SPOR

2. AMATÖRDE ZİRVE KARIŞTI

2. AMATÖRDE ZİRVE KARIŞTI

2. AMATÖRDE ZİRVE KARIŞTI
20-01-2020 15:20
Google News

19 MAYIS GENÇLİKSPOR DURDURULAMIYOR 6-0

2. Amatör lig 12. haftanın açılış maçında 19 Mayıs Gençlikspor ile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Lider 19 Mayıs Gençlikspor genç rakibi Gültepe Gençliksporu 6-0 lık net skorla mağlup ederek puanını 29 yaparak en yakın takipçisine 5 puan önde liderlik koltuğunu iyice sağlamlaştırdı. Gültepe Gençlikspor ise sıfır puanda kalarak ligde henüz puanla tanışmasa da gençlerinin gelişimleri gözlerden kaçmadı.

 

YEŞİLTEPESPOR LİDERLİĞİ GÖZÜNE KESTİRDİ 6-1

2. Amatör lig 12. hafta karşılaşmasında Yeşiltepespor ile Yeni Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. Maça hızlı ve atak başlayan Yeşiltepespor ilk yarıyı 2-0 önde kapattı. Mücadelenin ikinci yarısında aynı performansı sergileyen Kırmızı-Yeşililer sahadan 6-1 Galip ayrılarak puanını 25 yapıp 3. Sıraya yükselen Yeşiltepespor tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

KARPUZLU BİRLİKSPOR ÜÇ PUANI TEK GOLE ALDI 1-0

2.Amatör lig 12. Hafta karşılaşmasında Karpuzlu Birlikspor ile Batman İdman 

Yurduspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye her iki takımda istekli başlayıp yakaladıkları net fırsatları gole çeviremeyince ilk yarı 0-0 sona erdi. Mücadelenin ikinci yarısında aradığı Golü bulan Karpuzlu Birlikspor 1-0 öne geçti. Kalan dakikalarda iki takımda yakaladığı net fırsatları cömertçe harcayınca mücadele Karpuzlu Birliksporun 1-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Puanını 12 yapan Karpuzlu Birlikspor 9.Sıraya yükseldi.

BİNATLI GÜVENSPOR ŞAMPİYONLUĞA KOŞUYOR 2-0

2. Amatör lig 12. Hafta derbi karşılaşmasında Binatlı Güvenspor ile Ramanspor karşı karşıya geldi. Zorlu derbi de karşılaşmaya her iki takımda istekli başladı. Binatlı Güvenspor ilk yarıda yakaladığı fırsatı iyi değerlendirip 1-0 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin ikinci yarısına Daha istekli olan Ramanspor baskısını artırsa da yakaladığı fırsatları gole sonuçlandıramadı. Binatlı Güvenspor mücadelenin Sonlarında skoru 2-0 yaparak derbi de gülen taraf oldu. 3 puanı 2 golle alan Ekrem Ergül’ün oyuncuları puanını 25 yaparak averaj üstünlüğüyle 2. Sıraya yükseldi. Lige fırtına gibi başlayıp liderliğe kadar yükselen Ramanspor ise derbiden mağlup ayrılarak 23 puanla 4. Sıraya gerileyerek düşüşünü sürdürdü.

 

PETROLKENTSPOR ZİRVE YARIŞINDA BENDE VARIM DEDİ 2-0

2. Amatör lig 12. haftanın kapanış maçında Petrolkentspor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı ve atak başlıyan Petrolkentspor ilk yarısı 1-0 önde kapattı. İkinci yarıya hızlı başlayan kırmızı siyahlılar aradığı golü erken bularak skoru 2-0 yaptı. Golden sonra baskısını artıran Eğitimspor yakaladığı net fırsatları değerlendiremeyince müsabaka Petrolkentsporun 2-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla Puanını 20 yapan Petrolkentspor 5. sıraya yükselerek zirve yarışına dahil oldu. Eğitimspor İse aldığı bu mağlubiyetle 11 puanda kalıp 10. sıraya geriledi.

GERCÜŞTE KAZANAN OLMADI 1-1

2. Amatör lig 12. hafta karşılaşmasında Gercüş ilçe stadında Gercüş Bağlarspor ile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Mücadelede 1-0 öne geçen Hasankeyf Diclespor maçın sonlarında Gercüş Bağlarsporun baskısına direnemeyip kalesindeki gole engel olmadı

üç puanın büyük önem taşıdığı müsabakada kazanan olmadı. Müsabaka 1-1 sona erdi iki takımda zirve yarışında büyük bir yara aldı.

 

HAFTANIN TAKIMI BİNATLI GÜVENSPOR

2. AMATÖR LİG 12. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Batman İdman Yurdu 0 - 1 Karpuzlu Birlikspor

19 Mayıs Gençlikspor 6 - 0 Gültepe Gençlikspor

Yeşiltepespor 6 - 1 Yeni Kozluk Belediyespor

Binatlı Güvenspor 2 - 0 Ramanspor

Petrolkentspor 2 - 0 Batman Eğitimspor

Gercüş Bağlarspor 1 - 1 Hasankeyf Diclespor

 

1. AMATÖR LİG A GURUBU 13. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Sason Gençlikspor 2 - 0 Gercüşspor

Yenipınarspor 1 - 6 Batman Güneşspor

Batman Karşıyaka 1 - 5 Batman 72 Belediyespor

Batmanspor 1 - 3 B.Ö.İ.Gençlerbirliğispor

 

1.AMATÖR LİG B GURUBU 13. HAFTA TOPLU SONUÇLARI

Kozluk Gençlikspor 2 - 4 Batman TEİAŞ

Bıçakçı Köyüspor 3 - 1 Beşirispor

Batman Sağlıkspor 1 - 1 Batman TÜPRAŞ

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
2 Mayıs 2024 e-gazete