SPOR

2. AMATÖRDE, 2. DEVRE BAŞLADI

2. AMATÖRDE, 2. DEVRE BAŞLADI

2. AMATÖRDE, 2. DEVRE BAŞLADI
10-02-2020 15:10
Google News

 

DORUKSPOR 1-1 ERİYOR 

2. Amatör lig 14. hafta karşılaşmasında Dorukspor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Dorukspor aradığı golü bularak öne geçmeyi başardı. Kalesinde gördüğü golden sonra baskısını iyice artıran Eğitimspor yakaladığı pozisyonu golle sonuçlandırdı. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona eren karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmayınca mücadele 1-1 sona erdi. Bu sonuçla puanını 20 yapan Dorukspor 7. sırada kalarak büyük bir avantaj kaybetti. Eğitimspor ise aldığı bir puanla puanını 15 yaparak 10. Sırdaki yerini korumuş oldu.

 

PETROLKENTSPOR İLE HASANKEYF DİCLESPOR YENİŞEMEDİ 0-0 

2. Amatör lig 14. haftanın karşılaşmasında Petrolkentspor ile Hasankeyf Diclespor 3 nolu sahada karşı karşıya geldi. 

İki takımında mutlak üç puan için çıktığı karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda yakaladığı fırsatları golle sonuçlandıramadı. Mücadelenin ikinci yarısında ağırlığını oyuna koyup baskısını iyice artıran Petrolkentspor yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince mücadele 0-0 sona erdi. Petrolkentspor aldığı 1 puanla puanını 24 yaparak 5. Sıradaki yerini korudu. Hasankeyf Diclespor ise aldığı bu beraberlikle ligin zirvesinden bir adım daha uzaklaşarak 1. Amatöre çıkma şansını iyice zora soktu.

 

İDMANYURDU, GÜLTEPE GENÇLİKSPORU RAHAT GEÇTİ 5-1

2. Amatör lig 14. haftanın bir diğer karşılaşmasında Batman İdmanyurduspor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye daha istekli olan Batman İdmanyurduspor, Gültepe Gençliksporu oynadığı güzel futbola 5-1 mağlup ederek 9 Hafta sonra kazanmasını bildi. Aldığı bu galibiyetle puanını 12 yapan İdmanyurduspor 11. sıradaki yerinde kaldı.

 

LİDER DEPLASMANDAN 3 PUANLA DÖNDÜ 2-0

2.Amatör Lig 14. hafta karşılaşmasında Kozluk ilçe stadında Yeni Kozluk Belediyespor ile 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Lider 19 Mayıs Gençlikspor genç rakibi Yeni Kozluk Belediyesporu seyircisi önünde 2-0 mağlup etmeyi başardı. Evine 3 puanla dönen 19 Mayıs Gençlikspor 32 puanla zirvedeki yerini korumuş oldu.

 

 

GERCÜŞ BAĞLAR’DAN, RAMANA FARKLI TARİFE 6-1

2. Amatör lig 14. haftanın kritik karşılaşmasında Ramanspor ile Gercüş Bağlarspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Gercüş Bağlar ilk yarıyı 2-1 önde kapattı. Müsabakanın ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Gercüş Bağlrapor, Ramanspor karşısında geliştirdiği atakları gole sonuçlandırıp farka gitti Zorlu Rakibi Ramansporu 6-1 farklı mağlup eden Gercüş Bağlarspor zirve yarışına iyice yaklaştı.Puanını 22 yapan Ağalar 6. Sırayı yakın takipçilerine kaptırmadı. Ramanspor’un son haftalardaki düşüşü gözlerden kaçmadı. çıktığı son beş karşılaşmada 3 mağlubiyet 1 galibiyet 1 beraberlik alan Ramanspor Averaj üstünlüğüyle 4. Sırada kalmayı başardı.

 

HAFTANIN TAKIMI GERCÜŞ BAĞLARSPOR

 

1.AMATÖR LİG A GURUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman Güneşspor 2 – 0 Gercüşspor

Batman Özel İdare Gençlerbirliği 2 - 0 Yenipınarspor

Batman Karşıyaka 2 - 1 Batmanspor

Batman 72 Belediyespor 4 – 1 Sason Gençlikspor

 

 

1.AMATÖR LİG B GURUBU 15.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman Sağlıkspor 3 – 2 Kozluk Gençlikspor

Batman TEİAŞ 5 - 1 İluh 72 Spor

Batman TÜPRAŞ 8 - 1 Bıçakçı Köyüspor

 

 

2.AMATÖR LİG 14. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Gültepe Gençlikspor 1 - 5 Batman İdman Yurdu

Ramanspor 1 - 6 Gercüş Bağlarspor

Yeni Kozluk Belediyespor 0 - 2 19 Mayıs Gençlikspor

Batman Eğitimspor 1 – 1 Batman Dorukspor

Hasankeyf Diclespor 0 - 0 Petrolkentspor

Binatlı Güvenspor 1 - 0 Yeşiltepespor ( Y.K. )

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete