SPOR

19 MAYIS SPORA TEKSTİLCİ JESTi

Batman’ın pilot spor kulüplerinden olan 19 Mayıs Gençlik Spor futbol takımının alt yapısına Grup Kaya Tekstil sahibi iş adamlı Halis Kaya, malzeme desteğinde bulundu.

19 MAYIS SPORA TEKSTİLCİ JESTi
05-03-2019 15:56
Google News

Yaklaşık 2 yıldan bu yana alt yapıda görev yapan antrenör Faysal Tunçay ve Sabahattin Alkan’ın girişimleriyle sporculara alınan malzemeler dağıtıldı.

30 forma takımı ve 30 krampon alınarak spora ve sporculara değer veren Grup Kaya Tekstil Yönetim Kurulu Başkanı Halis Kaya, gençleri önemsediğini ve desteklerinin imkanları ölçüsünde süreceğini söyledi. İş adamı Halis Kaya’ya teşekkür eden antrenör Faysal Tunçay ve Sabahattin Alkan; “Halk Eğitim ve Gençlik Spor’un destekleriyle 19 Mayıs Gençlik Spor kulübü bünyesinde yaklaşık 60 sporcuya 2 yıldır futbol eğitimi veriyoruz. Sporcularımızın malzeme talebini iş adamı Sayın Halis Kaya’ya ilettik. Kendisi de özverili çalışmamızı ve çocuklara olan bağlılığımız görünce 30 adet forma ve 30 adet ayakkabı alarak destek oldu. Kendisine tüm sporcularımız adına teşekkür ediyoruz.” diye konuştular.

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete