SPOR

140 SPORCU, TENİSTE YARIŞTI

Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ile TTF Batman İl Temsilciliğinin düzenlediği tenis şampiyonası sona erdi.

140 SPORCU, TENİSTE YARIŞTI
21-05-2017 19:32
Google News

Geleneksel hale getirilen 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı Tenis Turnuvasının final müsabakaları çekişmeli maçlara sahne oldu. Üst düzey protokol üyelerinin de katlım sağladığı tenis turnuvasına 6 ayrı kategoride 32 bayan ve 108 erkek sporcu olmak üzere 140 kişi katıldı.

TURNUVAYA PROTOKOL İLGİSİ

Türkiye Tenis Kortları Tesisinde oynanan müsabakaların finallerini Vali Yardımcısı Mekân Çeviren, Gençlik Spor Müdürü Halil Eren ve TTF İl Temsilcisi Mahmut Özkan izledi. Turnuvanın son maçında büyük erkekler B kategorisinde Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Topuz ile Hava Astsubayı İlker Coşkun karşı karşıya geldi. Çekişmeli maçı, Jandarma Alay Komutanı Hüseyin Topuz farklı kazandı. Final müsabakalarında dereceye girenler ödüllendirildi.

DERECEYE GİRENLER

Çift Erkekler’de Osman Dursun – Enes Arı  ve Veysel Yeni – Ömer Arı derece yaparken, Tek Bayanlarda Dilan Güneş ve Yekbun Demir, Tek Erkekler A Kategorisi’nde Enes Arı ve Ali Bedük, Tek Erkekler B Kategorisinde Hüseyin Topuz ve İlker Coşkun, Genç Erkeklerde Yunus Künkül ve Akın Künkül, Genç Bayanlar’da ise Semanur Işıkve Yasemin Taz, derece yaptı. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete