GÜNDEM

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLAMA MESAJLARI
24-11-2020 15:18
Google News

 

“SAYGIN BİR MESLEK”
AK Parti Batman Milletvekili Ziver Özdemir, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Özdemir “Öğretmenlik, gücünü sevgiden alan, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli ve saygın bir meslektir.
Topluma hizmet veren her mesleğin saygın olduğu bir gerçektir. Ama bütün meslek mensuplarını yetiştirip hayata hazırlayan öğretmenlik mesleği ayrı bir kutsallık taşımaktadır. Öğretmenlerimiz sevgi ve fedakârlık gerektiren kutsal bir görev yapmaktadırlar.
Ülkemizin geleceğini emanet ettiğimiz çocuklarımızı hızla değişen dünyaya ayak uydurabilecek şekilde bilgili, donanımlı, dinamik bireyler olarak yetiştirmek için canla başla çalışan öğretmenlerimize bir kez daha teşekkür ediyorum” dedi.

***

“ÖLÜMSÜZ BİR MESLEK”
Batman İl Milli Eğitim Müdürü Mahmut Kurtaran, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
kurtaran “Öğretmenlik, insanlık tarihinin en önemli ve ölümsüz mesleğidir. Öğretmen insanların kendi ayakları üzerinde durmasını sağlayan, yaşamları boyunca kendilerine gerekebilecek bilgileri kazanmalarına yardımcı olan ve topluma arkasını dönmeden toplumun sürekli önünde giden bir gönül eridir. Bundan dolayı da karşısına çıkabilecek zorluklar kendisini yıldırmayacaktır, yıldırmamalıdır. Değerli meslektaşlarım, tarihsel birikimimize en önemli katkıyı hiç şüphesiz sizler yaptınız. Bu cihetle medeniyetimizin muharrik unsuru hep sizdiniz. İlim insanları yetiştirip bu coğrafyayı ilmin merkezi haline sizler getirdiniz. Biliyordunuz ki insan yetiştirmek aynı zamanda medeniyet ve kültür inşa etmektir. 2023 hedeflerimiz çerçevesinde milli ve manevi değerlerine bağlı, medeniyet perspektifimizi özümsemiş, geçmiş ile geleceği sentezleyerek yeni bir bakış açısı ortaya koyabilecek nesiller için azimle çalışmaya devam edeceğiz” dedi. 

***

“EN ONURLU MESLEK”
Batman Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Batman İl Başkanı Kerem Demir, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Demir “Dünyadaki en onurlu mesleklerin başında olan öğretmenlik, emek, özveri, sabır ve hoşgörü isteyen, bedeli hiçbir maddi karşılıkla ölçülemeyecek kadar değerli, saygın bir meslektir. İdealini ve heyecanını daima taze tutan, kendini her zaman yenileyen siz değerli öğretmenlerimizin sayesinde ülkemiz, her alanda kalkınmış ve gelişmiş bir dünya devleti haline gelecektir. Çocuklarımızın ve gençlerimizin çağdaş, demokratik, milli değerlerimize bağlı yetiştirilmesinde, dolayısıyla ülkemizin geleceğinin şekillenmesinde gösterdiğiniz özveri ve emeğe teşekkür ediyoruz” dedi. 

***

"TÜM ÖĞRETMENLERİMİZE MİNNETTARIZ"
Özel Batman Boğaziçi Koleji Yönetim Kurulu Başkanı Selman Yılmaz, 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü kutladı.
Yılmaz “Yarınlarımızın umudu olan çocuklarımızın, eğitim ve öğretiminde büyük sorumluluk sahibi olan öğretmenlerimize minnet borçluyuz. Başöğretmen, Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün dediği gibi; ‘Toplumun düşmanı cehalet, cehaletin düşmanı öğretmenlerdir.’ Çocuklarımızın, gençlerimizin eğitimi için gece, gündüz demeden çalışan tüm öğretmenlerimize minnettarız. İçinde bulunduğumuz bu zorlu pandemi sürecinde de, öğretmenlerimiz çocuklarımızın eğitimden geri kalmaması için sürekli çaba sarf etmekte. Gecesini, gündüzünü öğrencileri için harcayan öğretmenlerimize vefa borçluyuz” dedi. 

SİZİN DÜŞÜNCELERİNİZ?