GÜNDEM

1 GÜNDE 20 ADET KEDİ EVİ YAPTILAR

İnstagram ortamında @birevimolsunprojesi sayfası üzerinden tanışarak bir araya gelen gönüllü gençler, mahallelere kedi evleri kurmak için hafta sonu Bebek Kafe’de toplandı.

1 GÜNDE 20 ADET KEDİ EVİ YAPTILAR
27-01-2020 17:40
Google News

 

HAYVANSEVERLER DESTEK VERDİ
@birevimolsunprojes
i gönüllüleri tarafından Atatürk Parkı yanında bulunan Bebek Kafe’de düzenlenen etkinliğe Sahipsiz Hayvanlar Derneği (SAHADER), Bir Klap Bin Umut Platformu, İnter Turkey Grubu, Türkiye Gençlik Konseyi (TGK), sivil toplum kuruluşu temsilcileri, hayvan sever aileler ve çocukları katıldı. 19 litrelik su şişeleri ve meyve kasalarını kullanarak 20 adet kedi evi yapan gönüllüler, kendi elleriyle yaptıkları kedi evlerine mama ve su kapları da bırakarak kentin ihtiyaç duyulan noktalarına kurdu. 
MALZEME GELDİKÇE KEDİ EVİ YAPACAĞIZ
Malzeme desteği geldikçe kedi evi yapacaklarını belirten gönüllüler “Etkinliğimize ailelerin, çocukları ile birlikte katılmış olması bizi mutlu etti. Etkinliğimize Bebek Kafe ev sahipliği yaptı. Kış bitinceye kadar etkinliklerimizi burada yapacağız. Malzemeye ihtiyaç var. Pet şişe, meyve kasaları ve mama lazım. Malzeme geldikçe pati dostlarımızı yuvalarına kavuşturmaya devam edeceğiz. Kış soğuklarında çalışmalarımızı hızlandırmak istiyoruz. Malzeme bağışlamak isteyenler Bebek Kafe’ye bırakabilir ya da bize @birevimolsunprojesi üzerinden ulaşabilirler” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
19 Nisan 2024 e-gazete