SPOR

2. AMATÖRDE 12. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

2. AMATÖRDE 12. HAFTA MAÇLARI OYNANDI

2. AMATÖRDE 12. HAFTA MAÇLARI OYNANDI
13-01-2020 15:47
Google News

19 MAYIS GENÇLİKSPOR LİDERLİK KOLTUĞUNU SEVD 4-1

2. Amatör Lig 11. hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya oldukça etkili ve istekli başlayın 19 Mayıs Gençlikspor, Eğitimspor’u 3-1 mağlup ederek 3 puanı 4 golle aldı. Ligde henüz mağlubiyeti olmayan 19 Mayıs Gençlikspor oynadığı güzel futbolla 1. Amatör lige yükselecek olan takımlar arasında 1.Amatöre en yakın ekip olurken aldığı bu galibiyet ve oynadığı güzel futbola taraflı tarafsız herkesin takdirini toplayarak haftanın takımı olmayı başardı. Gençlerden kurulu Eğitimspor ise 11 puanla 9. Sıraya gerileyerek zirveden iyice koptu.

 

EKREM ERGÜL'ÜN ORDUSU KOZLUK DEPLASMANINDA COŞTU 5-0

2. Amatör Lig 11. Hafta karşılaşmasında Binatlı Güvenspor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşılaştı. Yaptığı flaş transferlerle tüm dikkatleri üzerine çeken Ekrem Ergül’ün takımı Kozluk deplasmanında karşılaştığı Yeni Kozluk Belediyespor karşısında 5-0 lık farklı bir skorla zorlanmadan kazanmasını bildi. Bu sonuçla evine üç puanla dönen Binatlı Güvenspor puanını 22 yaparak 3. Sıradaki yerini koruyarak çıktığı son beş maçta 4 galibiyet bir beraberlik alarak 1. Amatöre yükselmek için büyük avantaj elde etti. Yeni Kozluk Belediyespor seyircisi önünde bu müsabakadan da puan almadan ayrılarak taraftarını üzdü.

 

GERCÜŞ BAĞLARSPOR EMİN ADIMLARLA GELİYOR 7-0

2.Amatör Lig 11. haftanın açılış maçında Gercüş Bağlarspor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Son haftalardaki çıkışını Gültepe Gençlikspor karşısında da sürdüren Gercüş Bağlarspor üst üste çıktığı son 5 karşılaşmayı kazanarak zirve yarışında bende varım dedi. Deplasmanda Gültepe Gençliksporu 7-0 mağlup edip puanını 15 yapan Gercüş Bağlarspor çıkışını sürdürdü. Ligin en genç ekibi Gültepe Gençlikspor ise güzel futbol ortaya koysa da sonuca gidememesi gözlerden kaçmadı.

 

KARPUZLU BİRLİKSPORUN YENİ TRANSFERLERİ SINIFTA KALDI 0-0

2.Amatör Lig 11. Hafta Karşılaşmasında Petrolkentspor ile  Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki takımda istekli başladı. Mücadelede her iki kulüpte yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyince karşılaşma 0-0 sona erdi. Kadrosuna Yaklaşık 10 Takviye Yapan Karpuzlu Birlikspor’un yeni transferleri sergiledikleri futbola sınıfta kalarak zirveden iyice koptu 9 puanla 10. Sıraya yükselse de 1.Amatör lige yükselme şansını iyice zora soktu. Petrolkentspor aldığı bu beraberlikle büyük fırsatı teperek 17 puanla 6. Sırdaki yerinde kaldı.

 

DORUKSPOR 3 HAFTA ARADAN SONRA KAZANDI 3-1

2.Amatör lig 11. hafta karşılaşmasında Batman Dorukspor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Müsabakaya hızlı başlayan Dorukspor yakaladığı fırsatı gole çevirerek 1-0 öne geçti. Golden sonra Baskısını artıran İdmanyurduspor kazandığı penaltı atışından yararlanamadı. İlk yarı Doruksporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında atak ve hızlı başlayan Dorukspor sahadan 3-1 galip ayrılarak puanını 19 yaparak 5. Sıradaki yerini korudu. Batman İdmanyurduspor ise aldığı bu mağlubiyetle 9 puanda kalarak 11. sıraya geriledi.

 

YEŞİLTEPESPOR ÖZÜNE DÖNDÜ 3-1

2. Amatör lig 11. Hafta karşılaşmasında Yeşiltepespor ile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Mücadeleye oldukça istekli başlayan Yeşiltepespor sahadan 3-1 Galip ayrılarak puanını 22 yaparak 4. sıradaki yerini koruyarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Hasankeyf Diclespor ise Aldığı bu mağlubiyetle 12 puanda kalarak 8. Sıraya geriledi.

 

HAFTANIN TAKIMI 19 MAYIS GENÇLİKSPOR

 

1.AMATÖR LİG 12. HAFTA A GURUBU SONUÇLARI

Sason Gençlikspor 5 - 0 Batmanspor

Güneşspor 5 - 0 Karşıyakaspor

72 Belediyespor 1 – 0 B.Ö.İ Gençlerbirliği

Gercüşspor 3 - 2 Yenipınarspor

 

1.AMATÖR LİG 12. HAFTA B GURUBU SONUÇLARI

Beşirispor 3 - 1 Kozluk Gençlikspor

İluh 72 Spor 3 - 1 Bıçakçı Köyüspor

TEİAŞ 1 - 2 Sağlıkspor

 

2.AMATÖR LİG 11.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Hasankeyf Diclespor 1 - 3 Yeşiltepespor

Gültepe Gençlikspor 0 - 7 Gercüş Bağlarspor

Batman Eğitimspor 1 - 4 19 Mayıs Gençlikspor

Karpuzlu Birlikspor 0 - 0 Petrolkentspor

Batman Dorukspor 3 - 1 Batman İdman Yurdu

Yeni Kozluk Belediyespor 0 - 5 Binatlı Güvenspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete