SPOR

2. AMATÖRDE YENİ LİDER 19 MAYIS GENÇLİKSPOR

2. AMATÖRDE YENİ LİDER 19 MAYIS GENÇLİKSPOR

2. AMATÖRDE YENİ LİDER 19 MAYIS GENÇLİKSPOR
30-12-2019 14:07
Google News

 

BİNATLI GÜVENSPOR, GÜLTEPE ENGELİNİ 6 GOLLE GEÇTİ 6 - 0
2.Amatör Lig 9. Hafta karşılaşmasında BinatlıGüvensporile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. BinatlıGüvenspor genç ve zayıf rakibi Gültepe Gençlikspor karşısında zorlansa da mücadeleyi tecrübeli oyuncularıyla kazanmasını bildi. 3 puanı 6 gole alan BinatlıGüvenspor,Doruksporun bu hafta puan kaybetmesini iyi değerlendirip puanını 18 yaparak üçüncü sıraya yükselmeyi başardı.

PETROLKENTSPOR DÖRT DÖRTLÜK 4 – 1
2.Amatör Lig 9.Hafta karşılaşmasında haftanın açılış maçında Petrollentspor ileİdmanyurduspor
karşı karşıya geldi. Maça hızlı başlayan Petrolkentsporgenç Rakibi idmanyurduspor karşısında devreyi 2 -1 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında her iki tarafta etkili ataklar geliştirdi idmanyurduspor geliştirdiği atakları gole çevirmeyi başaramadı. Petrolkentspor ise geliştirdiği atakları gole çevirince sahadan 4 - 1 Galip ayrıldı. Bu sonuçla puanını 13 yapan Petrolkentspor 6. Sıraya yükseldi.

 

HASANKEYF DİCLESPOR, RAMANSPORA İLK MAĞLUBİYETİ TATTIRDI 2 - 0
2. Amatör Lig 9. Hafta karşılaşmasında Ramansporile Hasankeyf Diclespor karşılaştı. Mücadelenin ilk yarısını penaltıdan bulduğu gole 1-0 önde Kapatan Hasankeyf Diclespor ikinci yarıya oldukça istekli ve moralli başlayarak skoru 2 – 0’a getirmeyi başardı. Yakaladığı fırsatları değerlendiremeyen Ramanspor sahadan 2-0 mağlup ayrılarak ilk mağlubiyetini Hasankeyf Diclespordan aldı. Bu mağlubiyetle Haftalardır liderlik koltuğunda olan Ramanspor Liderliğini 19 Mayıs Gençlikspor’a kaptırarak 2. Sıraya geriledi.Hasankeyf Diclespor aldığı 3 puanla puanını 11 yapıp 7. Sıraya yükselmeyi başardı oynadığı güzel futbola lideri deviren Hasankeyf Diclespor haftanın takımı olmaya hak kazandı.

 

GERCÜŞ BAĞLARSPOR, KARPUZLU BİRLİKSPOR’A ACIMADI 4 - 1
2. Amatör Lig 9. Hafta karşılaşmasında ligin dibinden uzaklaşmak isteyen GerçüşBağlarspor ve Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Ligin 8.Haftasında Doruksporu evinde mağlup eden Gercüş Bağlarspor, Karpuzlu Birliksporkarşısın da çıkışını sürdürüp rakibini 4 - 1 mağlup etmeyi başarıp evine 3 puanla dönmenin sevincini yaşadı. Bu sonuçla puanını 9 yapan GerçüşBağlarspor 9 puanla 9. sıraya yükseldi.Karpuzlu Birlikspor ise aldığı bu mağlubiyetle 5 puanla 11. Sırada kaldı.

 


YEŞİLTEPESPOR DURDURULAMIYOR 4-1
2.Amatör Lig 9. Haftanın kritik karşılaşmasında Yeşiltepesporile Eğitimspor karşı karşıya geldi. İlk yarıda her iki takımda geliştirdiği ataklarda birer gol bularak devre arasına 1-1 beraberlikle gittiler. Mücadelenin ikinci yarısına fırtına gibi başlayan Yeşiltepespor zorlu rakibi Eğitimsporu 4-1 mağlup ederek sahadan 3 puanla ayrılan taraf oldu. Bu sonuçla puanını 16 yapan Yeşiltepespor 5. Sıraya yerleşti.Eğitimspor ise bu mağlubiyetle 11 puanda kalarak 8. Sıraya geriledi.

 

LİGİN YENİ PRENSİ 19 MAYIS GENÇLİKSPOR 1-0
2.Amatör Lig 9. Haftanın en zorlu karşılaşmasında 19 Mayıs Gençliksporile Dorukspor karşı karşıya geldi.Zorlu derbide ilk yarıda gol sesi çıkmadı. Mücadelenin ikinci yarısına oldukça istekli başlıyan 19 Mayıs Gençlikspor aradığı golü bulup zorlu rakibi karşısında 1-0 öne geçmeyi başardı. Müsabakada her iki tarafta geliştirdiği ataklardan gol bulamayınca müsabaka 19 Mayıs Gençliksporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi.Bu galibiyetle puanını 20 yapan 19 Mayısspor,Ramansporun, Hasankeyf Diclespora kaybetmesiyle birlikte liderlik koltuğuna yerleşti. Dorukspor ise ligde üst üste ikinci mağlubiyetini alarak düşüşünü sürdürdü. Bu mağlubiyetle 16 puanda kalan Dorukspor dördüncü sıraya geriledi.

 

HAFTANIN TAKIMI HASANKEYF DİCLESPOR

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
29 Mart 2024 e-gazete