GÜNDEM

12 HIRSIZDAN 8’İ ÇOCUK...

Emniyet Müdürlüğü’nün kentte yürüttüğü çalışmalarda, farklı tarihlerde meydana gelen 17 hırsızlık olayına karıştığı belirlenen 12 şüpheli gözaltına alındı. 12 kişiden 8’inin çocuk olması, dikkatlerden kaçmadı.

12 HIRSIZDAN 8’İ ÇOCUK...
29-03-2015 19:01
Google News

Alınan bilgiye göre Asayiş Şube ekipleri, farklı tarihlerde bir market ile bir kuaförde meydana gelen hırsızlık olayı ile soruşturma yürüttü. Olaya karıştığı belirlenen yaşı küçük 2 şüpheli, gözaltına alındı.

KAMYONETTE HIRSIZLIK YAPAN ŞAHIS YAKALANDI

5 Şubat’ta bir kamyonette meydana gelen hırsızlık olayına yönelik yürütülen soruşturmada ise S.G. isimli şüpheli, gözaltına alındı. Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalanan şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

SİGARA HIRSIZI YAKALANDI

20 Şubat’ta bir marketten 1 adet laptop bilgisayar ile sigara çalan yaşı küçük 1 şüpheli şahıs, Hırsızlık Büro Amirliği görevlileri tarafından yakalanarak gözaltına alındı. 21 Şubat’ta bir evde meydana gelen hırsızlık olayı ile ilgili yürütülen soruşturma kapsamında ise V.Ç. isimli şüpheli, Hırsızlık Büro Amirliği’nce yakalanarak çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandı.

ÇALINTI MOTOSİKLET İLE İLGİLİ 3 KİŞİ YAKALANDI

22 Mart tarihinde plakasız bir motosikletin yapılan kriminal incelemesinde, motosikletin çalıntı olduğu anlaşıldı. Olayla ilgili gözaltına alınan yaşı küçük 3 şüpheli hakkında adli işlem başlatıldı.

KASA HIRSIZI YAKALANDI

9 Mart tarihinde bir ekmek fırınından meydana gelen çelik kasa hırsızlığı ile ilgili yapılan soruşturmada H.Ç. isimli şüpheli şahıs, gözaltına alındı. 10 Mart’ta bir otoda hırsızlık yapan meydana yaşı küçük 1 şüpheli şahıs da Hırsızlık Büro Amirliği görevlilerince yakalanarak adli mercilere sevk edildi.

6 AYRI SUÇA KARIŞAN ŞAHIS, TUTUKLANDI

28 Ekim- 9 Mart tarihlerinde 2 işyerinde ve 16 Mart’ta bir otoda meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili de yaşı küçük 1 şüpheli şahıs, gözaltına alındı. 10 Mart–18 Mart tarihleri arasında 6 ayrı evde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili olarak yakalanan S.K. isimli şüpheli şahsın ise Hırsızlık Büro Amirliği’nce yakalanarak çıkartıldığı adli makamlarca tutuklandığı bildirildi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete