SPOR

1955 BELEDİYESPOR’A KAHVALTI JESTİ

Grand Hasankeyf Otel, 1955 Batman Belediyespor Takımını kahvaltıda ağırladı.

1955 BELEDİYESPOR’A KAHVALTI JESTİ
07-04-2021 23:30
Google News

 

Oteldeki kahvaltı etkinliğine 1955 Belediyespor Belediyesi Spor İşleri Müdürü Burak Eren ve Teknik Direktör İbrahim Ramazan Onat katıldı. 
Kulüp Başkanı Eren “Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Metin Bey bizi takım olarak bizi kahvaltıda ağırladı. Kendilerine teşekkür ediyoruz. Bunlar bizi motive ediyor. Sporculara değer vermek her anlamda bizi mutlu etmektedir. Metin Bey zaten eski dostumuz ve ilişkilerimiz yakındır. Sizlerin huzurunuzda tüm Grand Hasankeyf Otel personel olmak üzere, Metin Beye de çok teşekkür ediyoruz Umarım bu jestleri bir şekilde sahada da yansıtarak, ligi en iyi şekilde sonuçlandırmayı hedefliyoruz” dedi.
HER ZAMAN BATMAN KULUPLERINİN YANINDAYIZ
Kahve Deryası ve Grand Hasankeyf Otel Genel Müdürü Metin Türel de “Biz de Grand Hasankeyf Oteli adına her zaman Batman Kulüplerinin yanındayız. Onlara ufak da olsa, küçük jestler yapmak, motive etmek, yanlarında olduğumuzu göstermek bizim için de çok mutluluk verici. Grand Hasankeyf Otel Batman Kulüplerinin evi gibidir. İstedikleri zaman gelebilirler bizi ziyaret edebilirler ve onları ağırlayabiliriz. Biz her zaman yanlarındayız. Tabii onlardan da güzel galibiyetler, iyi sonuçlar bekliyoruz. Ligde de kendilerine başarılar diliyoruz” dedi. 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete