SPOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE HEYECAN DEVAM EDİYOR
16-12-2019 16:44
Google News

 

BİNATLI GÜVEN KENDİNE GELDİ 3-2

2.Amatör Lig 7. Hafta Karşılaşmasında Haftanın açılış maçında Binatlı Güvenspor Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi.

Mücadelenin başlamasıyla birlikte serbest vuruş kazanan Karpuzlu Birlikspor aradığı golü serbest Vuruştan bularak 1-0 öne geçmeyi başardı Yediği golün şokunu üstünden atan Binatlı Güvenspor beraberlik golünü buldu. ilk yarının son dakikalarında penaltı kazanan Karpuzlu Birlikspor penaltıyı gole çevirerek soyunma odasına 2-1 önde gitti. Mücadelenin ikinci yarısında baskısını artıran Binatlı Güvenspor ikinci yarının hemen başında eşitliği sağladı Golden sonra baskısını artıran Karpuzlu Birlikspor yakaladığı net fırsatları gole çeviremedi. Binatlı Güvenspor Mücadelenin son dakikalarında oyuna ağırlığını koyup aradığı golü bularak sahadan 3-2 galip ayrılarak önemli üç puan alarak büyük bir avantaj elde etti.

 

KOZLUK BELEDİYESPOR’DAN TEK VURUŞ 1-0

2.Amatör lig 7. Hafta karşılaşmasında Ligde henüz puanları olmayan Kozluk Belediyespor Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Şiddetli yağmurun etkili olduğu karşılaşmada tek gol çıktı. Mücadelenin İlk yarısında karşılıklı atakları gole çeviremeyen Kozluk Belediyespor ve Gültepe Gençlikspor 0-0 beraberlikle soyunma odasına gitti. İkinci yarının hemen başlarında Golü bulan Kozluk Belediyeapor 1-0 öne geçti. Baskısını artıran Gültepe Gençlikspor yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyince sahadan 1-0 mağlup ayrıldı. Evine 3 puanla dönen Kozluk Belediyespor ilk puanını aldı. Yaş ortalaması 17 olan Gültepe Gençlikspor bu maçtan da puan almayı başaramasa da her geçen gün daha iyiye gittikleri gözlerden kaçmadı.

 

CENGİZ DİCLE'NİN SİHİRLİ DOKUNUŞU 1-0

2. Amatör Lig 7. Hafta karşılaşmasında ligin zirvesini yakından ilgilendiren müsabakada Dorukspor ile Yeşiltepespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada hızlı ve baskılı oynayan Yeşiltepespor yakaladığı net fırsatları cömertçe harcadı. Karşılaşmanın ilk yarısı 0-0 beraberlikle sona erdi. İkinci Yarının hemen başlarında Dorukspor geliştirdiği atakta aradığı golü bularak 1-0 öne geçmeyi başardı golden sonra iyice baskısını artıran Yeşiltepespor kazandığı penaltı atışından yararlanmayıp yakaladığı net fırsatları gole çevirmeyince maç Doruksporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Dorukspor bu sonuçla puanını 16 yaparak ikinci sıradaki yerini korumuş oldu. Zorlu ve tecrübeli rakibi Yeşiltepespor'dan puan alarak haftanın takımı olmayı başardı.

19 MAYIS GENÇLİK, PETROLKENTSPORUN HATALARINI AFFETMEDİ 3-0

2. Amatör lig 7. Haftanın kritik karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor ile Petrolkentspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye iki takımda atak başladı. Petrolkentsporun kullandığı aut atışı kısa düşünce 19 Mayıs Gençlikspor bu hatayı iyi değerlendirip gole çevirerek 1-0 öne geçmeyi başardı. ilk yarının hemen sonlarında baskısını artıran 19 Mayıs Gençlikspor ikinci golü bularak soyunma odasına 2-0 önde gitti. Mücadelenin ikinci yarısına daha baskılı daha atak oynayan taraf Petrolkentspor olsa da zorlu Rakibi 19 Mayıs Gençlikspor, Petrolkentspor savunmasının hatasını affetmeyip üçüncü golü bularak sahadan 3-0 galip ayrılarak önemli üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla zirveye bir adım daha yaklaşan 19 Mayıs Gençlikspor 14 puanla üçüncü sıraya yerleşmeyi başardı. Petrolkentspor ise bu yenilgiyle 10 puanda kalarak yedinci sıradaki yerinde kaldı.

 

GERCÜŞ BAĞLARSPOR LİGDE İLK GALİBİYETİNİ ALDI 4-1

2. Amatör Lig 7. Hafta karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye oldukça etkili ve atak başlayan İdmanyurduspor sonuç olarak istediğini elde edemedi. Deplasmanda genç ve dinamik rakibi karşısında farklı kazanıp ilk galibiyetini alan Gercüş Bağlarspor evine üç puanla dönmenin sevincini yaşadı.Bu sonuçla İdmanyurdu 9 puanda kalarak sekizinci sırada kaldı. Gercüş Bağlarspor ise aldığı üç puanla 11. sıraya yükseldi.

 

RAMANSPORA EĞİTİM ENGELİ 1-1

2.Amatör lig 7. Haftanın zorlu karşılaşmasında Eğitimspor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısını Eğitimsporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. İkinci yarıda baskısını artıran Ramanspor mücadelenin 80. dakikasında penaltı golüyle beraberliği sağladı. Yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyen Ramanspor beraberliğe razı oldu. Müsabakada başka gol sesi çıkmayınca her iki takımda sahadan birer puan alarak ayrıldı. Bu sonuçla puanını 17 yapan Ramanspor zirvedeki yerini rakiplerine kaptırmazken. Eğitimspor ise 11 puanla 6. Sıradaki yerini korumuş oldu.

HAFTANI TAKIMI DORUKSPOR

1.AMATÖR LİG A GURUBU 8. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Yenipınarspor 1 - 6 B.Ö.İ. Gençlerbirliği

Batmanspor 0 - 3 Batman Karşıyaka

Sason Gençlikspor 0 - 0 Batman 72 Belediyespor

Gercüşspor 0 - 2 Batman Güneşspor

 

1.AMATÖR LİG B GURUBU 8.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

İluh 72 Spor 1 - 0 Batman TEİAŞ

Bıçakçı Köyüspor 0 - 7 Batman TÜPRAŞ

Kozluk Gençlikspor 1 - 4 Batman Sağlıkspor

 

2.AMATÖR LİG 7. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Gültepe Gençlikspor 0 - 1 Yeni Kozluk Belediyespor

Karpuzlu Birlikspor 2 - 3 Binatlı Güvenspor

Batman Dorukspor 1 - 0 Yeşiltepespor

Petrolkentspor 0 - 3 19 Mayıs Gençlikspor

Batman İdman Yurdu 1 - 4 Gercüş Bağlarspor

Batman Eğitimspor 1 - 1 Ramanspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
17 Nisan 2024 e-gazete