SPOR

2. AMATÖR'DE İLK YARI SONA ERDİ

2. AMATÖR'DE İLK YARI SONA ERDİ

2. AMATÖR'DE İLK YARI SONA ERDİ
27-01-2020 13:32
Google News

HASANKEYF DİCLESPOR LİDERİ DEVİRDİ 2-0

2. Amatör lig 13. hafta karşılaşmasında haftanın açılış maçında Hasankeyf Diclespor ile 19 Mayıs Gençlikspor  karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada gol sesi çıkmadı. Karşılaşmanın ikinci yarısına oldukça istekli başlayan Hasankeyf Diclespor yakaladığı fırsatları gole çevirerek lider 19 Mayıs Gençliksporu 2-0 mağlup ederek lidere ilk mağlubiyeti tattırdı. Hasankeyf Diclespor sergilediği güzel futbola namağlup lideri yenerek haftanın takımı olmayı başardı.

 

EĞİTİMSPOR RAHAT KAZANDI 5-2

2. Amatör lig 13. hafta karşılaşmasında Eğitimspor ile Batman idmanyurduspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı 1-1 sona erdi. Karşılaşmanın ikinci yarısında daha iyi oynayan Eğitimspor genç rakibi İdmanyurduspor’u 5-2  mağlup ederek hanesine üç puan yazmayı başardı. Haftalar sonra kazanıp moral bulan kırmızı-siyahlılar puanı 14 yaparak 10. sıradaki yerini korudu.

 

KARPUZLU BİRLİKSPOR’DAN MUHTEŞEM DÖNÜŞ 2-1

2.Amatör lig 13. hafta karşılaşmasında Karpuzlu Birlikspor ile Dorukspor karşılaştı.  Mücadeleye hızlı başlayan Dorukspor 1-0 öne geçmeyi başarsa da skor avantajını koruyamadı.1-0 geriye düşen Karpuzlu Birlikspor zorlu rakibi Dorukspor karşısında baskısını artırıp 1-0 geriden gelip mücadeleyi 2-1 kazanarak son derece önemli bir galibiyet alarak hanesine 3 puan yazmayı başardı. Bu galibiyetle puanını 15 yapan Karpuzlu Birlikspor 9. sıradaki yerini koruyup zirve yarışına adım adım yaklaşıyor olması dikkatlerden kaçmadı.

 

YEŞİLTEPE İLE RAMANSPOR YENİŞEMEDİ 0-0

2. Amatör lig 13. haftada zirveyi yakından ilgilendiren zorlu karşılaşmada Yeşiltepespor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Mücadelede Yeşiltepe ve Ramanspor yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyince müsabaka başladığı gibi 0-0 sona erdi. Bu sonuçla Puanını 26 yapan Yeşiltepespor ligdeki çıkışını sürdürüp ikinci sıraya yerleşti. Ramanspor ise aldığı bu beraberlikle puanını 24 yaparak dördüncü sıradaki yerini korudu.

 

AĞALAR ZİRVEYE YAKLAŞTI 2-1 

2. Amatör lig 13. hafta karşılaşmasında Kozluk İlçe stadında Gercüş Bağlarspor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşılaştı. Ligde son haftalardaki çıkışıyla tüm dikkatleri üzerine çeken Gercüş Bağlarspor, Yeni Kozluk Belediyesporu seyircisi önünde 2-1 mağlup etmeyi başardı. Evine üç puanla dönen Gercüş Bağlarspor puanını 19 yaparak 6. Sıraya yükselerek çıkışını sürdürdü.

 

PETROLKENTSPOR, GÜLTEPEYİ RAHAT GEÇTİ 6-0

2. Amatör lig 13. haftanın kapanış maçında Petrolkentspor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Müsabakada ilk yarıyı 3-0 önde kapatan Petrolkentspor, genç rakibi Gültepe Gençlikspor karşısında ikinci yarıda da üç gol bularak sahadan 6-0 lık skorla galip ayrıldı. Üç puanı altı golle alan kırmızı-siyahlılar puanını 23 yaparak 5. Sıradaki yerini korudu.

HAFTANIN TAKIMI HASANKEYF DİCLESPOR

 

1. AMATÖR LİG 14. HAFTA A GURUBU TOPLU SONUÇLARI

Batman Güneşspor 0 – 1 Sason Gençlikspor

Gercüşspor 0 - 1 Batmanspor

Batman 72 Belediyespor 7 – 0 Yenipınarspor

B.Ö.İ.Gençlerbirliği 5 - 0 Batman Karşıyaka

 

1. AMATÖR LİG 14. HAFTA B GURUBU TOPLU SONUÇLARI

Beşirispor - İluh 72 Spor (Kar nedeni ile ertelendi)

Batman TEİAŞ 2 - 1 Bıçakçı Köyüspor

Batman TÜPRAŞ 2 - 0 Kozluk Gençlikspor

 

2. AMATÖR LİG 13. HAFTA TOLU SONUÇLARI

Hasankeyf Diclespor 2 - 0 19 Mayıs Gençlikspor

Batman Eğitimspor 5 – 2 Batman İdman Yurdu

Ramanspor 0 - 0 Yeşiltepespor

Karpuzlu Birlikspor 2 – 1 Batman Dorukspor

Yeni Kozluk Belediyespor 1 - 2 Gercüş Bağlarspor

Gültepe Gençlikspor 0 - 6 Petrolkentspor

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete