SPOR

"10-12 PUAN BİZİ KURTARIR"

Batman Petrolspor Teknik Direktörü Ahmet Yavuz, ligin yakın zamanda başlamasını umut ettiğini belirterek, Petrolspor’un kalan 6 maçta 12 puana ihtiyacı olduğunu söyledi.

"10-12 PUAN BİZİ KURTARIR"
29-04-2020 15:25
Google News

 

KALAN MAÇLARI KAZANARAK LİGDE KALACAĞIZ
Kırmızı-Beyazlı Ekibin Teknik Patronu Ahmet Yavuz, kalan 6 maçın kendileri için birer final niteliği taşıdığını ve bu maçları tek tek düşünerek ilerleyeceklerini belirtti. İlk hedeflerinin evimizde oynayacağımız Modafen Maçını kazanmak olduğunu belirten Yavuz “Kalan 6 maçta 10 ve 12 puan toplamayabilirsek ligde kalmayı başarmış bir Petrolspor göreceğiz” dedi.

YARI YOLDA BIRAKMAM
Batman futbol kamuoyunun istifa çağrılarına yanıt veren Yavuz “Kariyerim boyunca hiç kimseyi yarı yolda bırakmadım. Bazıları bu işte elini taşın altına koydu ama ben tüm vücudumu taşın altına koydum. Allah korusun takım düşerse Ahmet Yavuz düşürdü denileceğinin farkında olarak mücadele edeceğiz” dedi.

KALAN MAÇLARDA İYİ BİR AHMET’E İHTİYACIMIZ VAR
Yüksek performansına rağmen beklentilere cevap veremeyen Petrolspor Futbolcusu Ahmet Güven’i değerlendiren Yavuz “Taraftara hak veriyorum. Kendisi ile Keçiörengücü'nde şampiyonluk yaşadık. Kariyerinde birçok başarının yanı sıra yüzlerce golü bulunan Ahmet, oldukça duygusal bir yapıda. Sahada çok istemesine rağmen bir şeyler yapamamanın üzüntüsünü yaşıyor. Sosyal medyada taraftarın kendisi hakkında söylediklerini okuyunca moral bozukluğu yaşıyor. Ahmet'e sahip çıkılması gerekiyor. Kalan maçlarda kendisine ihtiyacımız var. Taraftarın da desteğine ihtiyacımız var” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete