GÜNDEM

11 HIRSIZDAN 8’İ ÇOCUK…

11 HIRSIZDAN 8’İ ÇOCUK…

11 HIRSIZDAN 8’İ ÇOCUK…
11-09-2014 20:10
Google News

 “Çocuklar, hırsızlık suçuna bulaşıyor”

Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şube ekiplerinin, hırsızlık olaylarına yönelik yürüttüğü denetimlerde 11 şüpheli gözaltına alındı. 11 şüpheliden 8’inin küçük yaşta olması, çocukların suça bulaştığı gerçeğini bir kez daha gözler önüne serdi.

POLİS, HIRSIZLARA YÖNELİK OPERASYON YÜRÜTTÜ

Yürütülen operasyonlar kapsamında, park halindeki bir aracın camını kırarak dizüstü bilgisayarı çalan yaşı küçük 2 şahıs, gerekli yasal işlem yapılmak üzere Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi. 29 Ağustos’ta bir eve hırsızlık amacıyla giren yaşı küçük 1 şahıs da ekiplerin takibine takıldı. Yakalanan şahıs, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

Bir evden Led Tv ve 2 adet cep telefonu çalan şahıslar, ekipler tarafından kıskıvrak yakalandı. Yaşı küçük 1 şahıs, Çocuk Şube Müdürlüğü’ne teslim edildi.

İHBAR, HIRSIZI YAKALATTI

1 şahsın, ev kapılarını kontrol ettiği ihbarını alan polisler, olay yerine gitti. Operasyonda yakalanan 31 yaşındaki M.İ.’nin 4 ayrı hırsızlık suçuna karıştığı tespit edildi. M.İ. çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Çalıntı motosikletle yolculuk yapan 2 şahıs da ekiplerin takibine takıldı. 2 şüpheli, ifadeleri alınmak üzere ilgili şubeye sevk edildi. 6 Eylül’de bir işyerinde yapılan denetimlerde de plakasız motosiklet ele geçirildi. Motosikletin çalıntı olduğu, işyeri sahibi A.Ö.’nün gözaltına alındığı belirtildi. 7 Eylül tarihinde yaşı küçük 3 şahsın yolculuk ettiği motosikletin çalıntı olduğu tespit edildi. Şahıslar, ifadeleri alınmak üzere adli makamlara sevk edildi. Ekiplerin kimlik kontrolü sırasında şüphe çeken yaşı küçük 1 şahsın da 3 ayrı hırsızlık suçundan arandığı tespit edildi. Şahıs, çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
23 Nisan 2024 e-gazete