SPOR

1 PUANA SEVİNDİK

TFF 3. Lig 3. Grupta mücadele eden Batman Petrolspor mutlak galibiyet için kendi saha ve seyircisi önünde çıktığı Darıca Gençlerbirliğispor maçından son dakika golüyle 2-2 berabere kaldı.

1 PUANA SEVİNDİK
15-02-2020 18:20
Google News

 

Karşılaşmayı Batman Valisi Hulusi Şahin, AK Parti Milletvekili Ziver Özdemir, Emniyet Müdürü Köroğlu Kıraç, AK Parti il başkanı Akif Gür, TP Müdürü Mustafa Demir, Meclis başkanı ve Petrolspor Başkanı A. Vahap Akbaş, kurum müdürleri ve çok sayıda taraftar 

İzledi. 
Maçın başlama düdüğüyle birlikte Petrolspor maça hızlı başladı. Karşılaşmanın 4. Dakikasında Ahmet Güven’in attığı gol ile Petrolspor 1-0 öne geçti. Bu dakikada Sebahattin’in kullandığı kornerde ceza sahasında yaşanan karambolda Ahmet güven topu ağlarla buluşturdu. Golden sonra ataklarını sürdüren kırmızı-beyazlı ekip, kalesinde de pozisyon vermeye başladı. Maçın 18. dakikasında Darıca Gençlerbirliğinin atağında top direkten döndü, dönen topu iyi takip eden Nebi Tiryakioğlu’nun attığı gol ile Darıca Gençlerbirliği durumu 1-1’e getirdi. Karşılaşmanın kalan dakikalarında başka gol olmazken,  İlk yarı 1-1 sona erdi. 

HEYECANLI 2. YARI

2. yarıya hızlı başlayan taraf konuk ekip Darıca Gençlerbirliğispor idi. Konuk ekip maçın 50. dakikasında yakaladığı kontratağı Berat Eyyüpoğlu ile golü buldu. 2-1 golden sonra ataklarını sıklaştıran Petrolspor, birçok pozisyonu değerlendiremedi. Maçın uzatma dakikalarında Petrolspor frikik kazandı. Topun başına geçen Sebahattin Usta, topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-2’ye getirdi. Bu gol aynı zamanda maçında skoru oldu. Petrolspor, puanını 23’e çıkartırken Çarşamba günü deplasmanda Diyarbekirspor ile karşılaşacak.

GOLDEN SONRA SAHA KARIŞTI

Petrolspor’un uzatma dakikalarında frikikten bulduğu gol sonrası saha bir anda karıştı. Rakip kaleci Ali Alper, Berkay’ın boğazını sıktı araya giren Ali Kemal ve rakip kaleci Ali Alper kırmızı kartla oyun dışı kaldı. Petrolspor’da sarı kart gören Fatih Aydın ve Ali Kemal Diyarbekirspor karşısında forma giyemeyecek. Maç sonunda Petrolspor’lu yöneticiler oyuncuları sakinleştirmeye çalıştı.

HAKEM KARARLARI SAÇ-BAŞ YOLDURDU

Denizli bölgesi hakemlerinde Feridun Daldaş ve yardımcıları Baykal Tuna ile Hüseyin Aycan’ın kararları taraftarların büyük tepkisini çekti. Karşılaşma boyunca tüm haklarını rakip takımdan yana kullanan hakemler maçta tansiyonun yükselmesine neden oldu. Petrolspor’lu yöneticiler TFF’nin temsilci ve gözlemci ile görüşülerek hakemlerin gerekli ceza almasını istedi.


HAKEMLER: Feridun Daldaş*, Baykal Tuna*, Hüseyin Aycan*
BATMAN PETROLSPOR: Cihan***, Ardahan**, Okan**, Sabahattin**, Mazlum**, Buğra**, Fatih*(Dk.62 Kaan*), Ferdi**, Furkan*(Dk.35 Ali Kemal**), Berkay***, Ahmet**
DARICA GENÇLERBİRLİĞİ: Ali Alper*, Mahmuthan**, Berat**, Selman** (Dk.88 Atakan*), Faik**, Metin**, Halil**, İbrahim**(Dk.76 Ahmet*), Hüseyin**, Fahrettin**, Nebi***
KIRMIZI KARTLAR: Dk.90+3 Ali Alper (Darıca), Ali Kemal (Petrol)
GOLLER: Dk.4 Ahmet Güven, Dk.90+3 Sabahattin Usta (Petrolspor)
Dk. 18 Nebi, Dk.50 Berat (D.Gençler birliği)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete