GÜNDEM

100 MİLYON TL’LİK YATIRIM YOLDA

Rıdvan Müjdecioğlu yönetimindeki Arces İnşaat, Batman’da 2022 yılı Ağustos ayında Erzenia Alışveriş ve Yaşam Merkezi’ni açacak. 100 milyon TL’lik yatırım, 400 kişiye istihdam sağlayacak.

100 MİLYON TL’LİK YATIRIM YOLDA
09-08-2020 14:34
Google News

 

2022 Ağustos ayında kapılarını açacak olan Erzenia AVM’nin temel atma töreni yapıldı. 16 bin metrekare kiralanabilir alana sahip ve37 mağaza ile faaliyet gösterecek olan alışveriş ve yaşam merkezinde, 12 kafe ve restoran ile geniş ve konforlu bir yeme-içme alanı bulunacak. Üstü açık, meydan ve sokaklardan oluşan yapısı ile Erzenia AVM, Batman’ın en büyük outlet merkezi olacak.

24 AY İÇİNDE BİTECEK
Yılda 6 milyon ziyaretçi kabul etmesi hedeflenen Ezenia’nın temel atma töreninde konuşan Erzenia AVM Yönetim Kurulu Başkanı Rıdvan Müjdecioğlu, projede çocuklar için büyük bir eğlence alanı, bölgeye hitap edecek kongre binası ve 5 yıldızlı Ramada Plaza by Wyndham’ın yer alacağını belirtirken “Toplam proje alanımız 9.300 metrekare, bunun 4.500 metrekaresi açık alan olmak üzere planlandı. Tüm projeyi 24 ay içinde tamamlayacağız. 350 araçlık otoparka sahip olan Erzenia’nın kiralama ve yönetimi, CMR Danışmanlık tarafından yapılacak. AVM, marka mağazalar ve konsepti ile çevre iller içinde bir çekim merkezi olacak. Batman’ın turizm faaliyetleri ile paralel olarak, havalimanına yakın konumuyla yabancı turistlerin de tercih edeceği bir AVM olacak. Ramada Plaza by Wyndham markası da gücümüze güç katacak” dedi.

RAMADA OTEL AÇILACAK
Temel atma töreninde konuşan Ramada Otel Türkiye ve Balkanlar İş Geliştirme Direktörü Murat Özel “Bu nitelikli ve güzel yatırım için ayrıca Batmanlı yatırımcımızı da tebrik ediyorum. Otel bünyesinde 108‘i standart, 1’i engelli ve 11‘i suite olmak üzere toplam 120 odamız olacak. Ayrıca yine otelin içinde 5’i 30 kişilik, 2’si 500 kişilik ve 1’i 1.200 kişilik çeşitli konseptlerde kongre ve toplantı salonları olacak. Ramada Plaza by Wyndham Otel’in inşaat sürecini ve otel işletmeciliğini ise Rıdvan Müjdecioğlu yönetimindeki Arces GYO yapacak” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete