SPOR

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI DEVAM EDİYOR

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI DEVAM EDİYOR
23-12-2019 16:29
Google News

 

NAMAĞLUP RAMANSPOR FARKLI KAZANDI 8-1
2.Amatör Lig 8.Hafta karşılaşmasında ligin lideri Ramanspor lig sonuncusu Gültepe Gençlikspor’la karşı karşıya geldi. Mücadelenin İlk yarısını 4-0 önde kapatan Ramanspor maçın ikinci yarısında gol yağmuruna devam etti. Genç rakibi Gültepe Gençlikspor’u 8-1 gibi Farklı skorla mağlup ederek üç puanın sahibi oldu. Bu sonuçla puanını 20’ye çıkartıp namağlup olarak liderliğini sürdürdü. Gültepe Gençlikspor ise sıfır puanda kalarak ligde henüz puan alma başarısı gösteremedi.

 

19 MAYISI GENÇLİKSPOR’UN ZİRVE İNADI DEVAM EDİYOR 7-1
2.Amatör Lig 8.Hafta karşılaşmasında 19 Mayıs Gençlikspor Batman İdmanyurduspor karşı karşıya geldi. Mücadeleye oldukça etkili ve istekli başlayan 19 Mayıs Gençlikspor zayıf ve genç rakibi karşısında soyunma odasına 3-0 önde gitti. Maçın ikinci yarısına hızlı başlayan 19 Mayıs Gençlikspor yakaladığı fırsatları iyi değerlendirip mücadeleyi 7-1 gibi farklı bir skorla kazanarak puanını 17’ye çıkartıp lider Ramanspor’la arasındaki puan farkını iyice düşürüp zirve takibini sürdürdü. Lige fırtına gibi giriş yapan Batman İdmanyurduspor ise çıktığı son beş karşılaşmayı da kaybederek taraftarına büyük üzüntü yaşattı.

 

GERCÜŞ AĞALARI EVİNDE ÇOK FARKLI 1-0
2.Amatör lig 8. hafta karşılaşmasında Gercüş Bağlarspor, Batman Dorukspor Gercüş ilçe stadında karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı ve atak başlayan ev sahibi Gercüş Bağlarspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Dorukspor ilerleyen dakikalarda oyuna ağırlığını koysa da mücadelenin ilk yarısında gol sesi çıkmadı. Mücadelenin ikinci yarısında seyircisinin Desteğini de arkasına alan Gercüş Bağlarspor aradığı golü bulup 1-0 öne geçti. 
Dorukspor geliştirdiği atakları değerlendiremeyince Gercüş Bağlarspor sahadan 1-0 galip ayrıldı. Dorukspor bu mağlubiyetle evine eli boş döndü lider Ramanspor’la puan farkın dörde çıkmasına engel olamadı. Gercüş Bağlarspor ise bu Galibiyetle Puanını 6 yapmayı başardı. Ligin zorlu ekibi Dorukspor’u mağlup ederek taraftarına keyifli bir maç izlettiren Gercüş Bağlarspor haftanın takımı olmayı başardı.

 


HASANKEYF DİCLESPOR KOZLUKTAN KEYİFLİ DÖNDÜ 3-0
2.Amatör Lig 8.Haftasında Kozluk ilçe stadında Yeni Kozluk Belediyespor ile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. 
Zorlu Kozluk deplasmanında Kozluk Belediyespor’u 3-0 farklı mağlup eden Hasankeyf Diclespor evine üç puanla dönmenin sevincini yaşadı. Bu sonuçla Puanını 8 yapan Hasankeyf Diclespor 1. Amatöre yükselmek için yeniden umutlandı. Kozluk Belediyespor ise aldığı bu mağlubiyetle 3 puanda kaldı.

 


YEŞİLTEPESPOR İLE KARPUZLU BİRLİKSPOR YENİŞEMEDİ 1-1
2. Amatör lig 8. Haftasında Yeşiltepespor ile Karpuzlu Birlikspor karşı karşıya geldi. Mücadelenin ilk yarısında her iki takımda istekli başladı. Soyunma odasına 1-1’lik skorla giden takımlar. İkinci yarıda yakaladıkları fırsatları gole çeviremeyince maç 1-1 sona erdi. Bu sonuçla puanı 13’e çıkartan Yeşiltepespor 5. Sırada kaldı. Karpuzlu Birlikspor ise bu sonuçla 5 puana yükselse de zirveden iyice koptu.

 

BİNATLI GÜVEN, EĞİTİMSPOR’A DERS VERDİ 3-0
2.Amatör lig 8. Hafta karşılaşmasında Binatlı Güvenspor ile Eğitimspor karşı karşıya geldi. Maça hızlı ve istekli başlayan Eğitimspor geliştirdiği ataklarda son vuruşları gole çeviremedi. Maçın ilerleyen dakikalarında oyuna ağırlığını koyan Binatlı Güvenspor yakaladığı fırsatı iyi değerlendirip 1-0 öne geçmeyi başardı. Mücadelenin 50. Dakikasında Penaltı kazanan Binatlı Güvenspor Engin Turan’ın kullandığı penaltı atışını gole çevirip 2-0 öne geçti. Eğitimspor yakaladığı fırsatları gole çeviremeyince Binatlı Givenspor mücadelenin 90+4 dakikasında geliştirdiği atakla skoru 3-0 yaptı. Karşılaşma Binatlı Güvensporun 3-0 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla puanını 15’e çıkartan Binatlı Güvenspor çıkışını sürdürdü. Eğitimspor bu mağlubiyetle 11 puanda kalarak 6. Sırada kaldı.
Binatlı Güvenspor 1.Amatör Lige yükselmek için tecrübeli antrenör Ekrem Ergül’le anlaştı. Binatlı Güvenle ilk karşılaşmasına çıkan Ergül ilk maçında galibiyetle ayrıldı.

 

2.AMATÖR LİG 8. HAFTA TOPLU SONUÇLARI
19 Mayıs Gençlikspor 7 - 1 Batman İdman Yurdu
Ramanspor 8 - 1 Gültepe Gençlikspor
Binatlı Güvenspor 3 - 0 Batman Eğitimspor
Gercüş Bağlarspor 1 - 0 Batman Dorukspor
Yeni Kozluk Belediyespor 0 - 3 Hasankeyf Diclespor
Yeşiltepespor 1 - 1 Karpuzlu Birlikspor

 

1.AMATÖR LİG A GURUBU 9.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
Batman Güneşspor 1 – 1 Batmanspor
B.İ.Ö Gençlerbirliği 0 - 1 Sason Gençlikspor
Batman 72 Belediyespor 3 – 0 Gercüşspor
Batman Karşıyaka 3 - 2 Yenipınarspor


1.AMATÖR LİG B GURUBU 9.HAFTA TOPLU SONUÇLARI
Batman TÜPRAŞ 4 - 0 İluh 72 Spor
Batman Sağlıkspor 4 – 1 Bıçakçı Köyüspor
Batman TEİAŞ 3 – 2 Beşirispor

HAFTANIN TAKIMI GERCÜŞ BAĞLARSPOR

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete