GÜNDEM

2 BİN 34 AİLEYE GIDA DAĞITILDI

Yardım çalışmaları ile adından sıkça bahsettiren Umut Der, Ramazan Ay’ı nedeniyle bu hafta 2034 aileye 50 TL değerinde gıda paketi dağıttı.

2 BİN 34 AİLEYE GIDA DAĞITILDI
06-07-2015 21:30
Google News

Maddi durumu düşük ailelere yardım elini uzatmaya devam ettiklerini söyleyen Umut Der Başkanı Hacı Halil Gergin, derneğe kayıtlı 12 bin aile bulunduğunu, amaçlarının bütün yoksullara ulaşmak olduğunu söyledi.

NAKDİ YARDIMLAR DA YAPIYORUZ

Bir haftada 2034 aileye gıda paketi dağıttıklarını ifade eden Gergin “Derneğimizin kuruluş amacı yardımlaşma ve sosyalleşmedir İlk hedefimiz muhtaç ve kimsesiz insanlara zenginlerin vereceği sadaka ve yardımlar ile köprü olup muhtaç insanlara ulaşmaktır. Muhtaç ailelere duruma göre ayda 1 veya 2 ayda bir yardım yapıyoruz. Her insan, fakir adayıdır. Bu yüzden herkesin yoksullara sahip çıkması gerekir. Yardımlarımız her ay düzenli olarak yapılıyor. Nakdi yardımlar da yapıyoruz. Mültecilere dahi yardım yapıyoruz. Şuan bizde kayıtlı yaklaşık 12 bin aile bulunuyor. Bu hafta 2034 aileye 50 TL değerinde gıda paketleri dağıtıldı. Dağıtımlarımız Ramazan Ay’ı boyunca devam edecek. Yardımlarımız Umut Der’e bağlı üye ve gönüllülerimiz tarafından dağıtılmaktadır” dedi. (Yusuf Kavak)

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
28 Mart 2024 e-gazete