SPOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR
02-12-2019 18:30
Google News

Binatlı güvenspor bu sene çok farklı 6-2

2.Amatör Lig 5. Hafta karşılaşmasında İdmanyurduspor ile Binatlı Güvenspor 19 Mayıs 2 nolu sahada karşı karşıya Geldi. 

Kadrosu Gençlerden kurulu olan İdmanyurdu güçlü rakibi Binatlı Güvenspor karşısında sahadan 6-2 farklı mağlup ayrıldı. Ligde çıkışını sürdürmeye devam eden Binatlı Güvenspor zirveye adım adım yaklaşıyor. Bu galibiyetle puanını 8’e çıkararak 6. sıraya yerleşen Binatlı Güvenspor ligde rahat bir nefes aldı.

Yeşiltepespor çıkışını sürdüyor  3 - 0

2.Amatör Lig 5. Hafta karşılaşmasında Petrolkentspor Yeşiltepespor Karşı karşıya Geldi.

Petrolkentspor birçok as oyuncusundan yoksun çıktığı karşılaşmada güçlü rakibi Yeşiltepespora 3-0 mağlup olarak sahadan puansız ayrıldı. Yeşiltepespor ligde çıktığı dört karşılaşmada üç galibiyet bir mağlubiyet alarak puanını 9 a çıkartıp beşinci sıraya çıkmayı başardı. Petrolkentspor bu mağlubiyetle büyük bir yara alıp 7 puanda kalarak ligde sekizinci sıraya geriledi.

Hasankeyf bildiğiniz gibi 2 - 2

2.Amatör lig 5. Hafta karşılaşmasında Eğitimspor Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Maçın ilk yarısını 2-0 önde kapatan Hasankeyf Diclespor maçın ikinci yarısına rahat çıktı. Oyun disiplininden kopmayan Eğitimspor mücadelenin ikinci yarısında aradığı golleri bularak skoru 2-2 ye getirdi. Müsabakada başka gol çıkmayınca her iki tarafta sahadan birer puanla ayrıldı. Hasankeyf Diclespor Karpuzlu birlikspor karşılaşmasındada öne geçip skoru koruyamamıştı. Bu sonuçla Hasankeyf Diclespor puanını 2 yaptı. Eğitimspor ise puanı 7 yaparak zirveden bir adım daha uzaklaştı.

Ramanspor durdurulamıyor 2 – 1

2. Amatör Lig 5. Hafta karşılaşmasında zirve savaşında Dorukspor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Tüm gözler Zirveyi yakından ilgilendiren müsabakadaydı. Maça hızlı başlıyan Dorukspor aradığı gölü bularak Ramanspor karşısında 1-0 öne geçti. bu gole Ramanspordan cevap gecikmedi maçta ilk yarı 1-1 beraberlikle sonuçlandı mücadelenin ikinci yarısına her iki takımda istekli başladı maçın uzatma bölümünde 90+2 de Ramanspor aradığı golü bulup sahadan 2-1 galip ayrılarak namağlup Doruksporu zirveden indirip 13 Puanla zirveye adını Yazmayı başardı.

19 Mayıs Gençlikspor 3 Puanı 3 gole alıp üçüncü sıraya yerleşti 3-0

2.Amatör Lig 5. Haftanın bir diğer karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor Gercüş Bağlarspor 1 Nolu sahada karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı seyir keyfi düşük olan karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Maçın ikinci yarısına her iki tarafta oldukça istekli başladı yakaladığı net fırsatları Gole çeviremeyen Gercüş Bağlarspor kalecisinin büyük hatasında kalesindeki gole engel olamadı.Golün şokunu üstünden atlatamayan Gercüş Bağlarspor kalesinde ikinci golü de gördü müsabakanın sonlarında skoru 3-0 yapan 19 mayıs Gençlikspor sahadan 3-0 galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 11 yapan 19 Mayıs Gençlikspor üçüncü sıraya yerleşip çıkışını sürdürdü. Evine eli boş dönen Gercüş Bağlarspor ligde henüz puanla tanışmadı.

Karpuzlu Birlikspor Kozlukta kayıp  3 - 1

2. Amatör Lig 5. Hafta karşılaşmasında Kozluk ilçe stadına Kozlukspor, Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelede üstün oynayan Kozlukspor seyircisi önünde sahadan 3-1 lik galibiyetle ayrılarak ligde ilk galibiyetini aldı. Karpuzlu Birlikspor zorlu Kozluk deplasmanında evine puan almadan döndü. Bu sonuçla 4 puanda kalan Karpuzlu Birlikspor dokuzuncu sıraya geriledi.

 

2.AMATÖR LİGİ 5. HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

Batman İdman Yurdu 2 - 6 Binatlı Güvenspor

19 Mayıs Gençlikspor 3 - 0 Gercüş Bağlarspor

Batman Eğitimspor 2 - 2 Hasankeyf Diclespor

Batman Dorukspor 1 - 2 Ramanspor

Petrolkentspor 0 - 3 Yeşiltepespor

Yeni Kozluk Belediyespor 3 - 1 Karpuzlu Birlikspor

 

1.AMATÖR B GURUBU 6.HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

Batman TEİAŞ 1 - 0 Kozluk Gençlikspor

Batman TÜPRAŞ 2 - 2 Batman Sağlıkspor

Beşirispor 2 - 0 Bıçakçı Köyüspor

 

1. AMATÖR A GURUBU 6 HAFTA TOPLU MAÇ SONUÇLARI

Batman Güneşspor 1 – 2 Yenipınarspor

Gercüşspor 1 - 4 Sason Gençlikspor 

B.Ö.İ Gençlerbirliği 7 - 0 Batmanspor

Batman 72 Belediyespor 4 – 2 Batman Karşıyaka

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete