GÜNDEM

“2 AY SONRA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK”

“2 AY SONRA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK”

“2 AY SONRA DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK”
08-12-2014 20:32
Google News

Çizgi film izlerken televizyona yaslanan 2 yaşındaki bebek, üzerine televizyon düşmesi sonucu hayatını kaybetti.

Edinilen bilgiye göre görünmez kaza, Meydan Mahallesi Gülistan Caddesi’nde 5 katlı evin ikinci katında meydana geldi. Işık ailesinin iki yaşındaki çocukları Barış Işık, televizyona yaslanarak “caillou” isimli çizgi filmi izliyordu. Talihsiz çocuk, aniden devrilen 56 ekran televizyonun altında kaldı. Kanlar içinde yere yığılan bebeğin sesine baba Ahmet Işık yetişti. Yaralı çocuk, özel bir hastaneye kaldırıldı ancak acil serviste yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

ÖLMESSEYDİ DOĞUM GÜNÜNÜ KUTLAYACAKTIK

4 yıl önce severek evlenen Ahmet ve Zuhal Çifti, 4 yıl aradan sonra Barış Işık’ı dünyaya getirdi. Acılı anne baba, 2 ay sonra 3 yaşına basacak olan çocukları Barış Işık’ı kaybetmenin üzüntüsünü yaşıyor.

ÇİZGİ FİLİMİ İZLERKEN TELEVİZYONUN ALTINDA KALDI

Barış Işık’ın babaannesi “torunum çizgi film izliyordu bir anda televizyon üzerine düştü. Hastaneye babası götürdü. Ama yapacak bir şey kalmamıştı. Hastanede otopsisi yapıldıktan sonra, belediyeden cenaze aracı istedik ama araç gelmedi. Bir kez daha yıkıldık. Torunumun ölümüne mi üzüleyim yoksa gelmeyen cenaze aracına mı?” dedi.

BABA, 1 YILDIR İŞSİZ

Daha önce bir tekstil firmasında çalışıp ayrılan oğlu Ahmet Işık’ın, bir yıldır işsiz olduğunu ileri süren anne “oğlum Ahmet Işık bir yıldır işsiz. Defalarca Sosyal Yardımlaşma Müdürlüğüne gitti ama kimse ilgilenip oğluma çare bulmadı. Torunumun annesi, ölün çocuğuna ve kocasının işsizliğine üzüntüden rahatsızlanarak yatağa düştü” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
25 Nisan 2024 e-gazete