SPOR

2. AMATÖRDE LİGİN KALİTESİ ÜST SEVİYEDE

2. AMATÖRDE LİGİN KALİTESİ ÜST SEVİYEDE

2. AMATÖRDE LİGİN KALİTESİ ÜST SEVİYEDE
02-03-2020 16:36
Google News

MUCİZE HOCA’NIN DÖNÜŞÜ 4–2

Batman 2. amatör lig 16. hafta karşılaşmasında Dorukspor ile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı başlayan Hasankeyf Diclespor, müsabakada 2-0 öne geçse de skoru koruyamadı. 2-0 geriden gelen Dorukspor, zorlu rakibi Hasankeyf Diclespor’u 4-2 mağlup ederek 3 puanı hanesine yazan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 26 yapan Dorukspor, 7. sıradaki yerini korudu. Geriye düşmesine rağmen ikinci yarıya fırtına gibi başlayan Dorukspor, sahadan 4-2 galip ayrılarak haftanın takımı olmayı başardı.

PETROLKENTSPOR ZİRVEYE TIRMANIYOR 3-0

2. amatör lig 16. haftanın kritik karşılaşmasında 2’lik yarışında Petrolkentspor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısı oldukça çekişmeli geçen karşılaşmada her iki takım da yakaladığı fırsatları gole sonuçlandıramayınca ilk yarı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında oldukça istekli başlayan Petrolkentspor, zorlu rakibi Ramanspor’u 3-0’lık farklı skorla mağlup etmeyi başardı. Üç puanı üç gole alan kırmızı-siyahlılar bu sonuçla puanını 30 yaparak ikinci sıraya yükselerek tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KARPUZLU BİRLİKSPOR GEÇ AÇILDI 4-2

2.amatör lig 16. hafta karşılaşmasında Karpuzlu Birlikspor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya istekli başlayan Karpuzlu Birlikspor, genç rakibi Gültepe Gençlikspor’u 4-2 mağlup ederek 3 puana uzanan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 18 yapan Karpuzlu Birlikspor, 10. sıradaki yerini korumuş oldu.

GOL DÜELLOSUNDA GÜLEN TARAF İDMANYURDUSPOR 4-3

2. amatör lig 16. hafta karşılaşmasında Kozluk İlçe Stadında Yeni Kozluk Belediyespor ile Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Müsabaka oldukça çekişmeli ve atak geçti. İki taraf da yakaladığı fırsatları iyi değerlendirip seyirciye bol golü bir maç izlettirdi. Müsabakada 4-3 galip ayrılan taraf Batman İdmanyurduspor oldu. Evine üç puanla dönmeyi başaran Batman İdmanyurduspor, puanını 15 yapıp 11. sırada kalmayı başardı.

DERBİ DE KAZANAN OLMADI 2-2

Batman 2. amatör lig 16. hafta karşılaşmasında Yeşiltepesor ile Gercüş Bağlarspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki taraf da istekli ve atak başlasa da mücadele 2-2 sonlandı. Bu sonuçla Yeşiltepespor puanını 27 yapıp 3. Sıraya yükseldi. Gercüş Bağlarspor ise 26 puanla 6. sıradaki yerini koruyup zirve takibini sürdürdü.

BİRER PUANA RAZI OLDULAR 1-1

Batman 2. Amatör lig 16. hafta karşılaşmasında Binatlı Güvenspor ile 19 Mayıs Gençlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında seyir keyfi yüksek olan karşılaşmada golü bulan taraf Binatlı Güvenspor oldu. İlk yarıda başka gol sesi çıkmayınca ilk yarı Binatlı Güvenspor’un 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısına etkili başlayan taraf 19 Mayıs Gençlikspor oldu ve aradığı golü bularak mücadeleye dengeyi getirdi. Mücadelenin kalan dakikalarında her iki takım da geliştirdiği atakları gole sonuçlandıramayınca müsabaka 1-1 beraberlikle sona erdi. Bu sonuçla 19 Mayıs Gençlikspor puanını 33 yapıp zirveyi rakiplerine kaptırmasa da rakiplerini bir adım daha kendisine yaklaştırdı. Binatlı Güvenspor ise bu sonuçla puanını 26 yapıp 5. sıradaki yerini korudu.

 

HAFTANIN TAKIMI DORUKSPOR

 

1AMATÖR LİG A GURUBU 17. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batmanspor 3 - 2 Yenipınarspor

Sason Gençlikspor 1 - 1 Batman Karşıyaka

Batman Özel İdare Gençlerbirliği 4 - 0 Gercüşspor

Batman 72 Belediyespor 2 – 1 Batman Güneşspor

 

1.AMATÖR LİG B GURUBU 17.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Kozluk Gençlikspor: 3* - 0 Bıçakçı KÖYÜSPOR

Batman TÜPRAŞ 0 - 2 Beşirispor

İluh 72 Spor 1 - 0 Batman Sağlıkspor

 

2.AMATÖR LİG 16.HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Gültepe Gençlikspor 2 - 4 Karpuzlu Birlikspor

Ramanspor 0 - 3 Petrolkentspor

Hasankeyf Diclespor 2 - 4 Batman Dorukspor

Yeşiltepespor 2 - 2 Gercüş Bağlarspor

Binatlı Güvenspor 1 – 1 19 Mayıs Gençlikspor

Yeni Kozluk Belediyespor 3 - 4 Batman İdman Yurdu

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete