SPOR

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI

2. AMATÖRDE ZİRVE YARIŞI KIZIŞTI
06-01-2020 17:03
Google News

 

2020 MODEL LİDER 19 MAYIS GENÇLİKSPOR 2-0
2.Amatör Lig 10. Haftanın açılış maçında 19 Mayıs GençliksporileKarpuzluBirlikspor karşı karşıya geldi.Karpuzlu Birlikspor 1.Amatöre yükselmek için hafta içi transfer atağına kalkıp 7 oyuncu kadrosuna kattı. 19 Mayıs Gençlikspor ise transfer haftasını boş geçti.Zorlu karşılaşmada geliştirdiği atakları gole Çeviren 19 Mayıs Gençlikspor, Karpuzlu Birlikspor’u 2-0 mağlup ederek liderlik koltuğunu korudu.Karpuzlu Birlikspor ise bu kayıpla 1. Amatöre yükselmek için büyük bir yara almış oldu.

 

RAMANSPOR KAZANMAYA DEVAM EDİYOR 2-0
2.Amatör lig 10 hafta Karşılaşmasında Ramansporile Yeni Kozluk Belediyespor karşı karşıya geldi. Mücadeleye hızlı ve atak başlayan Ramanspor skoru 2-0 a getirdi.Mücadele Ramanspor’un 2-0 üstünlüğüyle devam ederken Maçın orta Hakemi Tarafından maç tatil edildi.

 

YEŞİLTEPESPOR SESSİZCE ZİRVEYE YAKLAŞIYOR 2-0
2.Amatör Lig 10. Hafta karşılaşmasında Yeşiltepesporile Gültepe Gençlikspor karşı karşıya geldi. Karşılaşmada oldukça atak ve üstün oynayan Yeşiltepespor Genç ve tecrübesiz rakibi karşısında zorlanmadan kazandı. Mücadeleyi 2-0 kazanan Yeşiltepesporpuanını 19 yaparak 4. Sıraya yükselerek zirveye çıkışını adım adım sürdürüyor.

 

GERCÜŞ BAĞLARSPOR DURDURULAMIYOR 3-0
2.Amatör Lig 10. Hafta karşılaşmasında Gercüş ilçe stadında Gercüş Bağlarspor ile Batman Eğitimspor karşı karşıya geldi. Ligdeki çıkışını sürdüren Gercüş Bağlarspor evinde Eğitimsporu 3-0 mağlup edip 3 puanı 3 gole almayı başardı. Ligde çıktığı son dört karşılaşmada galibiyetle ayrılarak çıkışını sürdüren Gercüş Bağlarspor 1.Amatöre çıkmak için yarışta bende varım dedi. Bu sonuçla 12 puanla sekizinci sıraya yerleşti. Eğitimspor ise 11 puanda kalarak 9. Sıraya geriledi

 

HASANKEYF DİCLESPOR’DAN, BİNATLI GÜVENSPOR’A ÇELME 1-1
Batman 2.Amatör Lig 10.Hafta karşılaşmasında BinatlıGüvensporile Hasankeyf Diclespor karşı karşıya geldi. Karşılaşmaya oldukça arzulu başlayan Hasankeyf Diclespor aradığı golü Uğurcan KAYA’nın ayağından buldu. Golden sonrada baskısını iyice artıran Hasankeyf Diclespor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Kontra atakta penaltı kazanan BinatlıGüvensporpenaltı atışını gole çevirerek maçta eşitliği sağladı. İlk yarı 1-1 beraberlikle sona erdi mücadelenin ikinci yarısı oldukça gergin geçen karşılaşmanın ikinci yarısında gol sesi çıkmadı her iki takımda sahadan birer puanla ayrıldı. Yaptığı birçok transfere rağmen ligin dibindeki Hasankeyf Diclesporu yenmeyi başaramayanBinatlıGüvenspor seyircisini oynadığı futbola hayal kırıklığına uğrattı. Aldığı bir puanla puanını 19 yapan BinatlıGüvenspor 3. Sıraya yükseldi

 

DERBİ MAÇIN GALİBİ PETROLKENTSPOR 2 - 1
2. Amatör lig 10. Haftanın kapanış maçında Petrolkentspor ile Batman Dorukspor karşı karşıya geldi.Mücadeleye oldukça istekli başlayan Petrolkentspor ilk yarıyı 2 - 0 önde kapattı.Müsabakanın ikinci yarısında baskılı oynayan Dorukspor aradığı golü bularak skoru 2 -1 e getirdi. Golden sonra baskı kuran Petrolkentspor yakaladığı net fırsatları gole çeviremeyince mücadele Petrolkentspor'un 2-1 üstünlüğüyle sona erdi. Bu sonuçla puanını 16 yapan Petrolkentspor 6. sıradaki yerini korumuş oldu. Batman Dorukspor ise aldığı bu mağlubiyetle 16. puanda kalarak averaj üstünlüğüyle 5. sıradaki yerinde kadı.

HAFTANIN TAKIMI PETROLKENTSPOR

2.AMATÖR LİG 10. HAFTA SONUÇLARI
19 Mayıs Gençlikspor 2 - 0 Karpuzlu Birlikspor
Ramanspor 2 - 0 Yeni Kozluk Belediyespor
Yeşiltepespor 2 - 0 Gültepe Gençlikspor
BinatlıGüvenspor 1 - 1 Hasankeyf Diclespor
Gercüş Bağlarspor 3 - 0 Batman Eğitimspor
Petrolkentspor 2 - 1 Batman Dorukspor


1.AMATÖR LİG 11.HAFTA A GURUBU TOPLU SONUÇLARI
Batman Karşıyaka 2 - 2 Gercüşspor
Yenipınarspor 0 - 3 Sason Gençlikspor
Batman 72 Belediyespor 5 – 0 Batmanspor
Batman Özel İdare Gençlerbirliği 0 - 0 Batman Güneşspor


1.AMATÖR LİG 11.HAFTA B GURUBU TOPLU SONUÇLARI
Batman TÜPRAŞ 1 - 1 Batman TEİAŞ
Batman Sağlıkspor 3 – 2 Beşirispor
Kozluk Gençlikspor 3 – 1 İluh 72 Spor

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
4 Mayıs 2024 e-gazete