GÜNDEM

21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

21 EKİM DÜNYA GAZETECİLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI
21-10-2020 18:18
Google News

 

“GAZETECİLER TAKDİRİ HAK EDİYOR”
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’ ü kutladı.
Özdemir “Mesai mefhumu gözetmeksizin kamuoyunu aydınlatma ve doğru bilgiyi hızlı bir şekilde kamuoyuna ulaştırma misyonu, içinde barındırdığı zorluklar nedeniyle her türlü takdiri hak etmektedir. Basın yayın organları içerisinde çalışan muhabirinden, sayfa editörüne, yazarlarından, matbaasında çalışan tüm gazetecilerimizin 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutlar, çalışmalarında başarılar dilerim” dedi. 

“ÖZVERİ VE FEDAKARLIKLA GÖREV YAPIYORLAR”
HÜDA PAR Batman İl Başkanı Davut Şahin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Şahin “Büyük bir özveri ve fedakarlıkla, mesai kavramı gözetmeden, tarafsız ve bağımsız bir şekilde haber ve yayın yaparak toplumu doğru bilgilendirme, elde ettiği haber ve bilgileri kamuoyuna objektif, ahlaki ve ilkeli bir biçimde yansıtma sorumluluğunu üstlenmişlerdir. Yerel basın Batman’ın kültürel, sosyal ve ekonomik gelişiminde etkin bir rol üstlenerek özveriyle yerine getirdikleri görevlerini, bundan sonra da aynı duyarlılıkla devam ettireceklerine inancım tamdır. Halkın doğru ve tarafsız haber alma ve bilgi edinme hakkını etkin olarak kullanmasına aracılık ederek mesleğin gerektirdiği etik ve ahlak kuralları doğrultusunda görevlerini yerine getiren tüm basın mensuplarımızın 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü tebrik ediyorum” dedi. 

“ZOR ŞARTLAR ALTINDA ÇALIŞIYORLAR”
AK Parti İl Başkanı Av. Abdullah Akif Gür, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. 
Gür, gazetecilerin fedakarca çalıştığını belirterek “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, gazetecilik mesleğinin zor şartlarına rağmen mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden tüm gazetecilerin, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü'nü kutlar, sağlık, mutluluk ve başarı dileklerimi sunarım” dedi. 

“HER ŞARTTA GÖREV YAPIYORLAR”
Batman İl Sağlık Müdürü Dr. Mehmet Hakan Pamukçu, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Pamukçu “Kamuoyunun aydınlatılması ve bilgilendirilmesi doğrultusunda, her şartta görevleri peşinde koşan, mesai kavramı gözetmeksizin hizmet eden basın çalışanlarının ve tüm gazetecilerin ‘21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutluyor, tüm basın mensuplarına görevlerinde başarılar diliyorum” dedi. 

“MESAİ GÖZETMEDEN ÇALIŞIYORLAR”
Eğitimci İş İnsanı Cuma Dişikırık, 21 Ekim Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı.
Dişikırık “Gazeteciler haber alma özgürlüğü, toplumsal farkındalık oluşturulması, ifade ve fikir hürriyetinin kamusal alanda yayılabilmesi açısından büyük bir sorumluluğa sahiptir. Dünyanın her köşesinde haber alma ihtiyacını karşılayarak toplumun doğru bilgiye hızlı bir şekilde ulaşmasında aracı olan her türlü zorluğa ve sıkıntıya rağmen fedakarca çalışan basın mensuplarımızın mesai saati gözetmeksizin, vatandaşlarımızı bilinçlendirmek ve her konuda haberdar etmek için verdikleri mücadele her türlü takdiri hak etmektedir” dedi

“KAMUOYUNU AYDINLATIYORLAR”
Özel Batman Boğaziçi Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Selman Yılmaz, Dünya Gazeteciler Günü’nü kutladı. Yılmaz “Yaşadığımız yüzyılın en temel insan haklarından olan, haber alma, yayma ve ifade özgürlüklerinin en etkili aracı olan gazetecilik, kamu adına hareket ederek doğru ve gerçek haberlerle kamuoyunu aydınlatarak, şeffaf ve hesap verebilir bir yönetim anlayışının oluşumuna ve demokrasinin yerleşip güçlenmesine önemli katkılarda bulunmaktadır. Yerel ve ulusal basında milletimizin haberdar olması için emek veren bütün gazetecilerimize teşekkürlerimi bir kez daha sunuyor 21 Ekim dünya gazeteciler bayramlarını kutluyorum" dedi. 

 

 

 

 

 

 

 

 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?
ANKET TÜMÜ
BATMAN'IN SİZCE EN ÖNEMLİ SORUNU NEDİR?
ARŞİV ARAMA
E-GAZETE TÜMÜ
26 Nisan 2024 e-gazete