GÜNDEM

15. HALK BULUŞMASI PINARBAŞI’NDA

Mahallelerin sorunlarını tespit etmek, mahalle sakinlerinin görüş ve taleplerini yerinde dinlemek için Batman Belediyesi Muhtarlık Birimi’nin düzenlediği Mahalle Buluşmaları’nın 15’incisi Pınarbaşı Mahallesi’nde gerçekleşti.

15. HALK BULUŞMASI PINARBAŞI’NDA
15-07-2021 10:40
BATMAN
Google News

KURUM VE BİRİM MÜDÜRLER KATILDI
Pınarbaşı Mahallesi Beybun Parkı’nda düzenlenen programa Batman Valisi ve Belediye Başkan Vekili Hulusi Şahin’in yanı sıra Belediye Başkan Yardımcıları Muzaffer Özkan ve Adnan Yürük, Belediye Birim Müdürleri, Batman'daki Kamu ve Kurum Müdürleri, Mahalle Muhtarı Lokman Polat ile mahalle sakinleri katıldı.

MAHALLENİN SORUNLARI AKTARILDI
Mahalle muhtarı ve mahalle sakinleri, kanalizasyon, yol, kaldırım, park, imar, aydınlatma, ibadethane ve internet gibi sorunlarını Vali Şahin'e iletti. Vali Şahin, sorunların çözüme kavuşturulması için ilgili müdürlere talimat verdi.

YILLARDIR YAPILMAYAN HİZMETLERİ YAPIYORUZ
Batman'a  yıllardır yapılmayan hizmetleri yapmak ve eksikleri gidermek için çok ciddi çalışmalar gerçekleştirdiklerini ifade eden Vali Şahin, "Taziye evlerinin işletmesini belediyeye alıyoruz. Bütün taziye evlerinin bakım ve onarımını yaptıktan sonra Ağustos ayında açmayı planlıyoruz. Işıklandırılması olmayan 89 parkın ışıklandırılması yapıldı. 177 bin metrekare alana sahip bir park yapıyoruz. Atatürk Parkına da 4 bin metrekare alanı daha ekliyoruz. Bulabildiğimiz her köşeye park yapıyoruz ve daha da yapacağız. Bilgi evi ve kütüphane yapıyoruz yapmaya da devam edeceğiz. Türkiye'nin en modern kent meydanlarından ve millet bahçelerinden biri olacak olan bir parkı esentepeye yapıyoruz. Biz geldiğimizde kişi başı 2 metrekare olan yeşil alanı 5 metrekareye çıkardık" dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
Hamit
Hamit 3 yıl önce
Bizler de fatih mahallesi olarak haftalardir kesilen su ile uğraşıyoruz. Gunlerdir suyumuz yok.
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete