GÜNDEM

20 MİLYONLUK İŞİN İHALESİ YAPILDI

Batman Belediyesi son yılların en büyük ihalelerinden biri olan “Asfalt yol yapım, parke taşı ile yol ve kaldırım yapımı, sathi kaplama yol yapım işi” ihalesini gerçekleştirdi.

20 MİLYONLUK İŞİN İHALESİ YAPILDI
11-06-2014 23:21
Google News

Belediye konferans salonunda yapılan ihaleye 27 firma katıldı. Yaklaşık maliyeti 19 milyon 615 bin 931 lira olan “Asfalt yol yapım, parke taşı ile yol ve kaldırım yapımı, sathi kaplama yol yapım işi” ihalesi halka ve basına açık bir şekilde yapıldı. İki yılı kapsayan asfalt ve yol yapım, kilit parke taşı yapım ve sathi kaplama olmak üzere üç ayrı kısımda yapılan ihaleye katılan firmaların dosyaları basının huzurunda tek tek açılıp incelendi. 27 firmanın teklif verdiği ihalede nihai karar komisyonun dosyalar üzerinde yapacağı ayrıntılı incelemeden sonra verilecek.

“200 BİN TON ASFALT ÜRETİMİ YAPACAĞIZ”

Tekliflerin okunmasından sonra teşekkür konuşması yapan Belediye Eşbaşkanı Sabri Özdemir “asfalt ihalemize 16 firma teklif sunmuş. Bu sene için 200 bin ton asfalt üretimi yapacağız. 120 bin metrekare sathi kaplama işimiz, 300 bin metrekare kilit parke taşı işimiz vardı. Bu yıl ve sonraki yıl artık yol sorunlarını yaşamayacağız” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
20 Nisan 2024 e-gazete