GÜNDEM

18 YAŞINDAKİ NAZLI, 18 GÜNDÜR KAYIP…

18 YAŞINDAKİ NAZLI, 18 GÜNDÜR KAYIP…

18 YAŞINDAKİ NAZLI, 18 GÜNDÜR KAYIP…
23-07-2014 21:32
Google News

Kozluk’a bağlı Güllüce (Sican) köyünde kaçırıldığı iddia edilen 18 yaşındaki lise öğrencisi Nazlı Bidikçi’den 18 gündür haber alınamıyor.

Batman Anadolu Sağlık Meslek Lisesi’nde okuyan Nazlı Bidikçi’nin ailesi, yaptıkları hukuki başvurulardan sonuç alamadıklarını belirterek, kızlarının bulunmasını istedi. Kızının korucular tarafından kaçırıldığını iddia eden anne Nursel Bidikçi “kızım hayvancılık işi ile uğraşırken, 5 kişi tarafından kaçırılarak, minibüse zorla bindirildi. Ben ve çocuklarım kızımın kaçırılmasına müdahale etmek isterken, şahıslardan biri uzun namlulu silahla üzerimize ateş açtı. Olayı karakola bildirdik. Yaptığımız tüm başvurular sonuçsuz kaldı” dedi.

SELİS, AÇIKLAMA YAPTI

Konuyla ilgili açıklama yapan SELİS Kadın Danışmanlık Merkezi de “Nazlı Bidikçi’nin ailesi yetkili mercilere başvurduğu halde bu ilin yetkilileri, olaya kayıtsız kalmış. Kaçıran taraf korucular olduğu için görevliler tarafından korunduklarını düşünüyoruz. Devlet yetkililerini görevlerini yapmaya çağırıyoruz” çağrısında bulundu. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?