinde daha çok yer almaları için farkındalık oluşturacağız. Daha yeşil bir mahalle için var gücümüzle çalışacağız” dedi.
 

“BİZE BİR ŞANS VERİLMESİNE TALİBİZ”

Cumhuriyet Mahallesi Muhtar Adayı ve Kadın Azaları “Cumhuriyet Mahallesi Sakinleri hatta Batman'daki bütün mahalle sakinleri bu sefer kadın muhtar adaylarını desteklesinler ve inanıyoruz ki pişman olmayacaklar. Biz, Bize bir şans verilmesine talibiz. Sorunları birlikte çözmeye talibiz. Sevinçlerimizi birlikte paylaşmaya talibiz. Ve mahallenin geleceğini hep birlikte planlamaya talibiz. Kadınların, eşlerinin ve genç seçmenlerimizin güç ve desteğini birleştirmeye talibiz. Siz bize bir gün destek verin, Biz size beş yıl hizmet verelim” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete