GÜNDEM

16 personel içi kuralar çekildi

Batman İŞKUR ile Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü arasında imzalanan protokolle TYP kapsamında Batman Merkezde görevlendirilmek üzere 9 aylığına 16 kişilik geçici süreli personel istihdamı yapıldı.

16 personel içi kuralar çekildi
20-09-2023 12:59
20-09-2023 13:00
BATMAN
Google News

 16 KİŞİLİK İŞE 448 BAŞVURU YAPILDI

Toplum Yararına Program (TYP) kapsamında Batman İŞKUR tarafından Batman Aile ve Sosyal hizmetler İl Müdürlüğüne alınacak 16 kişi için kura gerçekleştirildi. 448 kişinin başvurduğu kurada 16 kişi belirlendi. Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünde yapılan kuraya Batman Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğünden Müslüm Gitmez ve Rıdvan Yıldız, Batman İŞKUR Danışmanı Mehmet Emin Aktan ve Batman 10. Noter Kâtibi Abdülkerim Döğer katıldı.

İŞTE TALİHLİ İSİMLER:

asil listede Şahadet Şahin, Amine Göçer, Derya Yıldız, Şükrü Titiz,Nursel Çakmak, Aynur Yıldız, Yurdagül Acar, Abdulsamet Kurt, İhsan Özgün, M. Mustafa Platin Çakkur, Yakup Kurtbaş, Sedat Arslan, M.Tahir, İsa Kaplan, Abdurrahman Adanır, Müzeyyen Şahin ye alırken, yedeklerde ise Sevgi Ekin, Ahmet Erkul, Rujun Eres, Sevda Soyvural, Fatma Ekinci, Eyüp Akkoyun, Abbas Kaya, Muhyettin Altun’un isimleri yer aldı. (Hatice Türkan)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Nisan 2024 e-gazete