GÜNDEM

1919 GENCE 1919 KİTAP

Batman Beşiri Kaymakamlığı, Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü ve İkiköprü Belediyesi, 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı’nda 1919 genç için 1919 adet kitap dağıttı.

1919 GENCE 1919 KİTAP
12-05-2020 19:01
Google News

 

Beşiri Kaymakamı ve İkiköprü Belde Belediye Başkan Vekili Sinan Aşçı, kampanyayı tanıtarak “Tüm dünyada ve ülkemizde olduğu gibi Covid–19 salgınından nasibini alan şirin ilçemiz Beşiri'de de önlemler alınmıştır. Bu önlemlerden bir tanesi de 20 yaş altı gençlerimizin, çocuklarımızın sokağa çıkmasının yasaklanmasıdır.” diyen Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ender Hazar açıklamasına şöyle devam etti: “Gençlerimiz sokağa çıkamıyor, sosyal aktivitelerini yeterince yerine getiremiyorsa; bizler onların evlerine kitaplarla girelim diyerek harekete geçtik. Beşiri Kaymakamımız ve aynı zamanda İkiköprü Belediyesi Başkan Vekilimiz Sayın Sinan Aşcı’nın talimat ve destekleriyle evde bizi ve kitaplarını bekleyen gençlerimize, önce 600 adet kitabı Beşiri Vefa Destek Grubu aracılığıyla dağıttık” dedi.

TALEP SAYIYI ARTIRDI
Beşiri Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Ender Hazar ise “Yaklaşan 19 Mayıs Gençlik ve Spor Bayramı’nı meydanlarda coşkuyla kutlayamayacak olan gençlerimizin hüznü de buna eklenince, Beşiri Kaymakamlığı Gençlik Spor Müdürlüğü olarak harekete geçtik ve Beşiri Kaymakamlığı, İkiköprü Belediyesi’nin desteği ve Sayın Kaymakamımız Sinan Aşcı’nın talimatlarıyla 19 Mayıs Atatürk’ü Anma Gençlik ve Spor Bayramı anısına 1919 gence 1919 kitap projesini başlattık” dedi.

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete