SPOR

2. AMATÖR LİGDE ZİRVE HATTI KARIŞTI

2. AMATÖR LİGDE ZİRVE HATTI KARIŞTI

2. AMATÖR LİGDE ZİRVE HATTI KARIŞTI
24-02-2020 17:27
Google News

RAMANSPOR LİDERE PATLADI 4-0

2.Amatör lig 15. haftada zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada Ramanspor ile 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Lider 19 Mayıs Gençlikspor’un performansı Vasatı aşamadı. Karşılaşmaya oldukça istekli başlayan Ramanspor zorlu rakibi 19 Mayıs Gençlikspor’u 4-0 mağlup ederek sahadan üç puanla ayrılan taraf oldu.Bu sonuçla puanını 27 yapan Ramanspor maç fazlasıyla 2. sıraya yükseldi. Lideri deviren Ramanspor Haftanın takımı olmayı başardı. 19 Mayıs Gençlikspor bu mağlubiyete rağmen liderliği rakiplerine kaptırmasa da sahada sergilediği performansla taraflı tarafsız futbolseverlerin eleştirisini üzerine çekti

HASANKEYF DİCLESPOR ZOR KAZANDI 2-1

2.Amatör lig 15. haftanın açılış maçında Hasankeyf Diclespor ile  Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Genç rakibi İdmanyurdu karşısında 1-0 geriye düşen Hasankeyf Diclespor şoku üzerinden erken atıp oyun kontrolünü eline alarak sahadan 2-1 galip ayrılarak puanını 20 yapıp, 8. sıraya yükselerek 1. Amatöre yükselme umutlarını devam ettirdi.

 

SİHİRBAZ HOCA’NIN DÖNÜŞÜ 6-0

2.Amatör Lig 15. hafta karşılaşmasında Dorukspor ile Gültepe Gençlikspor Karşı karşıya geldi. Takımın Başına eski Teknik direktörü Cangiz Dicle’yi getiren Dorukspor kötü gidişe dur dedi. Genç Rakibi Gültepe Gençliksporu 6-0 mağlup eden Dorukspor puanı 23 yaparak 7. sıraya yükseldi.

 

PETROLKENTSPOR 3 PUANI ALMASINI BİLDİ 2-1

2. Amatör lig 15. hafta karşılaşmasında Petrolkentspor ile Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. Zayıf Rakibi Yeni Kozluk Belediyespor karşısında zorda olsa Petrolkentspor kazanmasını bildi. Ligde Hiç Bir iddiası bulunmayan Yeni Kozluk Belediyespor’lu futbolcularının rakip Petrolkentspor futbolcularına sert müdahale etmeleri gözlerden kaçmadı. Toplu ve topsuz alanlarda sürekli Petrolkentspor Futbolcularına sert müdahalelerde bulunması sporseverler tarafından tepkiyle karşılandı. Petrolkentsporlu oyuncuya bir pozisyonda çok sert girip oyuncuyu hastanelik etti. Sahadan 2-1 galip ayrılan Petrolkentspor bu sonuçla 27 puanla maç fazlasıyla 3. sıraya yükseldi. Yeni Kozluk Beldiyespor ise -3 puanda kalarak ligin dibinde kalmaya devam etti.

EĞİTİMSPOR, KARPUZLU BİRLİKSPOR’A DERS VERDİ 2-0

2.Amatör lig 15. haftanın kapanış maçında Eğitimspor ile  Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya hızlı başlayan Eğitimspor zorlu rakibini 2-0 mağlup etmeyi başardı. Bu sonuçla 18 puana yükselen Eğitimspor 9. sıraya yükseldi. Karpuzlu Birlikspor ise aldığı bu mağlubiyetle 1. amatöre yükselme yolunda büyük bir yara aldı.15 puanda kalan Karpuzlu Birlikspor 10. Sıraya geriledi.

 

GERCÜŞ BAĞLARSPOR GÜMBÜR GÜMBÜR GELİYOR 3-1

2.Amatör lig 15. haftanın zorlu karşılaşmasında Gercüş ilçe stadında Gercüş Bağlarspor kendi evinde Binatlı Güvensporu ağırladı. Oldukça çekilmeli ve zorlu geçen karşılaşmada seyircisinin de desteğini arkasına alan Gercüş Bağlarspor zorlu Rakibi Binatlı Güvensporu 3-1 mağlup ederek taraftarına büyük sevinç yaşattı. Yaptığı birçok transferle tüm dikkatleri üzerine çeken Binatlı Güvenspor evine eli boş dönerek seyircisine büyük üzüntü yaşattı. Bu sonuçla puanını 25 Yapan Gercüş Bağlarspor 6. sıradaki yerini korudu. Binatlı Güvenspor ise aldığı bu mağlubiyetle liderlik koltuğundan bir adım daha uzaklaşarak bir maç eksiği ile 5. sıraya geriledi.

 

HAFTANIN TAKIMI RAMANSPOR

 

2.AMATÖR LİG 15.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman İdman Yurdu 1 - 2 Hasankeyf Diclespor

Petrolkentspor 2 - 1 Yeni Kozluk Belediyespor

Batman Dorukspor 6 - 0 Gültepe Gençlikspor

19 Mayıs Gençlikspor 0 - 4 Ramanspor

Gercüş Bağlarspor 3 - 1 Binatlı Güvenspor

Karpuzlu Birlikspor 0 - 2 Batman Eğitimspor

 

1.AMATÖR LİG 16.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman 72 Belediyespor 9 – 0 Gercüşspor

Yenipınarspor 2 – 0 Karşıyakaspor

Batman Güneşspor 2 – 1 Batmanspor

B.Ö.İ.Gençlerbirliği 1 – 1 Sason Gençlikspor

 

1.AMATÖR LİG B GURUBU 16.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman TEİAŞ 1 - 0 Beşirispor

Batman TÜPRAŞ 2 - 1 İluh 72 Spor

Batman Sağlıkspor 5 - 0 Bıçakçı Köyüspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete