EĞİTİM

120 KİLODAN 90 KİLOYA DÜŞTÜ!

Medical Park Batman Hastanesi, Op. Dr. İbrahim Ayvaz ve ekibi, geliştirdikleri ameliyat tekniği ile ameliyat riskini, klasik obezite ameliyatlarına göre sıfıra indiriyor.

120 KİLODAN 90 KİLOYA DÜŞTÜ!
10-04-2015 12:09
Google News

Ameliyat sonrası hastaların, 50 ile 60 kilo arasında zayıfladıkları görülüyor. Konu ile ilgili açıklama yapan Op. Dr. İbrahim Ayvaz “Şişmanlık günümüz toplumlarında kanserden bile daha fazla ölüme sebep olan, hayat kalitesinin düşmesine sebep olup, hastanın kendi öz bakımını bile yardımsız yapamayacak hale sokan bir hastalıktır. Yaptığımız ameliyatlar sayesinde iki hastamızı evlat sahibi yaptık. Yurtdışından bile gelerek ameliyat olan hastalarımız var” dedi.

4 AYDA 30 KİLO VERDİ

Ameliyat sonrası ortalama kilo kaybı beklentisinin 50 ile 60 kilogram arası olduğunu açıklayan Ayvaz “En son ameliyat ettiğimiz hastamız 3–4 ayda 120 kilo civarlarından 90 kilograma kadar düştü. Obezite tedavisine başladıktan sonra yaklaşık 20 hastayı sağlığına kavuşturduk.  Daha fazla hastayı sağlığına kavuşturmaya devam edeceğiz. Obezite hastası Bedia Aravin’e yapılan ameliyat sonrası, hastamız 120 kilodan 90 kiloya düştü” dedi.

Ameliyat yöntemi ile 120 kilodan 90 kiloya düşen Bedia Aravin ise yeni görüntüsünden memnun kaldığını, geleceğe daha umutla baktığını ifade etti. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete